Κοζάνη: Προσλήψεις υδρονομέων

09:26 21/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Μέχρι την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017 θα μπορούν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους στο πρωτόκολλο του Δήμου Κοζάνης όσοι ενδιαφέρονται να προσληφθούν ως υδρονομείς, σε τοπικές και δημοτικές κοινότητες.

Οι θέσεις αφορούν: την Τοπική Κοινότητα Ξηρολίμνης για μία (1) θέση με μερική απασχόληση τριών (3) ωρών, την Τοπική Κοινότητα Λευκοπηγής για μία (1) θέση με μερική απασχόληση δύο (2) ωρών, τη Δημοτική Κοινότητα Αιανής για μία (1) θέση με μερική απασχόληση οκτώ (8) ωρών, την Τοπική Κοινότητα Άνω Κώμης μία (1) θέση με μερική απασχόληση

οκτώ (8) ωρών, την Τοπική Κοινότητα Πολυμύλου τρείς (3) θέσεις με μερική απασχόληση, μία τριών (3) ωρών, μία τεσσάρων (4) ωρών και μία μίας (1) ώρας και την Τοπική Κοινότητα Ρυακίου μία (1) θέση με μερική απασχόληση τεσσάρων (4) ωρών ανά ημέρα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παίρνουν πληροφορίες από το Τμήμα Πρωτογενούς Τομέα της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του δήμου Κοζάνης (Π. Χαρίση 6 -3ος Όροφος) και συγκεκριμένα από τον αρμόδιο υπάλληλο, Κωνσταντίνο Καπνοτίδη στο τηλέφωνο 24613 55101.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

Keywords
Τυχαία Θέματα