Κοζάνη: Πρεμιέρα Λασσανείων με Βασίλη Καζούλη Πάνο Κατσιμίχα και λευκή νύχτα

09:56 18/6/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Με τη συναυλία των Βασίλη Καζούλη και Πάνου Κατσιμίχα ξεκινούν και επίσημα την Τρίτη 19 Ιουνίου 2018, οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις στο Δήμο Κοζάνης «Λασσάνεια 2018». Την ίδια μέρα ο Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης διοργανώνει τη «Λευκή Νύχτα», συμμετέχοντας στη γιορτή της πόλης. Πρόκειται για μια βραδιά που θα μετατρέψει την πόλη σε ψυχαγωγικό επίκεντρο, καθώς έχει ως σκοπό να προσελκύσει

επισκέπτες από τις γειτονικές περιοχές και όχι μόνο, που είναι και ο στόχος της Δημοτικής Αρχής, για τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις όπως τονίστηκε κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου. «Βγαίνουμε, διασκεδάζουμε, ψωνίζουμε και στηρίζουμε τον τόπο μας» είναι το μήνυμα για την 19η Ιουνίου που έστειλαν οι διοργανωτές, καλώντας τους πολίτες να συμμετέχουν στη μεγάλη γιορτή της πόλης.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά έως τις 12 τα μεσάνυχτα με μοναδικές προσφορές. Ενώ κατά την διάρκεια της ημέρας θα πραγματοποιηθεί επίσης το event street food από την εταιρία Πιτένης στην κεντρική πλατεία ενώ θα υπάρχουν μικρότερα street food σημεία με κεράσματα στους κεντρικούς εμπορικούς δρόμους.

Πριν την έναρξη της συναυλίας το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης έχει ετοιμάσει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα για τα παιδιά.

Ενώ η πρεμιέρα των «Λασσανείων» θα έχει και κοινωνικό χαρακτήρα καθώς με την συνεργασία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας του Δήμου Κοζάνης θα πραγματοποιηθεί η δράση «Συλλέγουμε τρόφιμα για την Κοινωνική Τράπεζα τροφίμων του Δήμου». Για το λόγο αυτό θα υπάρχει ειδικός χώρος για τη συγκέντρωση τροφίμων προκειμένου να διανεμηθούν σε άπορους πολίτες του Δήμου που τα έχουν άμεση ανάγκη. Τα προϊόντα που χρειάζονται είναι :Ζυμαρικά – Όσπρια – Αλεύρι – Ζάχαρη – Λάδι – Γάλα – Είδη Υγιεινής – Απορρυπαντικά.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη- Δέσποινα Αμαραντίδου

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα