Κοζάνη: Ομιλία του Δημήτρη Κουτσούμπα

12:52 25/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Την Κοζάνη θα επισκεφτεί την Πέμπτη 27 Απριλίου ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ. Ο κ. Δημήτρης Κουτσούμπας στις 7:30 το απόγευμα θα μιλήσει σε συγκέντρωση στον πεζόδρομο της Κοζάνης, από όπου μεταξύ άλλων θα αναφερθεί στις εξελίξεις στον τομέα της ενέργειας και στην πρόταση του ΚΚΕ.

Η Επιτροπή Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ

καλεί τους πολίτες της περιοχής να συμμετέχουν στη συγκέντρωση, ενώ για τη διευκόλυνσή τους προγραμματίζεται μετακίνηση με λεωφορεία τα οποία θα αναχωρήσουν: Στις 6 το απόγευμα από το δημαρχείο της Πτολεμαΐδας, την πλατεία Γεράνειας Σιάτιστα και την πλατεία Ελευθερίας Γρεβενών, ενώ στις 5 το απόγευμα θα αναχωρήσουν τα λεωφορεία από τα ΚΤΕΛ Φλώρινας και απέναντι από τον παλιό «Μασούτη» Καστοριάς.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Κοζάνης για την ενεργειακή πολιτική και την πρόταση του ΚΚΕ ο Γραμματέας του τομέα ενέργειας Νόντας Στολτίδης τόνισε πως η πολιτική του ΚΚΕ συνίσταται σε τέσσερις άξονες που περιλαμβάνουν φθηνή ενέργεια, ενεργειακή επάρκεια, συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας και προστασία του περιβάλλοντος, με την λειτουργία της ΔΕΗ να μην στηρίζεται στο κέρδος αλλά στην κοινωνικοποίηση των δομών ενέργειας.

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας αναμένεται επίσης να επισκεφθεί τη Δυτική Μακεδονίας στις 6 και 7 Μαΐου 2017. Σύμφωνα με το πρόγραμμα ο κ. Κουτσόύμπας το Σάββατο 6 Μαΐου στις 9 το βράδυ θα μιλήσει στη συνεστίαση της Επιτροπή Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, που θα πραγματοποιηθεί στην Πτολεμαΐδα, στο Ξενοδοχείο Παντελίδης, ενώ την Κυριακή 7 Μαΐου στις 11:30 το πρωί θα κάνει τα αποκαλυπτήρια του μνημείου που είναι αφιερωμένο στις γυναίκες του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, στον Πυξό της Πρέσπας Φλώρινας.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

Keywords
Τυχαία Θέματα