Κοζάνη: Έκτακτο κάλεσμα αιμοδοσίας

10:28 30/7/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Μεγάλη ήταν η προσέλευση Εθελοντών Αιμοδοτών στα τμήματα αιμοδοσίας των νοσοκομείων Κοζάνης και Πτολεμαϊδας όπου προσήλθαν πλήθος συμπολιτών μας να δώσουν αίμα για τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται στα νοσοκομεία στην Αττική και νοσηλεύονται μετά την φονική πυρκαγιά.

Στο νοσοκομείο Κοζάνης τις προηγούμενες ημέρες προσέφεραν αίμα περισσότερα από 85 άτομα, ενώ στο τμήμα Αιμοδοσίας του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαίδας έχουν συλλεχθεί μέχει σήμερα

50 φιάλες αίματος. Εν τω μεταξύ στον ΑΗΣ Καρδιάς όπου πραγματοποιήθηκε Εθελοντική Αιμοδοσία από την Τράπεζα αίματος του Συνδικάτου «Σπάρτακος», συγκεντρώθηκαν 48 μονάδες από τους εργαζόμενους.

Ο σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής» καλεί τα μέλη του και όλους όσους μπορούν να δώσουν αίμα να ανταποκριθούν στο έκτακτο κάλεσμα του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, για τους τραυματίες που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της Αττικής. Όσοι θέλουν μπορούν να επισκεφτούν άμεσα το τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κοζάνης ή να προσέλθουν στην προγραμματισμένη Αιμοδοσία του συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής» την Τετάρτη 1 Αυγούστου στο Γραφείο του Συλλόγου από 15:30 έως 20:00.

Γρεβενά: Εθελοντική αιμοδοσία στη Μητρόπολη

Εθελοντική αιμοδοσία για τους πυρόπληκτους της Αττικής διοργανώνουν η Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών και ο σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών νόμου Γρεβενών «Δώρο ζωής». Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018, από τις 9 το πρωί έως τις 1 το μεσημέρι στο Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης Γρεβενών.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα