Κοζάνη: Εκδηλώσεις αγάπης και αλληλεγγύης από την Μητρόπολη Σισανίου και Σιατίστης

13:37 4/7/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Μουσική εκδήλωση Αγάπης διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Σισσανίου και Σιατίστης σήμερα Τετάρτη 4 Ιουλίου στις 8 το βράδυ στο Κουκουλίδειο Πνευματικό Κέντρο Σιάτιστας. Ανοικτό κάλεσμα στο μουσικόφιλο κοινό έκανε ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλος, να ανταποκριθεί στην σημερινή συναυλία όπου αντί εισιτηρίου εισόδου θα μπορούν να προσφέρουν ελαιόλαδο, κριθαράκι, ρύζι και ντοματοχυμό ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο το συσσίτιο της Μητρόπολης. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης

υπογράμμισε ότι η εκκλησία έχει ανοιχτή την αγκαλιά της βοηθώντας οικογένειες που έχουν οικονομικά προβλήματα στηρίζοντας με το συσσίτιο περισσότερα από 100 άτομα όπου μεταφέρεται το φαγητό στο σπίτι τους, ενώ παράλληλα τα 2 τελευταία χρόνια σιτίζει παιδιά, της περιοχής με τον αριθμό να φτάνει τους 29 μαθητές κατά διάρκεια της φετινής σχολικής χρονιάς. Ο κ.κ. Παύλος υπερτόνισε την αγάπη και την αλληλεγγύη του κόσμου, που σε δύσκολες οικονομικά συνθήκες, ενισχύει το έργο της εκκλησίας καθώς, όπως υπογράμμισε αυτό το μήνα παραδίδεται η οικία που αγοράστηκε και θα εγκατασταθεί η πρώτη πολύτεκνη οικογένεια με 7 παιδιά. Τ επόμενο διάστημα ωστόσο αναμένεται να εγκατασταθεί και η δεύτερη οικογένεια με πέντε παιδιά ενώ με την ολοκλήρωση των εργασιών της τρίτης κατοικίας, στην περιοχή θα ζουν 17 παιδιά συνολικά με τις οικογένειες τους, που διαβιούσαν σε συνθήκες απόλυτης φτώχειας στην Αθήνα.

Στην σημερινή συναυλία αγάπης τραγούδια που θα ξεκινήσει στις 8 το βράδυ, τραγούδια θα ερμηνεύσει η Άννα Παπαδοπούλου, στην κιθάρα θα είναι ο Στέλιος Καραγιαννίδης και στο πιάνο η Cristiane Morin.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη- Δέσποινα Αμαραντίδου

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα