Κοζάνη: Sourd cames, πάρτι παρέλαση μεταμφιεσμένων και φανός νεολαίας

23:23 23/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ολοκληρώνονται οι εκδηλώσεις της Κοζανίτικης Αποκριά την ερχόμενη Κυριακή. Την σκυτάλη θα πάρουν Παρασκευή και Σάββατο 24-25 Φεβρουαρίου 2017, τα παιδιά και οι νέοι, με τα γνωστά sourd cames που κλείνουν 20 χρόνια ζωής, το πάρτι νεολαίας, την παρέλαση μεταμφιεσμένων και την αναβίωση του φανού της νεολαίας. Ανοιχτό κάλεσμα στους νέους όλων των ηλικιών να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις , έκανε κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου η Πρόεδρος του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού και Νεολαίας Φάνυ Φτάκα, δηλώνοντας παράλληλα την ικανοποίηση της για τις μέχρι σήμερα εκδηλώσεις που έλαβαν

χώρα με αφορμή την Αποκριά και για την συμμετοχή του κόσμου στους φανούς και στην κεντρική πλατεία.Η αρχή για τη νεολαία γίνεται την Παρασκευή όπου στις 11 το πρωί θα λάβουν χώρα τα Sourd games που διοργανώνονται για 20η συνεχόμενη χρονιά στην κεντρική πλατεία, με τη συμμετοχή εκατοντάδων μαθητών σχολείων της Κοζάνης. Τα φετινά Sourd Games έχουν θέμα το Λούνα Παρκ και θα συντονίσουν την όλη διοργάνωση οι Πρόσκοποι και το Συμβούλιο Νεολαίας.

Ο Λευτέρης Γρηγοριάδης, μέλος της συντονιστικής επιτροπή του Τοπικού Συμβουλίου Νεολαίας με τη σειρά του αναφέρθηκε στην αναβίωση του φανού της νεολαίας και το ενδιαφέρον που δείχνουν και οι φοιτητές που σπουδάζουν στην πόλη της Κοζάνης. Ο φανός θα ανάψει την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017, στις 9 το βράδυ, ενώ θα προηγηθεί παρέλαση μεταμφιεσμένων συνοδεία χάλκινων. Το πάρτυ νεολαίας εν τω μεταξύ θα πραγματοποιηθεί ως είθισται το βράδυ του Σαββάτου 25 Φεβρουαρίου, με την έναρξη να έχει προγραμματιστεί στις 10 το βράδυ με τους διοργανωτές να υπόσχονται εκπλήξεις στο νεανικό κοινό της πόλης, παρουσία γνωστών dj’s, και του τοπικού συγκρότημα bahalows.

Αξίζει να σημειωθεί ότι θα υπάρχει και πάγκος της ΑΡΣΙΣ, με στόχο να ενισχυθεί η εθελοντική οργάνωση.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη –Δέσποινα Αμαραντίδου

Keywords
Τυχαία Θέματα