Κοζάνη: 33 βλέμματα στην έκθεση φωτογραφίας της ΚΔΒΚ

22:14 21/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Έκθεση φωτογραφίας όπου θα παρουσιαστεί το λεύκωμα που εξέδωσε η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη, με τον τίτλο «33 Βλέμματα», θα λειτουργεί από την από την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου έως την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017, στο χώρο της Δημοτικής Χαρτοθήκης στο Αρχοντικό Λασσάνη .

Στην έκθεση Φωτογραφιών παρουσιάζονται οι φωτογραφίες των 33 φωτογράφων που συμμετείχαν στο φωτογραφικό λεύκωμα οι οποίοι κατάγονται ή δραστηριοποιούνται στην πόλη της Κοζάνης, παρουσιάζοντας στιγμές από τις προσωπικές τους δουλειές. Την εκδήλωση

και το Λεύκωμα θα παρουσιάσουν ο εκπαιδευτικός και φωτογράφος Σάκης Δαζάνης, και η Αρχιτέκτων μηχανικός – Μέλος Δ.Σ της ΚΔΒΚ. Αννίτα Κουτσονάνου.

Όπως ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ Κοζάνης η Αρχιτέκτονας μηχανικός μέλος του ΔΣ της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ανίτα Κουτσονάνου, η έκθεση έχει σκοπό να παρουσιάσει και να γνωρίσει στο φιλότεχνο κοινό, τόσο τους ερασιτέχνες φωτογράφους της περιοχής όσο και τις εικόνες που αποτυπώνουν μέσα από τα φωτογραφικά τους κλικ. Όσον αφορά στο λεύκωμα εκδόθηκε από την Δημοτική Βιβλιοθήκη στο πλαίσιο στήριξης και ανάδειξης του πολιτισμού και των τεχνών. Η κ. Κουτσονάνου τόνισε ότι στο νέο κτίριο θα λειτουργεί εργαστήρι φωτογραφίας, σημειώνοντας ότι μαζί με ανάλογες δράσεις προετοιμάζουν το έδαφος για τη νέα εποχή της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης.

Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τη μια 1 μετά το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, το Σάββατο από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ και την Κυριακή από τις 10.30 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι.

Η δράση υποστηρίζεται από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη- Δέσποινα Αμαραντίδου

Keywords
Τυχαία Θέματα