«Κουαρτέτο» στην ΕΡΤ2

02:14 21/2/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Τη κομεντί «Κουαρτέτο» (Quartet), παραγωγής Αγγλίας 2012, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν – σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση – οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 21:00.

Υπόθεση: Η ιστορία εξελίσσεται σε μια εξοχική έπαυλη κοντά στο Λονδίνο, που λειτουργεί ως γηροκομείο πολυτελείας για συνταξιούχους -πρώην διάσημους- καλλιτέχνες της όπερας. Κάθε χρόνο, στις 10 Οκτωβρίου, ημέρα των γενεθλίων του Βέρντι, οργανώνεται μια εορταστική, φιλανθρωπική συναυλία. Η προετοιμασία δεν κρύβει καμία έκπληξη για τον Γουίλφ, τη Σίσι και τον Ρέτζι,

μέχρι που η «αιώνια ντίβα» πρώην γυναίκα του τελευταίου, Τζιν, εμφανίζεται ξαφνικά και τους κάνει άνω-κάτω με τη σνομπ συμπεριφορά της. Λυρικοί τραγουδιστές και οι τέσσερις, θα θελήσουν να επαναλάβουν μια διάσημη κοινή τους εμφάνιση, αλλά όχι χωρίς δυσκολίες.

Στην πρώτη σκηνοθετική απόπειρά του, ο Ντάστιν Χόφμαν σκηνοθετεί την πολυβραβευμένη Μάγκι Σμιθ και τον υποψήφιο για Όσκαρ, Τομ Κόρτνεϊ, σε μια σκανδαλιάρικη κωμωδία γύρω από τη ζωή και τον έρωτα!

Αστεία και συγκινητική, αυτή η ταινία αποτελεί κινηματογραφική μεταφορά ενός θεατρικού έργου του Ρόναλντ Χάργουντ.

Κομεντί, παραγωγής Αγγλίας 2012.

Σκηνοθεσία: Ντάστιν Χόφμαν.

Παίζουν: Μάγκι Σμιθ, Τομ Κόρτνεϊ, Μπίλι Κόνολι, Μάικλ Γκαμπόν, Πολίν Κόλινς, Σέρινταν Σμιθ, Τρέβορ Πίκοκ, Άντριου Σακς, Ρόνι Φοξ.

Διάρκεια: 91΄

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα