Κώστας Τσαμούρης: «Πεντάδα και… βλέπουμε»

17:30 14/10/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Την αισιοδοξία του για την πορεία του Πανσερραϊκού στο πρωτάθλημα εξέφρασε με δηλώσεις του στην ΕΡΤ Σερρών ο Κώστας Τσαμούρης.

Ο 22χρονος δυναμικός αμυντικός πιστεύει ότι η ομάδα του με τη στήριξη των φιλάθλων της μπορεί να βρεθεί στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα κι εκεί να διεκδικήσει κάτι περισσότερο. Ο Κώστας Τσαμούρης μίλησε στην ΕΡΤ Σερρών μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τη Δόξα Δράμας (0-0) που έγινε στην Προσοτσάνη.

Ο

Κώστας Τσαμούρης είπε στην ΕΡΤ Σερρών:

«Ήταν μια ευκαιρία και για τις δύο ομάδες να δούνε σε ποιο βαθμό ετοιμότητας βρίσκονται. Πιστεύω ότι κάναμε ένα δυνατό τεστ με μια μεγάλη ομάδα που όπως φαίνεται θα διεκδικήσει την άνοδο στην Α εθνική. Εμείς φανήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών, είμαστε μια καινούργια ομάδα, ελπίζω στη συνέχεια να παίξουμε ακόμα καλύτερα και να πάμε όσο τον δυνατόν καλύτερα στο πρωτάθλημα»

-Για το στόχο του Πανσερραϊκού:

«Ο Πανσερραϊκός διαχρονικά ήταν, είναι και θα είναι μεγάλη ομάδα, αυτό θα το αποδείξουμε και μέσα στο γήπεδο, το μόνο που θέλουμε είναι να έρθει ο κόσμος να μας στηρίξει γιατί μια μεγάλη ομάδα χρειάζεται τη στήριξη του κόσμου της. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Πανσερραϊκός έχει πολλούς φιλάθλους στο πλευρό του, που αγαπάνε την ομάδα, είναι τοπικιστές. Πρέπει να επιστρέψουν στο γήπεδο για να έχουμε μια πολύ δυνατή έδρα αφού έχουμε δημιουργήσει μια πολύ δυνατή ομάδα»

-Για τα φαβορί στο πρωτάθλημα:

«Θα είναι πολύ δύσκολο το πρωτάθλημα φέτος. Υπάρχουν μεγάλες ομάδες όπως είναι τα Τρίκαλα, ο Άρης, η Δόξα Δράμας, ο ΟΦΗ, οι οποίοι θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Α εθνική. Ελπίζω κι εμείς μέσα από το πρωτάθλημα αν βγούμε δυνατοί και να καταφέρουμε γιατί όχι να μπούμε και στην πεντάδα και γιατί όχι να διεκδικήσουμε και την άνοδο»

-Για το που θα κριθεί η άνοδος

«Γιατί έχω παίξει Β εθνική πιστεύω ότι πρέπει να παίρνεις αποτέλεσμα μέσα στην έδρα σου, γιατί αυτό είναι το δυνατό σημείο της κατηγορίας και αυτό θα κρίνει την άνοδο».

Keywords
Τυχαία Θέματα