Κομοτηνή:Ξεκινούν αύριο οι εργασίες του 6ου Περιφερειακού Συνεδρίου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης

18:48 12/11/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ξεκινούν αύριο στις 2:30 μ.μ. στην Κομοτηνή, οι εργασίες του 6ου Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση, στο Ξενοδοχείο Χρήστος και Εύη.
Την έναρξη θα κηρύξει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, την ομιλία του οποίου θα μεταδώσει η ΕΡΤ Κομοτηνής.
Οι εργασίες του συνεδρίου θα διαρκέσουν 2 ημέρες και θα περιλαμβάνουν στρογγυλά τραπέζια

και διμερείς συνεργασίες, για όλα τα θέματα που απασχολούν την περιοχή, Οικονομία, Πρωτογενής Τομέας, Υγεία, Παιδεία, Περιβάλλον.
Συγκεκριμένα στην έδρα της περιφέρειας την Κομοτηνή, θα βρίσκονται πολυπληθές υπουργικό κλιμάκιο και γενικοί γραμματείς υπουργείων, οι οποίοι θα έχουν διάλογο με τους παραγωγικούς φορείς του τόπου και τους εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου, προκειμένου να ακούσουν τις προτάσεις τους και να τις ενσωματώσουν στον αναπτυξιακό σχεδιασμό.
Τα όσα θα αποφασισθούν, μετά και την μεθαυριανή ομιλία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, θα παρακολουθεί την διαδικασία υλοποίησης τους, ειδική επιτροπή που θα συσταθεί.

Οι ενότητες της πρώτης μέρας του Περιφερειακού ΣΥνεδρίου

Αύριο πρώτη μέρα του συνεδρίου θα συζητηθούν οι εξής θεματικές ενότητες, Υποδομές, Μεταφορές και Ψηφιακή Σύγκλιση, με την παρουσία και ομιλία των υπουργών ψηφιακής Πολιτικής, Νίκου Παππά, του υπουργού υποδομώνκαι Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη, του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής και της υφυπουργού Οικονομικών Κατερίνας Παπανάτσιου.
Το απόγευμα θα συζητηθούν θέματα Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Ενέργειας και Περιβάλλοντος. Ομιλητές θα είναι ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης. Ο Αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος και ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, Παναγιώτης Κορκολής.

Συναντήσεις Β Κόκκαλη με συνεταιριστές ΑΜ-Θ

Αύριο το απόγευμα, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βασίλης Κόκκλαης, θα έχει κοινή συνάντηση με την Υπουργό Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά και τον Δήμαρχο Παγγαίου κ. Φίλιππο Αναστασιάδη. Στη συνέχεια θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Νέστου κ. Ευάγγελο Τσομπανόπουλο και με Εκπροσώπους του Αγροτικού Συνεταιρισμού Νέστου.
ΟΣΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα