Κομοτηνή:Τα παντοπωλεία της γειτονιάς αντεπιτίθενται

08:36 18/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Τα γειτονικά παντοπωλεία περνούν στην αντεπίθεση! Έζησαν τον παραγκωνισμό τους από τα μεγάλα Πολυκαταστήματα, στα χρόνια της ευμάρειας, τότε που οι πελάτες έτρεχαν στα ράφια τους «μαγεμένοι» από τις προσφορές τους. Σήμερα φαίνεται πως στέκονται όρθια στα χρόνια της Κρίσης.

«Δουλεύουμε οικογενειακά» αποκαλύπτει η κα Λίλη το «μυστικό» της και σπεύδει να μιλήσει για την προσπάθεια που η ίδια κάνει στην δική της επιχείρηση. «Οι προσφορές

από τις μεγάλες εταιρείες που προμηθευόμαστε τα προϊόντα είναι ίδιες για όλους, είτε έχεις ένα μικρό super market, όπως το δικό μου, είτε ένα μεγάλο. Η διαφορά στην τιμή είναι ελάχιστη. Οπότε, οι πελάτες συγκρίνουν και όταν το κατανοούν αυτό, εμπιστεύονται τα παντοπωλεία της γειτονιάς.»

Τα χρόνια της Κρίσης ολοένα και περισσότεροι επιστρέφουν στον «μπακάλη» της γειτονιάς στηρίζοντας τον, πιστεύοντας ότι μ’ αυτόν τον τρόπο βοηθούν και την ελληνική οικονομία, τον Έλληνα παραγωγό. «Κάθε ευρώ που καταλήγει σε μια τοπική επιχείρηση, είναι κέρδος για τον τόπο» δηλώνει σπεύδοντας να προτρέψει τους καταναλωτές να είναι περισσότερο «ψι λιασμένοι» με τις προσφορές.

Ένα ακόμη «μυστικό»αντοχής για τα παντοπωλεία της γειτονιάς είναι η «συστέγαση» κι άλλων προϊόντων, που έχουν σχέση με την καθημερινότητα των πελατών:

Keywords
Τυχαία Θέματα