Κομοτηνή:Στο νοσοκομείο Κομοτηνής ο Σταύρος Θεοδωράκης

00:26 15/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Από το νοσοκομείο Κομοτηνής ξεκίνησε τις επαφές του στην Κομοτηνή ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης ο οποίος συνοδευόταν από τον βουλευτή Ροδόπης του Ποταμιού Ιλχάν Αχμέτ.

Μετά την συνάντηση που είχε με τον διοικητή του νοσοκομείου Κομοτηνής ο κ Θεοδωράκης συναντήθηκε με τους εργαζόμενους του νοσοκομείου Κομοτηνής μεταξύ αυτών

ο πρόεδρος των εργαζομένων Κοσμάς Φιλιππίδης και Αλέξανδρος Σπανός οι οποίοι δήλωσαν ικανοποιημένοι μετά την ανακοίνωση από την κυβέρνηση της προσλήψεις 34 ατόμων νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού στο νοσοκομείο Κομοτηνής. Στη συνάντηση παρών ήταν και ο διοικητής του νοσοκομείου Γιώργος Φιλιππίδης ο οποίος επανέλαβε για άλλη μια φορά τα κτιριακά προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο Κομοτηνής το οποίο αποτελεί το παλιότερο νοσοκομείο από όλα τα νοσοκομεία της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Ενώ ανακοίνωσε και την προοπτική ανέγερσης ενός νέου νοσοκομείου μέσα από ένα δάνειο 50 με 60 εκατομμυρίων που θα πάρει το νοσοκομείο από την Ευρωπαϊκή τράπεζα Επενδύσεων.

Στη Φωτό : από αριστερά ο πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου Κομοτηνής Κοσμάς Φιλιππίδης και από δεξιά ο διοικητής του νοσοκομείου Κομοτηνής Γιώργος Φιλιππίδης

Keywords
Τυχαία Θέματα