Κομοτηνή:Ραδιοφωνικοί παραγωγοί junior

12:42 29/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Την δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά μια ζωντανή ραδιοφωνική εκπομπή, αλλά και να πάρουν μέρος και οι ίδιοι είχαν σήμερα στην ΕΡΤ Κομοτηνής τρεις καλοκαιρινοί πρωινοί επισκέπτες. Ο Τάσος, η Μαρία και η Δήμητρα βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Περιφερειακού Ραδιοφωνικού Σταθμού στην ΕΡΤ Κομοτηνής και συμμετείχαν στο ζωντανό, ενημερωτικό πρόγραμμα.

«Το καλοκαίρι έχουμε ελεύθερο χρόνο να

απολαμβάνουμε τη θάλασσα, τις παρέες, τη χαλαρότητα, αλλά παράλληλα και να μάθουμε κάποια χρήσιμα που συμβαίνουν γύρω μας » δηλώνει η Μαρία Σιδερά, αριστούχος μαθήτρια του Γυμνασίου Νέας Καλλίστης μιλώντας για την επίσκεψή τους. Και η Δήμητρα συμφωνώντας μαζί της προσθέτει ότι «σίγουρα το ραδιόφωνο είναι μια ξεχωριστή ζωντανή παρουσία.» Την παρέα τους συμπληρώνει ο Τάσος, στην πρώτη Γυμνασίου από το Σεπτέμβριο,, προσπαθεί να γευτεί το καλοκαίρι όσες πιο πολλές εμπειρίες μπορεί.

Μίλησαν στα μικρόφωνα, σχολίασαν τα ρεπορτάζ της εκπομπής και έκαναν ερωτήσεις στους καλεσμένους αποδεικνύοντας στην πράξη ότι είναι ραδιοφωνικοί παραγωγοί, junior μεν, αλλά με πολύ ταλέντο!
Φώτο:Ο Τάσος, η Μαρία και η Δήμητρα Φωτογράφος:Μαρία Νικολάου

Keywords
Τυχαία Θέματα