Κομοτηνή:Για μια μέρα η Κρήτη γεμίζει Θράκη

23:03 4/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Συνολικά 27 επιχειρήσεις από την Ροδόπη παρουσιάζουν προϊόντα τους στο Ηράκλειο της Κρήτης την Παρασκευή 8 Ιουλίου.

Η συγκεκριμένη ήμερα θα είναι αφιερωμένη στη Θράκη και πιο συγκεκριμένα στο νομό Ροδόπης για τον λόγω αυτό θα μεταβεί στην Κρήτη αντιπροσωπεία από την Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Εμπόρων και Βιοτεχνών Ν Ροδόπης

με επικεφαλής τον πρόεδρο κ Ανέστη Βαφειάδη. Ήδη έχει αναχωρήσει για Κρήτη ο σύλλογος Θρακών Ν. Ροδόπης με μια αποστολή 90 χορευτών, τόσα θα είναι και τα μέλη του συλλόγου θρακών που θα χορέψουν χορούς της Θράκης στην κεντρική πλατεία του Ηρακλείου.

Η Ροδοπίτικη αποστολή προσκλήθηκε, να πάρει μέρος στην ημέρα που θα είναι αφιερωμένη στη Θράκη, από τον σύλλογο Θρακιωτών Ηρακλείου, την Ομοσπονδία επαγγελματιών εμπόρων και Βιοτεχνών Ηρακλείου και τον πολιτιστικό σύλλογο Αλικαρνασσού Ηρακλείου.

Παράλληλα με τον σύλλογο Θρακών Ν Ροδόπης που θα χορέψει θρακιώτικους χορούς στην κεντρική πλατεία του Ηράκλειου θα υπάρχει και περίπτερο με έκθεση προϊόντων της Ροδόπης. Ε κει θα στηθεί μπουφές με θρακιώτικα εδέσματα και ποτά θα ψήνεται καφές Κομοτηνής και θα γίνεται παρουσίαση κι άλλων προϊόντων από την περιοχή της Ροδόπης όπως αλίπαστα, μαρμελάδες, βότανα , γιαούρτη Ροδόπης, λάδι από την Μαρώνεια, ζυμαρικά, ξηροί καρποί κι άλλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα