Κομοτηνή:ΕΡΤ Αθλητική ενημέρωση

10:50 13/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Αθλητική ενημέρωση

Στον τελικό η Κ17 της Σκόντα Ξάνθης

Μεγάλη νίκη- πρόκριση χθες για την ομάδα Κ17 της Σκόντα Ξάνθης, καθώς στον ημιτελικό του πρωταθλήματος επικράτησε με 1-0 του Ολυμπιακού που ήταν το απόλυτο φαβορί της διοργάνωσης. Το παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του Περιστερίου, με την ομάδα της Ξάνθης να προηγείται με τον Τζιοβανόπουλο στο 48΄ και να κρατά το μηδέν μέχρι τέλους. Μάλιστα στα τελευταία 25 λεπτά η Σκόντα Ξάνθη

αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο, καθώς αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Ζουμπουλίδης, ο οποίος χάνει και τον τελικό του Σαββάτου. Στον τελικό η Ξάνθη θα αντιμετωπίσει το Σάββατο στις 5μμ την ομάδα του ΠΑΟΚ, που στον άλλο ημιτελικό κέρδισε με 1-0 τον Ατρόμητο.

Ξεκινούν τα πλέι οφ ανόδου στη Γ΄ Εθνική

Την Κυριακή στις 5μμ θα ξεκινήσουν τα πλέι οφ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία , με τις ομάδες του Ηρακλή Καβάλας, της Δόξας Προσκυνητών, του Ορφέα Ξάνθης και της ΑΕ Διδυμοτείχου να συμμετέχουν στον ίδιο όμιλο. Δύο από τις τέσσερις ομάδες θα πάρουν την άνοδο για τη Γ΄ Εθνική κατηγορία, μέσα από ένα μίνι πρωτάθλημα έξι αγωνιστικών, με τις ομάδες να παίζουν δύο παιχνίδια την εβδομάδα. Στους αγώνες της πρεμιέρας, η Δόξα Προσκυνητών δοκιμάζεται στην έδρα του Ηρακλή Καβάλας, ενώ ο Ορφέας Ξάνθης υποδέχεται την ΑΕ Διδυμοτείχου.

Το Σάββατο ο τελικός Κυπέλλου της ΕΚΑΣΑΜΑΘ στην Κομοτηνή

Το Σάββατο στις 7μμ θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου της ΕΚΑΣΑΜΑΘ στο κλειστό γυμναστήριο της Κομοτηνής, με τη Φιλία Ορεστιάδος και τον Αστέρα Καβάλας να διεκδικούν το τρόπαιο. Ο θεσμός έχει πάρει το όνομα « Τάσος Χαραλαμπίδης», του ανθρώπου που διετέλεσε πρόεδρος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ από το 1981 εώς το 2011 και έφυγε από τη ζωή το Δεκέμβριο. Το κλειστό γυμναστήριο της Κομοτηνής αναμένεται να είναι κατάμεστο, καθώς και οι δύο φιναλίστ έχουν ανακοινώσει εκδρομές για τους φίλους τους.

Την Κυριακή οι 3οι αγώνες των πλέι οφ της ΕΚΑΣΑΜΑΘ

Την Κυριακή στις 6μμ γίνονται οι τελευταίοι αγώνες για τα πλέι οφ της ΕΚΑΣΑΜΑΘ και θα μάθουμε ποιες ομάδες θα ακολουθήσουν τον Αρίων Ξάνθης και τον Αστέρα Καβάλας στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης., με τις τέσσερις ομάδες να διεκδικούν την 2η νίκη στη σειρά.
Το πρόγραμμα της Κυριακής:
Πανσερραϊκός – Αίας Κομοτηνής
Τιτάνες Δράμας – Θύελλα Φερρών

The post Κομοτηνή:ΕΡΤ Αθλητική ενημέρωση appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα