Κομοτηνή:Επιτυχία για το δρομικό «Το Μονοπάτι της Παναγίας»

17:23 6/5/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Παραπάνω από 150 συμμετοχές είχε το πρώτο δρομικό κίνημα, προς την Παναγία Φανερωμένη, του γραφείου Εσωτερικής και Εξωτερικής Ιεραποστολής της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής, για την ενίσχυση του Ιερού Ναού της Αγίας Βαρβάρα στη μακρινή Μαδαγασκάρη.

Το δρομικό ήταν ενταγμένο και στο πλαίσιο των εκδηλώσεων των Ελευθερίων της πόλης, με τη στήριξη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαρωνείας, Παντελεήμωνος, ο οποίος έκανε και τις απονομές στους πρώτους τερματίσαντες.
Η εκκίνηση έγινε στις 11:30 το πρωΐ χθες από τον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και οι πρώτοι που κατέφθασαν

ήταν οι αθλητές του Ηρόδικου, Κουτσουρέλης και Μιμίκος με τα χειροκίνητα αμαξίδια, με χρόνο 55 λεπτά!


Ακολούθησαν οι πρώτοι δρομείς, Μουρατίδης Φώτης(58 λεπτά), Νικολαΐδης Κώστας ( 58:05 λεπτά) και Μεράγια Γκεράλδη ( 58:10 λεπτά).

Στις γυναίκες οι τρεις πρώτες ήταν Σκαρλάτου Φωτεινή, Ζλάτκου Δήμητρα και Βακιπούλου Ευαγγελία.

Συμμετοχές υπήρξαν και από άλλους νομούς της Θράκης, των Ιωαννίνων και της Θεσσαλονίκης, ενώ καταχειροκροτήθηκαν οι αθλητές του Ηρόδικου και των μικρών παιδιών.
Συγκινητική ήταν επίσης και η συμμετοχή των εθελοντών που βοήθησαν για την υλοποίηση της δράσης, καθώς και των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων που ήταν χορηγοί δώρων και τροφίμων στους συμμετέχοντες.
Οι διοργανωτές ευελπιστούν πως του χρόνου οι συμμετοχές θα είναι περισσότερες και από την Θράκη και από τις άλλες περιοχές, καθώς το δρομικό κίνημα παρουσιάζει άνθηση αυτό το διάστημα.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα