Κομοτηνή:12-4-2019 Ειδήσεις

07:27 12/4/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Πολιτική
Επιπλέον 12,4 εκατ. ευρώ για την ίδρυση μικρομεσαίων τουριστικών επιχειρήσεων στην ΑΜΘ
Την ένταξη επιπλέον 1.304 επενδυτικών σχεδίων που υποβλήθηκαν στην δράση «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στάθης Γιαννακίδης. Στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη εντάχθηκαν 80 επιπλέον επενδυτικά σχέδια, με συνολική δημόσια δαπάνη 12.434.355,78 €. Συνολικά σε όλη τη διάρκεια της δράσης έχουν ενταχθεί 224 επενδυτικά σχέδια που αντιστοιχούν

σε 35.742.770,57 €. Πρόκειται για ποσοστό εντάξεων που αγγίζει το 60% στο σύνολο των προτάσεων που υποβλήθηκαν και αξιολογήθηκαν, ένα από τα μεγαλύτερα της χώρας, ενώ κινητοποιούνται συνολικές επενδύσεις άνω των 70 εκατ. ευρώ στην Περιφέρεια ΑΜΘ.

Συμμετοχή στον Πρώτο Επίσημο Εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Ρομά από τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα
Στις 8 Απριλίου 2019, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ρομά, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Γυναικών Δροσερού Ξάνθης «Η ΕΛΠΙΔΑ», Σουλεϊμάν Σαμπιχά παραβρέθηκε στην εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, για τη μέρα αυτή. Η κα. Σουλεϊμάν Σαμπιχά ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό για την εκδήλωση και ευχήθηκε να καθιερωθεί και να εορτάζεται κάθε χρόνο αλλά δίνοντας την ευκαιρία στους Ρομά να προβάλουν την παράδοση τους και την κουλτούρα τους, κάνοντας ένα ετήσιο αντάμωμα όλων των Συλλόγων Ρομά. Η Πρόεδρος του Συλλόγου, αναφέρθηκε στα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο οικισμό της, το Δροσερό της Ξάνθης, όπως αυτά της εκπαίδευσης, της εργασίας, της ασφάλειας κ.α..

Περιφέρεια
Συνάντηση του Κώστα Κατσιμίγα με τον Πρύτανη και Αντιπρυτάνεις του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης
Με την πρυτανική αρχή του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης συναντήθηκε χθες ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κώστας Κατσιμίγας, και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Ροδόπης Αποστόλης Κουτάβας, Θεόδωρος Νικολαΐδης, Κική Παιδαράκη, Ταχήρ Ταχήρ και Χρήστος Χατζηπέμου. Ο επικεφαλής και τα μέλη του συνδυασμού Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία, ενημερώθηκαν αναλυτικά από τον Πρύτανη, Αλέξανδρο Πολυχρονίδη, και τους Αντιπρυτάνεις Ζωή Γαβριηλίδου και Φώτη Μάρη, για όλο το φάσμα των λειτουργιών, των δράσεων και των προοπτικών ανάπτυξης του Ιδρύματος, ενώ κατέθεσαν και τις δικές τους χρήσιμες απόψεις και προτάσεις. «Βασικοί άξονες της πολιτικής του Δ.Π.Θ. για την ανατροπή του μειονεκτημάτων που δημιουργεί η απόστασή του από τα μεγάλα αστικά κέντρα, είναι η αναβάθμιση των υπηρεσιών φοιτητικής μέριμνας, η υλοποίηση δράσεων για τη στήριξη των φοιτητών, καθώς επίσης η βελτίωση και η δημιουργία νέων κτιριακών υποδομών.» τόνισε ο κος Κατσιμίγας.

Ο Κώστας Κατσιμίγας για την ίδρυση 4ης Νομικής
Σε δήλωσή του με αφορμή τη δημοσιοποίηση του νομοσχεδίου, που περιλαμβάνει την ίδρυση Νομικής Σχολής στο Πανεπιστήμιο Πατρών, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ κ. Κώστας Κατσιμίγας τόνισε: «Από την πρώτη στιγμή εκφράσαμε την αντίθεσή μας στην ιδέα της ίδρυσης τέταρτης Νομικής Σχολής στη χώρα. Ένα τέτοιο εγχείρημα θα υποβαθμίσει πρωτίστως τη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης, με τη σχεδόν βέβαιη «αιμορραγία» προς τα μεγαλύτερα αστικά κέντρα πανεπιστημιακών διδασκάλων και φοιτητών.» Παράλληλα, σημείωσε ότι σε αντίθεση με τις δρομολογούμενες εξελίξεις, «προτείνουμε την αναβάθμιση της Νομικής Σχολής του Δ.Π.Θ., τη χορήγηση κινήτρων στους ακαδημαϊκούς για μόνιμη διαμονή στη Θράκη και τη στήριξη και χρηματοδότηση του επιστημονικού έργου, προκειμένου η Σχολή να έχει δεσπόζουσα θέση στον ελληνικό και ευρωπαϊκό ακαδημαϊκό χάρτη και να αποτελεί, λόγω του κύρους που θα αποκτήσει, την πρώτη επιλογή των νέων φοιτητών και όχι τρίτη ή τέταρτη λύση ανάγκης».

Ο Χ.Τρέλλης για τις «Βιολογικές Καλλιέργειες»
Έκτακτη σύγκλιση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αν.Μ.Θράκης με μοναδικό θέμα: Τα αποτελέσματα της προκήρυξης του Μετρου 11 «Βιολογικές Καλλιέργειες» και ενέργειες που πρέπει να προβεί άμεσα η ΠΑΜ-Θ ζητά ο περιφερειακός σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» κ. Χρήστος Τρέλλης. Σύμφωνα με τον κο Τρέλλη από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της πρόσκλησης για ένταξη στο μέτρο 11 «Βιολογικές Καλλιέργειες» γνωστοποιείται ότι από τους παλιούς Βιοκαλλιεργητές έγιναν 1453 αιτήσεις και εγκρίθηκαν 19. Ενώ από τους Νέους Βιοκαλλιεργητές έγιναν 3322 αιτήσεις και εγκρίθηκαν 100. Σύμφωνα με τον κ. Τρέλλη στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης διατέθηκε το ποσό των 5.931.500 ευρώ για το σύνολο των δράσεων που αντιστοιχεί στο 4,94% του συνολικού ποσού ενώ στις άλλες Περιφέρειες ίδιας περίπου δυναμικότητας διατέθηκαν ποσά υπερδιπλάσια και τριπλάσια της Περιφέρειάς μας.

Σχόλιο του Γιάννη Λεβέντη, υποψήφιου δημάρχου με την «Λαϊκή Συσπείρωση»
«Είμαστε πιο αξιόπιστοι γιατί χτυπάμε τις αιτίες που χειροτερεύουν τη ζωή μας μέρα τη μέρα, χρόνο το χρόνο και όχι μόνο το σύμπτωμα.» αναφέρει σε δήλωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος Κομοτηνής με την «Λαϊκή Συσπείρωση» Γιάννης Λεβέντης . Σύμφωνα με τον κ. Λεβέντη σήμερα υπάρχουν τα παραδείγματα των πέντε κομμουνιστών δημάρχων, που δεν υπήρχαν ούτε το 2010 ούτε το 2014 οι οποίοι κατάφεραν στους δήμους τους να μειωθούν τα δημοτικά τέλη, να γίνονται έργα με το προσωπικό των δήμων, εξοικονομώντας έτσι πόρους, αλλά και υλοποιώντας έργα που δεν είναι «επιλέξιμα» από το ΕΣΠΑ. Σύμφωνα με τον κο Λεβέντη η «Λαϊκή Συσπείρωση» παρουσιάζει στο λαό της Κομοτηνής μια διαφορετική πολιτική πρόταση από όλους τους άλλους υποψήφιους με μείωση τελών, διεκδίκηση προσλήψεων, πόρων, επέκταση των παρεχόμενων κοινωνικών υπηρεσιών σε όσους το έχουν ανάγκη, ανάπτυξη ολοκληρωμένων δράσεων παιδείας, πολιτισμού αι αθλητισμού για όλους, στην Κομοτηνή και τους οικισμούς της, δημιουργία δωρεάν υποδομών στην παραλιακή ζώνη του Δήμου, δημιουργία πάρκων, χώρων άθλησης και αναψυχής στην Κομοτηνή και τους οικισμούς και ενίσχυση των υποδομών στους οικισμούς του Δήμου.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» καλεί σε κινητοποιήσεις
Η «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» καταγγέλλει την κυβέρνηση που φέρνει αυτό το νομοσχέδιο στο χώρο της Παιδείας και καλεί σε κινητοποιήσεις για την απόσυρση του νομοσχεδίου, υπενθυμίζοντας ότι σήμερα κινητοποιούνται καθηγητές , μαθητές, φοιτητές με απεργίες. «Η συνάντηση με τον πρωθυπουργό που προτείνεται, μας βρίσκει αντίθετους, γιατί έχει επικοινωνιακό χαρακτήρα, προκαλεί δε αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης αφού ο πρωθυπουργός δίνει την έγκριση για να κατατεθεί η όχι ένα νομοσχέδιο.» ανέφερε ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής κ. Νίκος Φακιρίδης σημειώνοντας «Μόνο η πίεση του μαζικού αγώνα μπορεί να φέρει κάποιο αποτέλεσμα.»

Απολογισμός για την Φελίνα Καζάκου

Η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κα Καζάκου Φελίνα, θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου σήμερα στις 12.00, στην αίθουσα «Νυμφαία» του ξενοδοχείου «Ανατόλια» στην Κομοτηνή. Στο πλαίσιο της συνέντευξης, η επικεφαλής, θα παρουσιάσει τον απολογισμό των πεπραγμένων, των προτάσεων και των παρεμβάσεων της Δημοτικής παράταξης «Εμείς.. η Πόλη» για τη θητεία αυτής, κατά τη δημοτική περίοδο 2015-2019.

Κόμματα – Κινήματα

Εκδηλώσεις της Επιτροπής Ειρήνης

Αντιμπεριαλιστική συγκέντρωση μπροστά στη δημαρχία Αλεξανδρούπολης διοργανώνει την Κυριακή 14 Απριλίου στις έντεκα το πρωί η Επιτροπή Ειρήνης Ροδόπης. Η αναχώρηση από την Κομοτηνή θα πραγματοποιηθεί στις εννέα και μισή το πρωί μπροστά από τη δημαρχεία. Επίσης, εκδήλωση με θέμα ¨Συμπαράσταση στα παιδιά και το λαό της Παλαιστίνης¨ θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Απριλίου στις επτά το απόγευμα στην Πολιτιστική Κίνηση.
Αναφορά στις θεραπείες Ειδικής Αγωγής
«Είναι απίστευτη η άνευ λόγου διαδικαστικού τύπου αλλά στο αποτέλεσμα οικονομικής αιμορραγίας για τις οικογένειες των παιδιών συνέχιση του προβλήματος των ηλεκτρονικών γνωματεύσεων.» αναφέρει η πολιτευτής της ΝΔ κα Βούλα Ελευθεριάδου για το θέμα των εγκρίσεων και των αποζημιώσεων για τις θεραπείες Ειδικής Αγωγής και σημειώνει ότι επιβάλλεται άμεση λύση του προβλήματος «και σίγουρα άνευ επικοινωνιακών μικροκομματικών πυροτεχνημάτων». Παράλληλα, συγχαίρει τους γονείς που δίνουν αγώνα σε Πανελλαδικό επίπεδο ευχόμενη να «πρυτανεύσει γρήγορα η λογική»,
Παιδεία
9ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας
Το 9ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας στην Κομοτηνή διοργανώνει το Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης (ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Α.Μ.Θ σήμερα από τις 8:30-14:00 κατά τη διάρκεια του οποίου θα παρουσιάσουν οι μαθητές όλων των βαθμίδων ψηφιακά έργα που δημιούργησαν στο πλαίσιο μαθημάτων Πληροφορικής, σχολικών δραστηριοτήτων ή στο πλαίσιο κάποιου διαθεματικού/διεπιστημονικού σχεδίου συνεργασίας μεταξύ του μαθήματος της Πληροφορικής και άλλων μαθημάτων.

Έκθεση μαθητικών έργων

Έκθεση μαθητικών έργων διοργανώνει το 1ο Ε.Κ. Κομοτηνής σε συνεργασία με τα ΕΠΑΛ της πόλης και στα πλαίσια του προγράμματος ΜΝΑΕ (Μια Νέα Αρχή για τα ΕΠΑΛ) στην Κομοτηνή στις 12-18 Απριλίου 2019. Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί σήμερα στην Καπναποθήκη-πολιτιστική κυψέλη του Δήμου Κομοτηνής στις 17:30.
Βιβλιοπαρουσίαση στην Ξάνθη
Το βιβλίο της ψυχολόγου-ψυχοθεραπεύτριας κας Ελένης Περινού με τίτλο, «ε, και;» παρουσιάζεται την Τρίτη 16 Απριλίου στις 20:00, από το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο «Σπανίδης» και τις εκδόσεις «Αρμός», στην καπναποθήκη της Ξάνθης.
Ο ιππότης του Φθινοπώρου στο ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής
Το ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής παρουσιάζει το έργο του Αύγουστου Κορτώ «Ο Ιππότης του Φθινοπώρου» από την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019 έως την Κυριακή 21 Απριλίου 2019 στις 9 το βράδυ.
Ζητείται εμπειροτέχνης μουσικός με ειδίκευση στη «γκάιντα»
Η Δ/νση Β΄θμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης προκηρύσσει έως και τις 15/04/2019, μία θέση Εμπειροτέχνη Μουσικού με ειδίκευση στη «ΓΚΑΪΝΤΑ», για 20 ώρες εβδομαδιαίως και μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους ήτοι για εμπειροτέχνες ωρομίσθιους στις 21/06/2019 στο Μουσικό Σχολείο Κομοτηνής. Οι ενδιαφερόμενοι που έχουν τα τυπικά προσόντα καλούνται να υποβάλλουν αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στη Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης.

Αστυνομικό δελτίο

Κάηκε κατοικία στα Καλύβια

Μόλις την τελευταία στιγμή κατάφερε να γλιτώσει μια ηλικιωμένη γυναίκα στα Καλύβια της Οργάνης, όταν η κατοικία στην οποία διέμενε πήρε, για άγνωστους μέχρις στιγμής λόγους, φωτιά. Χάρη στην συνδρομή των κατοίκων του χωριού απομακρύνθηκαν τα ζωντανά της οικογένειας. Έκκληση απευθύνουν οι κάτοικοι της περιοχής μέσω της ΕΡΤ Κομοτηνής για την μόνιμη παρουσία πυροσβεστικού οχήματος στα ορεινά της Οργάνης για την άμεση αντιμετώπιση, χωρίς καθυστέρηση, τέτοιων συμβάντων.Επίσης, σημειώνουν την ανάγκη στήριξης της εξαμελούς οικογένειας, καθώς η κατοικία της καταστράφηκε ολοσχερώς.

Κινηματογραφική καταδίωξη
Ένας 39χρονος, που φορούσε ful face και γάντια αποπειράθηκε να κλέψει επιχείρηση στην Καβάλα ανεπιτυχώς και στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα με δίκυκλή μοτοσικλέτα – κλεμμένη από την Ξάνθη την Τετάρτη- και εξαφανίστηκε κινούμενος προς την Ξάνθη. Το ληστή εντόπισαν άνδρες της Τροχαίας στην Ξάνθη. Ένα περιπολικό και ένας δικυκλιστής τον καταδίωξαν και κατάφεραν να εγκλωβίσουν τον 39χρονο στη διασταύρωση της οδού Ηλιουπόλεως στη Νεάπολη Ξάνθης. Ο επικίνδυνος ληστής, τραυματίστηκε ελαφρά από τη σύγκρουση της μοτοσικλέτας με διερχόμενο όχημα αλλά αποπειράθηκε να τραβήξει ένα από τα δύο πιστόλια που είχε εναντίον των αστυνομικών. Ακινητοποιήθηκε από την Τροχαία Ξάνθης και συνελήφθη, με επαγγελματικούς χειρισμούς. Την προανάκριση για το συμβάν ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης ενώ από τα πιστόλια που βρέθηκαν πάνω του εξετάζεται η εμπλοκή του με τις ληστείες πρακτορείων ΟΠΑΠ της Ξάνθης. Ο συλληφθείς νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο Ξάνθης.

Εξιχνίαση κλοπής 115 κυψελών μαζί με τον πληθυσμό μελισσών στο νομό Ροδόπης
Εξιχνιάστηκε ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Σαπών και Αστυνομικού Σταθμού Ξυλαγανής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, κλοπή 115 κυψελών μαζί με τον πληθυσμό μελισσών, η οποία διαπράχθηκε το χρονικό διάστημα 6/21-3-2019, στο νομό Ροδόπης. Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 39χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ζωοκλοπής. Ο 39χρονος αφαίρεσε από αγροτική περιοχή της Πελαγίας Ροδόπης, 115 κυψέλες μαζί με τον πληθυσμό μελισσών. Βρέθηκαν σε δασική περιοχή της Ροδόπης 100 από τις αφαιρεθείσες κυψέλες χωρίς τον πληθυσμό μελισσών, ενώ σε δασική περιοχή της Σταυρούπολης Ξάνθης, βρέθηκαν 91 κυψέλες, στο εσωτερικό των οποίων ο δράστης είχε τοποθετήσει τα πλαίσια με τους πληθυσμούς μελισσών από τις κυψέλες που είχε αφαιρέσει. Οι παραπάνω κυψέλες και τα πλαίσια με τους πληθυσμούς μελισσών αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά τους.
Αθλητικά
Ο δεύτερος αγώνας Beer Run στην Ελλάδα
Ο δεύτερος αγώνας Beer Run στην Ελλάδα πραγματοποιείται στην Κομοτηνή. Διοργανώνεται και πάλι από την ομάδα των BEERunners Komotinis σε συνεργασία με την Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης και τον Σύλλογο ατόμων με αναπηρία «Ηρόδικος». Πρόκειται για αγώνα 6 χλμ με αφετηρία και τερματισμό την ζυθοποιία στη ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής. Η ιδιαιτερότητα του αγώνα είναι ότι στο 3ο χλμ της διαδρομής θα υπάρχει υποχρεωτική στάση και κατανάλωση ενός ποτηριού Μπύρας Βεργίνα τύπου lager. Μετά τον τερματισμό και τις απονομές θα ακολουθήσει πάρτι με μπύρες στον χώρο εκδηλώσεων/παρουσιάσεων της Ζυθοποιίας καθώς και ξενάγηση κατά ομάδες στον χώρο παραγωγής του εργοστασίου. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 14 Απριλίου στις 12:00, στην Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης στην βιομηχανική περιοχή Κομοτηνής.
Διακρίσεις για Κομοτηναίες αθλήτριες
Διακρίσεις για Κομοτηναίες αθλήτριες στο Πανελλήνιο Κύπελλο Αγωνιστικής Αναρρίχησης στον Βόλο όπου συμμετείχαν 237 αθλητές από όλη την Ελλάδα. Ο Ε.Ο.Σ. Κομοτηνής συμμετείχε με 9 αθλητές σε 5 ηλικιακές κατηγορίες από τους οποίους οι 6 προκρίθηκαν στην Τελική φάση. Η Μαριλίνα Χατζηχριστοδούλου πήρε τη 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο. Η Όλγα Εξακοΐδη τερμάτισε και αυτή 2η στην τελική φάση σε σύνολο 22 αθλητών. κερδίζοντας το αργυρό μετάλλιο. Στην ίδια κατηγορία η Αλίκη Κασάπη τερμάτισε 6η μετά από 2 πολύ καλές προσπάθειες.
Τελικός αγώνας στην Κομοτηνή
Στις 22 & 23 Ιουνίου θα φιλοξενήσει η Κομοτηνή τον 2ο και τελικό αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος Αγωνιστικής σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας-Αναρρίχησης. Στον αγώνα θα πάρουν μέρος και οι μεγάλες κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών.

Καιρός
Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

www.ert.gr

Keywords
κομοτηνη, ειδήσεις, αλέξης τσίπρας, Τελετή Έναρξης, δραση, αμθ, συμμετοχή, ελπιδα, σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής, τσιπρας, κος, λύση, παραιτηση λεβεντη, αποσυρση, απεργιες, νεα δημοκρατια, επαλ, νέα, κας, βιβλιοπωλείο, δηπεθε, ζητείται, ήτοι, ΕΡΤ, face, καβαλα, ξανθη, συλληψεις, οπαπ, run, ελλαδα, χλμ, ιουνίου, αιγαιο, ert, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, απεργια οπαπ, μετρο, απεργια μετρο, απεργιες αυριο, απεργιες σημερα, αποσυρση αυτοκινητων 2011, ομαδα διας, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, απεργια 7 απριλιου, απεργια 9 ιουνιου, απεργια 15 ιουνιου, αποτελεσματα πανελληνιων 2011, αποτελεσματα πανελληνιων, απεργια 28 ιουνιου, απεργια 29 ιουνιου, νεα κυβερνηση, καιρος, μειωση μισθων, η ημέρα της γης, θεμα εκθεσης 2012, αποτελεσματα πανελληνιων 2012, Τελετή Λήξης, φωτια, αστυνομικο τμημα, δικαιολογητικα, αλέξης τσίπρας, αποτελεσματα, ήτοι, το θεμα, αιτηση, βεργινα, γυναικα, δωρεαν, επαλ, θεμα, θητεια, θρακη, πιεση, πλαισιο, face, αγροτικη, αιτησεις, αμθ, αναπηρια, αξονες, αφορμη, βιβλιο, βραδυ, γαντια, γινονται, γονεις, διαστημα, δηπεθε, δηλωση, εγχειρημα, ευκαιρια, αιθουσα, ευρω, υπαρχει, εργα, επενδυσεις, επτα, ερευνες, ζωη, ζητα, ζωνη, ζυθοποιια, ιδεα, ιδια, ιδρυση, υπηρχαν, η τελετη, υφυπουργος, ιδρυμα, κας, εκδοσεις, κυβερνηση, κινηση, κυψελη, κυπελλο, κικη, κλοπη, κος, κυψελες, λεβεντης, ληστειες, λύση, ληξη, μακεδονια, μειωση, μπυρες, νομικη, ομαδα, ολγα, οχημα, παιδια, πανεπιστημιο πατρων, περιφερειακο, πιστολια, προβληματα, πρωι, ρομα, σιγουρα, συνεχεια, συγκεντρωση, σχεδια, σχολειο, τμημα, τριτη, τροχαια, υλοποιηση, φεστιβαλ, χρηστος, χλμ, ωρες, αγωνας, μποφορ, δημοτικα, εννεα, χωρα, ιουνίου, κωστας, κυριακη, μπροστα, νοσοκομειο, ομαδες, run, θερμοκρασια
Τυχαία Θέματα