Κομοτηνή: Τι είναι ο Βιοσυντονισμός;

18:32 3/2/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Κατάμεστη ήταν η αίθουσα στο ισόγειο της Λέσχης Κομοτηναίων, στην εκδήλωση της περασμένης Κυριακής, για τους Φυσικούς τρόπους Ίασης και τον Βιοσυντονισμό να προβάλλει σαν την Ιατρική του μέλλοντος;



Ομιλήτρια ήταν η Ιριδολόγος, Βοτανολόγος, Βιοσυντονίστρια στο τρίτο επίπεδο-το ανώτατο για την Ελλάδα- και Φοιτήτρια Ιατρικής, Αγγελική Καντανίδου και ο Λευτέρης Ατζανός ως εκπρόσωπος των εταιρειών Deta elis.
Είναι πια παραδεκτό από όλους πως ο κόσμος, είτε λόγω της κρίσης, είτε επειδή ….βρίσκει την

υγεία του, χωρίς πολλά φάρμακα, έχει στραφεί στην Εναλλακτική Ιατρική, δηλαδή, Ομοιοπαθητική, Βιοσυντονισμό, Κβαντική θεραπεία, Βοτανοθεραπεία.


Αλήθεια είναι επίσης πως η Κλασσική Ιατρική έχει κάνει θαύματα, αλλά τα πολλά φάρμακα που χρησιμοποιεί με τις παρενέργειές τους, έχει προκαλέσει βαθύ προβληματισμό ακόμα και μέσα στους δικούς της κύκλους…
Αυτό βέβαια που άρχισε να παραδέχεται η Κλασσική Ιατρική, είναι πως ο κάθε άνθρωπος είναι μια ξεχωριστή οντότητα, πως η ιδιοσυγκρασία του έχει σχέση με την ασθένειά του και δεν είναι ένας απλός αριθμός που για το κάθε σύμπτωμα, δίνει το ίδιο φάρμακο σε όλους τους ασθενείς…
Τι είναι όμως Βιοσυντονισμός;
Πολύ απλά, όλοι πια λένε στο Σύμπαν είναι ενέργεια και συχνότητες. Όλα τα όργανα του ανθρώπινου σώματος και δη τα φυσιολογικά, εκπέμπουν τις συχνότητές τους. Όταν όμως ασθενούν υπολειτουργούν και χάνουν τη συχνότητά τους και όταν γίνει αυτό για κάποιο χρονικό διάστημα, εμφανίζεται η ασθένεια.
Ο Βιοσυντονισμός έρχεται –και μιλάμε για τεχνική 100 ετών δεν είναι κάτι καινούργιο-να αποκαταστήσει στο φυσιολογικό τις συχνότητες των οργάνων του σώματος και άρα να προλάβει ασθένειες ή και να τις θεραπεύσει, θεραπεύοντας ακόμα και άλλα συνοδά προβλήματα, όπως λόγου χάρη το φούσκωμα στη βάση των ματιών, μπορεί να δείχνει πρόβλημα στα νεφρά.
Ειδικότερα μέσω των συσκευών εκπέμπονται παλμοί ηλεκτρομαγνητικού πεδίου σε φάσμα χαμηλών συχνοτήτων, μέσα στις οποίες βρίσκονται οι φυσιολογικές και ρυθμιστικές συχνότητες του ανθρώπινου οργανισμού.
Αυτές βέβαια οι συσκευές είναι αρκετά ακριβές ακόμα…
ΥΓ: Πολλοί ακόμα μειδιούν και δεν πιστεύουν στο Βιοσυντονισμό…Υπάρχουν όμως και αρκετοί έως και πολλοί που έχουν θεραπευθεί από την Εναλλακτική Ιατρική και τον Βιοσυντονισμό. Η επιλογή ανήκει στους ανθρώπους, αρκεί να ξέρουν πως έχουν επιλογές….

Keywords
Τυχαία Θέματα