Κομοτηνή: Πρωϊνή Ενημέρωση

06:23 16/3/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Εργασία
Νέες θέσεις κοινωφελούς εργασίας

Είκοσι πέντε χιλιάδες θέσεις κοινωφελούς εργασίας προβλέπεται να ανοίξουν για το τρέχον έτος σε 274 δήμους, ενώ επίκειται η δημοσίευση της σχετικής προκήρυξης. Στο φετινό κύκλο του Προγράμματος υπάρχει μια αύξηση στον αριθμό ωφελουμένων, περίπου κατά 3,1%, σε σχέση με πέρυσι, δεδομένου ότι, σύμφωνα με τα δημοσιοποιημένα στοιχεία του υπουργείου και του ΟΑΕΔ, το 2017 οι θέσεις στους διακόσιους εβδομήντα τέσσερις (274) δήμους ανήλθαν στις 24.251, ενώ για το έτος 2018 προβλέπονται

25.000 θέσεις. «Να αυξηθεί το χρονικό διάστημα υλοποίησης των προγραμμάτων της κοινωφελούς εργασίας σε 12 μήνες.» ζητά η ΚΕΔΕ.

Πολιτική
Ελλιπής η ανταπόκριση των δήμων για τα αδέσποτα
Ελλιπή ανταπόκριση των Δήμων στην αποστολή στοιχείων προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων αναφορικά με τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς καταλογίζει ο Αναπληρωτής Υπουργός, Ι. Τσιρώνης. Ειδικότερα, απέστειλε επιστολή σε 169 Δήμους που, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, δεν ανταποκρίθηκαν, απευθύνοντας ταυτοχρόνως την ίδια επιστολή στις Περιφέρειες, ζητώντας από αυτές“ να συντονίσουν και να συγκεντρώσουν τις απαντήσεις των Δήμων αρμοδιότητάς τους”. Από την Ροδόπη δεν απάντησαν οι δήμοι Αρριανών και Ιάσμου.

Σεμινάριο παρουσία της κας Μαρίας Γιαννακάκη
Σεμινάριο με θέμα «Από τη σεξουαλική παρενόχληση …στην κακοποίηση » διοργανώνουν σήμερα στις 18:00 στην αίθουσα του περιφερειακού συμβουλίου «Γεώργιος Παυλίδης» στο κτίριο της πρώην νομαρχίας, η Ευρωπαϊκή Ένωση Νέων Νομικών το τμήμα της Κομοτηνής (ELSA Komotini) σε συνεργασία με το Europe Direct Κομοτηνής. Παρούσα θα είναι η κυρία Μαρία Γιαννακάκη (γενική γραμματέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων υπουργείο Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων). Επίσης, οι: Στυλιανός Γονατάς-Παπαγεωργίου (αναπληρωτής καθηγητής ποινικού Δικαίου Νομικής Σχολής Δ.Π.Θ. – δικηγόρος), Ιωάννα Χατζηαντωνίου (πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης), και από το Κέντρο Συμβουλευτικής Κομοτηνής, η Έφη Γουντουδάκη (κοινωνική λειτουργός), η Λιζέτα Λιούρτα (ψυχολόγος) και η Ελευθερία Παπατσιώτου (νομικός). Οι θεματικές που θα αναλυθούν είναι οι ακόλουθες: «Σεξουαλική παρενόχληση …Σεξουαλική κακοποίηση: δύο συγκοινωνούντα δοχεία;» «Πρόσφατες νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης στο πλαίσιο της καταπολέμησης της βίας κατά των γυναικών» και «Σεξουαλική κακοποίηση».

Απεργιακό δελτίο
Απεργούν σήμερα δάσκαλοι και νηπιαγωγοί

C

Σε 24ωρη απεργία προχωρούν σήμερα δάσκαλοι και νηπιαγωγοί , κατόπιν απόφασης που έλαβε η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος. Οι εκπαιδευτικοί διεκδικούν μόνιμους, μαζικούς διορισμούς για την κάλυψη όλων των αναγκών της δημόσιας εκπαίδευσης, 14χρονο δημόσιο δωρεάν σχολείο με διετή υποχρεωτική προσχολική αγωγή και εκπαίδευση άμεσα σε όλη τη χώρα, στήριξη της ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης, εξίσωση δικαιωμάτων αναπληρωτών και μονίμων, μείωση της αναλογίας εκπαιδευτικών – μαθητών σε 1:15 για το νηπιαγωγείο και 1:20 για το δημοτικό σχολείο,αύξηση δαπανών για την παιδεία, υπεράσπιση των μισθολογικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων των εκπαιδευτικών. Κάλεσμα προς τους εκπαιδευτικούς να συμμετέχουν μαζικά και δυναμικά στη συγκέντρωση στις 13:30 απευθύνει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Ροδόπης.

Ευρώπη
Νερό πηγή ζωής
Δράσεις με τίτλο «Νερό… Πηγή Ζωής», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού διοργανώνουν το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Κομοτηνής, με την εθελοντική ομάδα «Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής» το Σάββατο 17 Μαρτίου. Στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί Street Action στην Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής, κατά την διάρκεια του οποίου οι εθελοντές του Κέντρου θα μοιράζουν ενημερωτικό υλικό και θα απαντούν στα ερωτήματα των πολιτών. Επιπλέον, στον χώρο της δράσης, θα υπάρχει μία μικρή έκθεση από φωτογραφίες, οι οποίες θα απεικονίζουν την χρησιμότητα της εξοικονόμησης του νερού. Το απόγευμα του Σαββάτου στις 17:00 στα γραφεία του Κέντρου, θα γίνουν συζητήσεις μεταξύ νέων με εκπρόσωπο από την ΔΕΥΑΚ, τον κύριο Παπαδόπουλο Γιάννη, χημικό και μηχανικό, ο οποίος θα μιλήσει για τον κύκλο του νερού στο Δήμο Κομοτηνής, και τον κύριο Σωκράτη Γρηγορόπουλο από την Οικολογική Ομάδα Ροδόπης. Επιπλέον, θα ακολουθήσει και προβολή ντοκιμαντέρ με τίτλο «Flow, for love of water 2008»

Βουλή
Ερώτηση από τον Αχμέτ Ιλχάν
Ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με θέμα την διευκόλυνση διενέργειας λατρευτικού τύπου σφαγών μικρών και μεγάλων μηρυκαστικών κατά την διάρκεια της μουσουλμανικής θρησκευτικής εορτής «ΚουρμπάνΜπαϊράμ» στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κατέθεσε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Αχμέτ Ιλχάν. Ερωτάται ο Υπουργός αν θα διευκολύνει τους πιστούς μουσουλμάνους συμπολίτες μας, οι οποίοι προέβησαν το προηγούμενο έτος σε θρησκευτικές σφαγές στους τρεις νομούς της Θράκης, παρέχοντας τους την δυνατότητα διαγραφής των ζώων τους, όπως παγίως συνέβαινε μέχρι πρόσφατα; Και αν σκοπεύει εφεξής να χειριστεί την πραγματοποίηση θρησκευτικών σφαγών κατά την περίοδο του ΚουρμπάνΜπαϊράμ στην Θράκη, με τρόπο νομότυπο, αποτελεσματικό, τηρώντας τους υγειονομικούς κανόνες και θρησκευτικά συμβατό με τα ήθη και τα έθιμα των θρησκευόμενων συμπολιτών μας, χωρίς το κόστος της σφαγής να είναι ταυτόχρονα απαγορευτικό για την τέλεση του εθίμου τους;

Για δύο χρόνια συνεχίζει να λειτουργεί το υποθυκοφυλακείο
«Η σταδιακή κατάργηση των άμισθων υποθυκοφυλακείων θα προχωράει ανάλογα με την πρόοδο της κτηματογράφησης, την σταδιακή λειτουργία των ηλεκτρονικών υπηρεσιών και των υπόλοιπων λειτουργικών παραμέτρων των σημερινών δομών» αναφέρει σε απάντηση του ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γιώργος Σταθάκης σε σχετική Αναφορά του βουλευτή Ροδόπης Αχμέτ Ιλχάν για την σύσταση Κτηματολογικού Γραφείου στις Σάπες μετά την κατάργηση του άμισθου Υποθυκοφυλακείου που λειτουργεί εκεί. «Σε ό,τι αφορά την Π.Ε. Ροδόπης προβλέπει την δημιουργία Κτηματολογικού Γραφείου στην Κομοτηνή, ενώ το άμισθο υποθυκοφυλακείο Σαπών θα καταργηθεί σε βάθος διετίας, καθώς στόχος είναι η ηλεκτρονική εξυπηρέτηση όλων των πολιτών» αναφέρει ο Υπουργός. «Ασφαλώς και θα επιζητούμε την κατ’ εξαίρεση ίδρυση και λειτουργία ενός Κτηματολογικού Γραφείου στις Σάπες στα πρότυπα της απόφασης που ελήφθη για την Ορεστιάδα. Ένα αίτημα που σε βάθος διετίας θα μπορούσε να διεκδικηθεί και μέσα από μία διαφορετική διακυβέρνηση από την σημερινή. Μέχρι να συμβεί όμως αυτό, καταγράφουμε με ικανοποίηση το γεγονός ότι η ύπαρξη μιας διετίας τουλάχιστον συνέχισης λειτουργίας του άμισθου υποθυκοφυλακείου Σαπών, αποτελεί μία αισιόδοξη νότα και για την περιοχή αυτή αλλά και για τις μελλοντικές διεκδικήσεις.» δηλώνει ο βουλευτής

Παιδεία
Σημαντική διάκριση για μαθητή των Σαπών
Μια σημαντική διάκριση πέτυχε ο μαθητής του Γενικού Λυκείου Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Σαπών Γεώργιος Σαμπάτζε καθώς κατάφερε να προκριθεί στην δεύτερη φάση του Πανελληνίου Διαγωνισμού Βιολογίας και την Ολυμπιάδα Βιολογίας καταλαμβάνοντας την 19η θέση σε πανελλαδικό επίπεδο, ανάμεσα σε μαθητές δημοσίων και ιδιωτικών σχολείων από όλη τη χώρα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερη Άποψη». Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Σαπών συγχαίρει τον μαθητή μας καθώς και τον διδάσκοντα καθηγητή Βιολογίας του σχολείου Εμμανουήλ Τσιάκο που τον προετοίμασε και τους εύχεται καλή επιτυχία στην δεύτερη φάση του διαγωνισμού.

Χελιδονίσματα στην Κομοτηνή από τους μαθητές του μουσικού σχολείου
Το μήνυμα του ερχομού της άνοιξης, φτάνει για μία ακόμη φορά στην Κομοτηνή με τα Χελιδονίσματα. Τριήμερες εκδηλώσεις ξεκινούν σήμερα στις 10.30 π.μ. με έναρξη πορείας με τα «Χελιδονίσματα» από το Μουσικό Σχολείο, συνέχεια στάση στη Νικηφόρου Γρηγορά και κατάληξη στην Πλατεία Ειρήνης. Στις 12 στην Πλατεία Ειρήνης θα ακουστούν τα «Χελιδονίσματα» με τη συμμετοχή του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής, του Μουσικού Εργαστηρίου «Νότα» του Χρήστου Χατζόπουλου, του Μειονοτικού Γυμνασίου – Λυκείου Κομοτηνής και της χορωδίας του 1ου και 2ου Δημοτικών Σχολείων Κομοτηνής. Χορεύει το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του ΣΕΦΑΑ. Τις εκδηλώσεις διοργανώνουν από κοινού, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Περιοχής Βυζαντινού Φρουρίου, το Μουσικό Σχολείο και το Μουσικό Εργαστήρι «Νότα» του Χρήστου Χατζόπουλου.

Υποβολή φακέλων για εκπαιδευτικά προγράμματα
Από τις 2 Απριλίου έως τις 29 Ιουνίου η υποβολή φακέλων των φορέων για εκπαιδευτικά προγράμματα και δράσεις στα σχολεία. Οι ενδιαφερόμενοι (φορείς, οργανισμοί, υπηρεσίες, ΜΚΟ, Α.Ε.Ι., επιστημονικές ενώσεις, δήμοι, υπουργεία, νοσοκομεία, μουσεία, αθλητικές ομοσπονδίες, κλπ) που υλοποιούν ή επιθυμούν να υλοποιήσουν εκπαιδευτικά προγράμματα-δράσεις και μαθητικούς διαγωνισμούς στις σχολικές μονάδες ΠρωτοβάθμιαςΕκπ/σης (Π.Ε.) καιΔευτεροβάθμιαςΕκπ/σης(Δ.Ε.) (Γενικής, Επαγγελματικής και Ειδικής) για το σχολικό έτος 2018-19, καλούνται να καταθέσουν πλήρη φάκελο με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την έγκριση των ανωτέρω δράσεων αποκλειστικά εντός της περιόδου από τη Δευτέρα 2Απριλίου2018 έως και την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018.

Αλληλεγγύη
Νέο ΔΣ στο Σωματείο Φιλοπτώχων
Πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες του Σωματείου Φιλοπτώχων Κυριών Κομοτηνής και συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο με διετή θητεία ως εξής: Πρόεδρος: Σμαράγδα Μπραντζουκάκη, Αντιπρόεδρος: Βάγια Σερέτη, Γεν. Γραμματέας: Ευγενία Κούτρα, Αναπλ. Γεν. Γραμματέας: Αναστασία Τιλκιτζή, Ταμίας: Μαρία Χαριτωνίδου Αναπλ. Ταμίας: Ροδούλα Παπαγιαννάκη, Μέλη: Λούλα Τσένη, Χαρούλα Σιβρίδου, Πωλίνα Δόλωμα, Σεβαστιανή Μοσχοπούλου και Ελένη Τακά. Για την εξελεγκτική επιτροπή: Βαφειάδου Ροδούλα. Μαρούλα Τσιαλίκη και Ερμιόνη Τσιμπερίδου.

Όλοι μαζί μπορούμε
Έκκληση απευθύνει οικογένεια από την Ροδόπη, για συγκέντρωση χρημάτων της τάξης των 51.000 ευρώ, για ειδική εγχείρηση τοποθέτησης προσθετικού μέλους στο παιδί τους, καθώς ακρωτηριάσθηκε το χέρι του σε μηχανή για κιμά. Για το σκοπό αυτό έχει ανοιχθεί ένας ειδικός λογαριασμός στην Τράπεζα Πειραιώς στον Αριθμό Gr 740 172 357 000 53 57 090 22 9561, στο όνομα Θεοδώρα Ιωαννίδου. Όλοι μαζί μπορούμε να συμβάλλουμε ώστε να γίνει η ζωή μίας άτυχης συμπολίτισσάς μας καλύτερη.

Μητρόπολη
Σχολική γιορτή για την 25η Μαρτίου
Σχολική γιορτή για την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 21η Μαρτίου στις 7:30 μ.μ. στο αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής. Την εκδήλωση διοργανώνουν τα διοικητικά Συμβούλια των Βρεφονηπιακών Σταθμών της Ἱεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας καί Κομοτηνῆς, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων και η διοίκησης του 13ου Νηπιαγωγείου Κομοτηνής.

Αποκαλυπτήρια μνημείου
Το πρωί της Κυριακής 18 Μαρτίου ο μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κος Παντελεήμων θα ιερουργήσει στο ναό Αγίας Βαρβάρας Κομοτηνής μαζί με τους προσκληθέντες μητροπολίτες Εδέσσης, Πέλλας και Αλμωπίας κο Ιωήλ και Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κο Στέφανο. Μετά το πέρας της λειτουργίας θα αναπεμφθεί επιμνημόσυνη δέηση και θα τελεστούν τα αποκαλυπτήρια του μνημείου των θυμάτων των διωγμών του Θρακικού Ελληνισμού από τους Βούλγαρους και τους Νεότουρκους κατά τον 20ο αιώνα.

Πολιτισμός
Εκδηλώσεις της Φιλοπτώχου
Στον Ίασμο θα μεταβούν σήμερα για τους Δ΄ Χαιρετισμούς τα μέλη της Φιλοπτώχου. Θα παρακολουθήσουν την παράκληση στην Παναγία. Ώρα αναχώρησης 17΄.15΄μ.μ. από το ΚΤΕΛ Κομοτηνής, με στάση και στο ΙΚΑ. Θα προηγηθεί επίσκεψη και ξενάγηση στο Λαογραφικό Μουσείο Ιάσμου, ένα από τα πιο αξιόλογα της περιοχής. Μετά την παράκληση θα ακολουθήσει μικρή γιορτή (ουζάκι με νηστήσιμα) στο Αρνεμούσι. Η τιμή συμμετοχής για τη μετάβαση και επιστροφή είναι 3 ευρώ. Για όποιες έχουν πρόβλημα, υπάρχει πρόβλεψη για τη μεταφορά τους με Ι.Χ. Την Κυριακή, 18 Μαρτίου στις 20.00 καλωσορίζουν την άνοιξη με μουσική και χορό, στη Λέσχη Κομοτηναίων. Θα υπάρχει και νηστήσιμο φαγητό. Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο 15 ευρώ. Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 2531036972 ή 6942270027.

Πάσχα στον Ίασμο
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιάσμου παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ “ΠΑΣΧΑ ΣΤΟΝ ΙΑΣΜΟ” σε ανοιχτή εκδήλωση την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018 και ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Νέου Δημοτικού Σχολείου Ιάσμου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα αναφερθούν από τους διοργανωτές όλες οι λεπτομέρειες από τη σύλληψη της ιδέας έως και τη διάθεσή του στο κοινό. Την εκδήλωση συντονίζει η δημοσιογράφος Ειρήνη Τσακίρη.

Βιωματικό σεμινάριο
Διήμερο Βιωματικό Σεμινάριο με θέμα «Συμπεριφορικές Δυσκολίες σε Παιδιά Νηπιακής και Σχολικής Ηλικίας. Ανίχνευση, Διαχείριση και Τρόποι Αντιμετώπισης» διάρκειας οκτώ ωρών θα πραγματοποιηθεί στης 21 και 24 Μαρτίου στις 16:00 – 20:00 στην Καπναποθήκη Π | Καπνεργατών 9 στην Ξάνθη.

Εκδήλωση της Αρμενικής Κοινότητας
Εκδήλωση της χορευτικής ομάδος της Julia Mutlu με τίτλο «Παρέλαση Αρμενικών Παραδοσιακών Στολών (1590 – 2018)» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Μαρτίου στις 19:00 στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του Δ.Π.Θ. (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ). Την εκδήλωση διοργανώνει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση, Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού (Δ.Κ.Π.Π.Ε.Α.Κ.), η Αρμενική Κοινότητα Κομοτηνής, το Τμήμα Γλώσσας Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών, και ο Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Όμιλος Αρμενίων Κομοτηνής (Ε.Μ.Ο.Α.Κ.). Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ο Αγγελάκας στην Κομοτηνή
Ο Γιάννης Αγγελάκας εμφανίζεται αύριο Σάββατο 17 Μαρτίου στη Λέσχη Κομοτηναιών.

Αστυνομικό δελτίο
Αίτημα για τα ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ.
Αίτημα τροποποίησης του διοικητικού επιπέδου διαβάθμισης των Προαναχωρησιακών Κέντρων Κράτησης Αλλοδαπών[ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α] της χώρας υπέβαλαν οι Ενώσεις Αξιωματικών των Αστυνομικών Διευθύνσεων της χώρας. Στην περιφέρεια Α.Μ&Θ λειτουργούν τρία στο Παρανέστι Δράμας, στην Ξάνθη και στην Ορεστιάδα, με πολλαπλάσια αστυνομική δύναμη των τοπικών Αστυνομικών Τμημάτων της περιοχής τους (οικίες και ενισχυτικές δυνάμεις άλλων Διευθύνσεων). Όπως σημειώνεται οι αστυνομικοί που πλαισιώνουν αυτό το πολύ βασικό έργο της Ελληνικής Αστυνομίας και έχουν επιδοθεί στη κράτηση και περαιτέρω τη διαχείριση των εκατοντάδων αλλοδαπών υπηκόων τρίτων χωρών, ΔΕΝ μπορεί να στερούνται σημαντικών κινήτρων παραμονής. Για αυτό και αιτούνται την διοικητική αναβάθμιση των Κέντρων στο διοικητικό οργανόγραμμα τους Σώματος, προκειμένου λειτουργούν σε επίπεδο Υποδ/νσης ή Αστυν.Τμήματος , κρινόμενο κατά περίπτωση.

Συνελήφθησαν 2 ημεδαποί κατηγορούμενοι για παράβαση του νόμου περί όπλων
Συνελήφθησαν προχθές (14-3-2018) το μεσημέρι, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής, δύο ημεδαποί ένας 22χρονος και μία 21χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων. Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δράστες, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν στην οικία όπου διαμένουν, εντόπισαν ένα (1) πιστόλι κρότου, τέσσερα (4) φυσίγγια κρότου και μία (1) γεμιστήρα, τα οποία και κατέσχεσαν. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Αθλητικά
Επέστρεψαν με μετάλλια
Δυναμική για άλλη μια φορά, η παρουσία του Α.Σ. ΓΙΝ ΓΙΑΝΓΚ Κομοτηνής στο ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΟΡ. ΕΛΛΑΔΟΣ OKINAWA KARATE 2018, με τους 62 αθλητές του συλλόγου να επιστρέφουν φορτωμένοι μετάλλια. Το πρωτάθλημα διεξήχθη την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018, στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης. Οι αθλητές ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών συνολικά 123 φορές (43 χρυσά, 45 αργυρά, 34 χάλκινα) Ο καθένας στην κατηγορία του, σε αγώνισμα CATA και ΚUMITE Στους αγώνες συμμετείχαν συνολικά 280 αθλητές από 10 σωματεία πόλεων της Βόρειας Ελλάδας όπως Νάουσα, Έδεσσα, Βέροια, Αλεξάνδρεια, Χαλάστρα, Διαβατά, Δίον κ.α.. Τους αθλητές συνόδεψαν οι προπονητές του συλλόγου Μουσχάκη Δήμητρα (Μαύρη Ζώνη – 6 DAN), Δημητρακόπουλος Ευθύμιος (Μαύρη Ζώνη – 1 DAN) σύσσωμο το Δ.Σ. του συλλόγου αλλά και γονείς των αθλητών.

Καιρός
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα με βροχές μέχρι το απόγευμά κυρίως στα ορεινά προβλέπει η ΕΜΥ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, ασθενείς και στα ανατολικά νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς κελσίου.

The post Κομοτηνή: Πρωϊνή Ενημέρωση appeared first on ert.gr.

Keywords
κομοτηνη, ενημερωση, υπουργειο δικαιοσυνης, 25η μαρτιου, οαεδ, κεδε, κας, europe, απεργια, δευακ, love, water, ηλεκτρονική, σχολεια, συμμετοχή, ιουνίου, μκο, γεν, τραπεζες, κος, κτελ, ικα, πασχα, συλληψεις, ξανθη, julia, θεσσαλονικη, ελλαδα, βεροια, ΕΜΥ, ert, εθνικη τραπεζα, σταση εργασιας, απεργια μμμ, βουλη, απεργια 17 δεκεμβριου, απεργια 21 δεκεμβριου, απεργια υπα, απεργιες αυριο, απεργιες σημερα, απεργια 1 μαρτιου, απεργια 2 μαρτιου, ομαδα διας, απεργια 3 μαρτιου, απεργια 4 μαρτιου, απεργια 8 μαρτιου, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, κλειστα σχολεια, απεργια 9 μαρτιου, απεργια 10 μαρτιου, απεργια 17 μαρτιου, αλλαγη ωρας, απεργια 7 απριλιου, απεργια μμε, δωρο πασχα, απαντησεις πανελληνιων, απεργια 9 ιουνιου, απεργια 15 ιουνιου, απεργια 28 ιουνιου, απεργια 29 ιουνιου, απεργια ταξι, τραπεζα της ανατολης, παρελαση θεσσαλονικη, κυβερνηση εθνικης ενοτητας, Καλή Χρονιά, καιρος, μειωση μισθων, πασχα 2012, δωρο πασχα 2012, η ημέρα της γης, θεμα εκθεσης 2012, αποτελεσματα πανελληνιων 2012, τραπεζα πειραιως, αλλαγη ωρας 2013, η ζωη, ελενη, αδεσποτα, φυσιγγια, ηλεκτρονική, δωρεαν, εδεσσα, εθνικη, ζωα, θεμα, θητεια, θρακη, θρησκευτικα, μκο, μουσικη, ντοκιμαντερ, πειραιως, πλαισιο, σημερινη, φωτογραφιες, ωρα, ert.gr, julia, αγωγη, αγωνες, αυξηση, ανοιξη, ατομο, αφορμη, αχμετ, βαγια, φαγητο, γεγονος, γεν, δημητρα, γινει, γονεις, γραφεια, δευακ, δευτερα, διαστημα, διευθυνση, δυναμη, δυνατοτητα, δημοσιο, δηλωσεις, διον, δολωμα, εγχειρηση, ευγενια, εθιμα, αιθουσα, ευρω, ηθη, υπαρχει, ειρηνη, εκθεση, εκπαιδευση, ελευθερια, εμμανουηλ, εξυπηρετηση, επιτυχια, ερευνα, ερμιονη, ετος, ζωη, ζητα, ζωνη, ζωων, ιδια, ιδρυση, υπηρεσιες, θεοδωρα, ιωαννα, κας, κεδε, κελσιου, κυρια, κος, κτιριο, λειτουργια, λεπτομερειες, λεσχη, μηνες, μειωση, μαρια, ναουσα, νηπιαγωγειο, νηπιαγωγοι, νοσοκομεια, ομαδα, οικια, ομιλος, οικογενεια, οκτω, ονομα, οργανογραμμα, ορεστιαδα, παιδι, παιδια, πηγη, προγραμματα, πρωι, σαπες, σαββατο, σεξουαλικη παρενοχληση, συνεχεια, συγκεντρωση, συλληψη, συμμετοχή, σωμα, σχολειο, σωματειο, τιμη, τμημα, τρια, φτανει, φορα, χερι, μποφορ, water, εβδομηντα, ενωση, love, europe, γιορτη, χωρα, υπουργειο, ιουνίου, κυριακη, μια φορα, πωλινα, τραπεζα, θερμοκρασια, θεσεις, υλικο
Τυχαία Θέματα
Κομοτηνή, Πρωϊνή Ενημέρωση,komotini, proini enimerosi