Κομοτηνή: Πρωινή Ενημέρωση

07:22 10/5/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Περιφέρεια – Τοπική Αυτοδιοίκηση
Εγκρίθηκε το ψήφισμα
Με 19 ψήφους υπέρ και ένα παρόν εγκρίθηκε χθες από τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ψήφισμα υπέρ της απελευθέρωσης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις Φυλακές Υψίστης Ασφαλείας της Αδριανούπολης. 19 μέλη του Π/Σ κατέθεσαν την πρόταση να προστεθεί και η σημείωση ότι στηρίζονται οι χειρισμοί της κυβέρνησης στην υπόθεση αυτή.

Οικονομία – Αγορά- Επιμελητήρια
Εκπτωτικές ευκαιρίες
Προβληματισμό, αλλά κι αισιοδοξία εξέφρασε μιλώντας στην ΕΡΤ

Κομοτηνής η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής, η κα Κική Κωνσταντινίδου σχολιάζοντας την κίνηση στην τοπική αγορά. Στα μισά της ενδιάμεσης εκπτωτικής περιόδου μίλησε με προβληματισμό για το 2018 που «κουβαλά» πάνω του πολλά από τα δεινά της κρίσης, όπως είπε, μην παραλείποντας, όμως, να επισημάνει και κάποια δειλά αισιόδοξα «σκιρτήματα», ακόμη και στην τοπική οικονομία. «Στο χώρο της ένδυσης και της υπόδησης δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιδιώκουν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται.» δήλωσε η κα Κωνσταντινίδου έχοντας ήδη ολοκληρώσει, από την έναρξη της ενδιάμεσης εκπτωτικής περιόδου και μετά, ένα πρώτο κύκλο επαφών και συζητήσεων με τους συναδέλφους της. «Κάτι κινείται» είναι το σύνηθες σχόλιο που εισπράττει από τους καταστηματάρχες που βλέπουν τους «κουμπωμένους», κατά τη διάρκεια της πασχαλινής περιόδου, πελάτες τους να θέλουν να αξιοποιήσουν τώρα τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται.

Εκλογή Κομοτηναίου στο ΔΣ της ΠΟΠΕΚ
Ο Κομοτηναίος Γιώργος ΤΖαμπαζλής εξελέγη στο ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπορίας Καυσίμων ( ΠΟΠΕΚ). «Η εκλογή του τιμά τη πόλη μας τον κλάδο του και τους επαγγελματίες. Δυναμώνουμε έτσι τη φωνή μας .» ανέφερε η Ομοσπονδία Εμπορικών Βιομηχανικών κι Εμπορικών Σωματείων Ροδόπης.

Παιδεία
Στην 7η Θέση των «Φιλοσόφων» η Γεωργία Ζάχου

Η Γεωργία Ζάχου, μαθήτρια του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής, εκπροσώπησε επάξια την πόλη της Κομοτηνής στον 7ο Πανελλαδικό Μαθητικό Διαγωνισμό Φιλοσοφικού Δοκιμίου που διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Πατρών, με ένα επίκαιρο θέμα που συνέδεε την τεχνολογία με την φιλοσοφία. Η συμμετοχή της νεαρής μαθήτριας ήταν η μοναδική υποψηφιότητα στον Νομό Ροδόπης, μιας και ανάμεσα σε 524 συμμετέχοντες κατάφερε να περάσει στους 15 του τελικού, ενώ απέσπασε έπαινο έχοντας καταταγεί στην 7η θέση. Το σχολείο της μαθήτριας, το Μουσικό Σχολείο της Κομοτηνής βρέθηκε στην τελική φάση του διαγωνισμού ανάμεσα σε σχολεία του κέντρου, ιδιωτικά, πρότυπα και πειραματικά σχολεία.

Από τις 14 έως τις 31 Μαΐου οι αιτήσεις εγγραφής και δήλωση προτίμησης για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ
Από τις 14 Μαΐου έως τις 31 Μαΐου θα μπορούν οι μαθητές/τριες που επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Δημοσίων Ημερησίων και Εσπερινών ΓΕ.Λ. -ΕΠΑ.Λ. για το σχολικό έτος 2018-2019, να υποβάλλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής – Δήλωση Προτίμησης». Οι αιτήσεις γίνονται μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές στην ηλεκτρονική διεύθυνση:, συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία.

Ημερίδα από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Επιστημονική Ημερίδα συνδιοργανώνει το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου μαζί με τα Εμπορικά και Βιομηχανικά Επιμελητήρια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στην Κομοτηνή αύριο στις 18:00 στην αίθουσα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης . Θέμα της Ημερίδας είναι «Το Πανεπιστήμιο του Μέλλοντος και η Αγορά Εργασίας». Κατά την διάρκεια εργασιών της Ημερίδας ο πρώην Υπουργός Παιδείας Δρ. Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης θα παρουσιάσει μια καινοτόμο πρόταση για το «Μικτό Πανεπιστήμιο», δηλαδή μια πρωτότυπη συνεργασία (τύπου ΣΔΙΤ) Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα στο χώρο της Ανώτατης Εκπαίδευσης. Στόχος της εκδήλωσης είναι η ανάπτυξη σχέσεων μεταξύ Κύπρου και Θράκης και Συνεργιών μεταξύ Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Επίσης η σύνδεση του Πανεπιστημίου με την Αγορά, όπως αυτή θεσμικά εκφράζεται μέσω των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας και Θράκης.

Επισκέψεις μέσω Erasmus

C

Μαθητές από Τουρκία, Ισπανία, Πολωνία, Ιταλία μέσω του προγράμματος Εrasmus ,που υλοποιεί το 4ο γυμνάσιο Κομοτηνής επισκέπτονται την Ροδόπη. Θα φιλοξενηθούν έως και αύριο σε σπίτια Ελλήνων συνομηλίκων τους γνωρίζοντας την περιοχή. Χθες επισκέφτηκαν το Δημαρχείο Κομοτηνής. Την αποστολή υποδέχτηκε και ενημέρωση η αντιδήμαρχος κα Κατερίνα Ιωαννίδου.

Σχολική μάθηση χωρίς άγχος
“Σχολική Μάθηση και επιτυχία στις εξετάσεις χωρίς άγχος Ο ρόλος της οικογένειας και του Σχολείου στη μόρφωση των παιδιών και στις κρίσιμες επιλογές της εφηβείας. “ είναι το θέμα του διήμερου σεμιναρίου διάρκειας: 8 ωρών που διοργανώνει στις 23 και 25 Μαΐου στις 17:00 – 21:00 το ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης. Τοποθεσία: Καπναποθήκη Π Καπνεργατών 9.

Κόμματα – Κινήματα
Εκλογές για την ανάδειξη ΝΟ.Δ.Ε. στη ΝΔ
Οι χώροι διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών, για την ανάδειξη των οργάνων της ΝΟ.Δ.Ε. Ροδόπης, που θα διεξαχθούν στις 13 Μαΐου θα είναι οι εξής: Α. ΚΟΜΟΤΗΝΗ : Στην αίθουσα ‘’Γεώργιος Παυλίδης’’ του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜ-Θ , στο Κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, Δημοκρατίας 1 (1ος όροφος). Β. ΙΑΣΜΟΣ : Στα Κ.Ε.Π. του Δήμου Ιάσμου, Κολοκοτρώνη & Καραϊσκάκη.
Γ. ΣΑΠΕΣ : Στα γραφεία της ΔΗΜ.ΤΟ Μαρωνείας – Σαπών, Παπαδήμα 74.
Δ. ΑΡΡΙΑΝΑ : Στα γραφεία της ΔΗΜ.ΤΟ Αρριανών, στην Φιλύρα. Οι ώρες διεξαγωγής των εκλογών είναι από τις 09.00 έως τις 19.00. Στην Ξάνθη οι χώροι που έχουν οριστεί είναι οι εξής:
Α) Δήμος Αβδήρων: Πολιτιστικό Κέντρο Γενισέας, Γενισέα Β) Δήμος Μύκης: Δημαρχείο Μύκης, Σμίνθη Γ) Δήμος Ξάνθης: Εργατικό Κέντρο Ξάνθης, Μεγάλου Ρεύματος 18 Δ) Δήμος Τοπείρου: ΚΑΠΗ Ερασμίου, Εράσμιο

Στην πορεία Ειρήνης και η Κομοτηνή
Στην πορεία Ειρήνης που θα πραγματοποιηθεί στην Αλεξανδρούπολη την Κυριακή 13 Μαΐου στις δέκα και μισή το πρωί θα πάρει μέρος η Επιτροπή Ειρήνης Ροδόπης Ροδόπης, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κομοτηνής και ο Σύλλογος Γυναικών Ροδόπης.

Κοινωνία
Αντιδράσεις για τα διόδια
Ως πρώτο μέτρο αντίδρασης, για τον νέο σταθμό διοδίων στην Άσπρη Άμμο που προωθεί η Εγνατία Οδός ΑΕ αποφασίσθηκε η διεξαγωγή συλλαλητηρίου της Kαβαλιώτικης κοινωνίας, την Τρίτη 15 Μαΐου, στις 12 το μεσημέρι, στην πλατεία Ελευθερίας της πόλης της Καβάλας, από την επιτροπή των εκπροσώπων των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας στη συνάντηση που πραγματοποίησαν χθες το μεσημέρι.
Σύμφωνα με την ΕΡΑ Καβάλας η διαμαρτυρία αυτή έρχεται σε σύγκρουση με την απόφαση του υπουργείου Μεταφορών και της Εγνατίας οδού Α.Ε., για την εγκατάσταση μετωπικού σταθμού διοδίων στην παράκαμψη της πόλης της Καβάλας, παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις.

ΑμεΑ
Ε.Σ.Α.μεΑ.: Σε Θράκη – Αν. Μακεδονία αντιπροσωπεία της ΕΣΑμεΑ
Επισκέψεις σε δομές, φορείς της Ροδόπης και της Ξάνθης θα πραγματοποιήσει αντιπροσωπεία της ΕΣΑμεΑ αποτελούμενη από τον πρόεδρό της Ιωάννη Βαρδακαστάνη και τους Γιάννη Λυμβαίο, γ. γραμματέα και Χρήστο Κεσόγλου, οργανωτικό γραμματέα αύριο και το Σάββατο , ενώ από το απόγευμα της 12ης μέχρι τις 13 Μαΐου θα βρίσκεται στην Ξάνθη. Αύριο το πρωί θα έχει συνάντηση με τον προϊστάμενο της Διαχειριστικής Αρχής ΠΑΜΘ κ. Β. Πιτσινίγκο στη μία θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στη Δομή του Συλλόγου Μέριμνας ΑμεΑ Νοητική Υστέρηση Ν. Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι». Θα ακολουθήσει συνάντηση με φορείς του αναπηρικού κινήματος της ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ και τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων. Το Σάββατο στις 12 θα πραγματοποιηθούν τα Εγκαίνια των γραφείων του Σωματείου ΑμεΑ Ροδόπης. Η αντιπροσωπεία θα παραστεί στη γενική συνέλευση της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Αν. Μακεδονίας – Θράκης, που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Χίλια Χρώματα» (πρώην Καζίνο), στην ΞΑΝΘΗ

Επέτειοι
Πρόγραμμα εορτασμών για τα 98 χρόνια Ελευθερίας
Ξεκινούν αύριο Παρασκευή 11 Μαΐου οι εορτασμοί για την 98η Επέτειο της Απελευθέρωσης της Κομοτηνής. Στις 08:00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί επίσημη έπαρση της Σημαίας στο χώρο του Ηρώου της πόλης, με τη συμμετοχή της στρατιωτικής μουσικής της XXI ΤΘΤ και τιμητικού στρατιωτικού αγήματος με μέριμνα του ΑΔΦΚ. Στις 10:50 Επίσημη έπαρση της Ιστορικής Σημαίας από τον Δήμαρχο Κομοτηνής στο χώρο του Ηρώου, παρουσία Αρχών με τη συμμετοχή της στρατιωτικής μουσικής της XXI ΤΘΤ και τιμητικού στρατιωτικού αγήματος με μέριμνα του ΑΔΦΚ. Στις 11:00 Επιμνημόσυνη δέηση, χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονος στο χώρο του Ηρώου. Στις 11.10 Κατάθεση στεφάνων από τους σπουδαστές, μαθητές, προσκόπους και οδηγούς, προσερχομένων με επικεφαλής καθηγητές, δασκάλους και βαθμοφόρους.

Δ.Π.Θ.
Συνάντηση ιστορικών δικαίου
Η 20η Συνάντηση των Ιστορικών του Δικαίου θα πραγματοποιηθεί στις 12 & 13/5/2018 στην αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων της Νομικής Σχολής του Δ.Π.Θ.

Ευρώπη
LIVE Streaming για τις ψευδείς ειδήσεις (fake news)
Ζωντανή μετάδοση στο You Tube διοργανώνει το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Κομοτηνής, στο πλαίσιο του νέου κύκλου ζωντανών διαδικτυακών μεταδόσεων με θέμα την ασφάλεια των Ευρωπαίων πολιτών στο διαδίκτυο. Η μετάδοση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Μαΐου στη 13:00 με τίτλο «Κι όμως, δεν είναι όλα όπως φαίνονται…». Βασική θεματική της διαδικτυακής αυτής μετάδοσης είναι οι ψευδείς ειδήσεις (fake news), τα χαρακτηριστικά τους, οι τρόποι διάδοσής τους και τα εργαλεία για τον εντοπισμό τους.

Μητρόπολη
Πρόγραμμα Μητροπολίτη
Αύριο το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης θα Χοροστατήσει κατά την ακολουθία της Αρτοκλασίας της Νοσηλευτικής Ὑπηρεσίας και του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας του Νοσηλευτού Νοσηλεύτριας στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής. Την Κυριακή ο Μητροπολίτης θα ιερουργήσει στον ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Μεσσούνης.

Δ’ ΣΣ
Εκδήλωση για τους πεσόντες Έλληνες Μουσουλμάνους
Εκδήλωση προς τιμήν των πεσόντων Ελλήνων Μουσουλμάνων κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο χωριό Ωραίο του Δήμου Μύκης στις δώδεκα το μεσημέρι. Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί οι πολιτικές, τοπικές αρχές, φορείς της πόλης και του Νομού Ξάνθης.

Πολιτισμός
Εκδηλώσεις «Ελευθερίων»
Συνεχίζονται και σήμερα οι εκδηλώσεις των Ελευθερίων με τα Εγκαίνια της Έκθεσης Ζωγραφικής Θρακών Καλλιτεχνών στις 18:30 στο Υπόγειο του Ιδρύματος Παπανικολάου. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 14 Μαΐου. Ώρες λειτουργίας 11:00-13:00 και 19:00-21:00. Ακολουθούν στις επτά και μισή τα εγκαίνια της Έκθεσης Ζωγραφικής του Γιάννη Μενεσίδη στην Μικρή αίθουσα Καπναποθήκης με θέμα το Άγιο Όρος, σε διοργάνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 20 Μαΐου. Ώρες λειτουργίας 10:00-14:00 και 17:00-21:00. Τέλος, στην πλατεία Ειρήνης θα δοθεί συναυλία στρατιωτικής μουσικής στις οκτώ και μισή το βράδυ από την ΧΧΙ ΤΘΤ.

Βιβλιοπαρουσίαση
H παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος της Σοφίας Νικολαΐδου «Στο τέλος νικάω εγώ» θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή στις 19:00, στο βιβλιοπωλείο Δημοκρίτειο (Δημοκρίτου 7Α, Κομοτηνή). Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Μαρία Μητσιάκη (επίκουρη καθηγήτρια Γλωσσολογίας, Τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης) και η Αγγελική Μουζακίτη (ιστορικός, μέλος Ε.ΔΙ.Π., Τμήμα Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξεινίων Χωρών Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Θα προλογίσει ο Σπύρος Κιοσσές (μέλος Ε.ΔΙ.Π., Τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης). Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό και τη συγγραφέα.

Το «Ουράνιο Τόξο» στην Ξάνθη
Ο Χρήστος Δημόπουλος επισκέπτεται την Ξάνθη την Κυριακή 13 Μαΐου στις 19.00 στο Σπίτι πολιτισμού της ΦΕΞ. Το Βιβλιοπωλείο ΠΥΡΓΕΛΗ, η Φιλοπρόοδη Ένωση Ξάνθης (Φ.Ε.Ξ.) και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ προσκαλούν μικρούς και μεγάλους αναγνώστες σε μια συνάντηση με τον αγαπημένο συγγραφέα και παρουσιαστή Χρήστο Δημόπουλο, με αφορμή τα βιβλία του.

Μουσική εκδήλωση

Μουσική εκδήλωση που θα ξεχειλίζει από μουσική και τραγούδι διοργανώνει αύριο στις 19:30, το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης φιλοξενώντας την Χορωδία Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Δράμας. Θα ακουστούν έργα των Τσιτσάνη, Μπαγιαντέρα, Σογιούλ, Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Μικρούτσικου κ.ά. Διευθύνει ο κ. Νικόλας Γιαμαλής. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον Πολιτιστικό Πολυχώρο του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, στην Καπναποθήκη «Π», στην οδό Καπνεργατών 9, στην Ξάνθη.

Μυρωδιά από σανίδι
Το νέο μυθιστόρημα του συγγραφέα και ηθοποιού Κώστα Κρομμύδα με τίτλο «Μυρωδιά Από Σανίδι» παρουσιάζουν αύριο Παρασκευή τα Βιβλιοχαρτοπωλεία «Βαφειάδης» , οι εκδόσεις Διόπτρα, και ο συγγραφέας Κώστας Κρομμύδας στις 18:30 – 21:00 στoν χώρο του βιβλιοπωλείου (Βενιζέλου 36, 2531023072). Ο συγγραφέας θα συστήσει σε παλιούς και νέους αναγνώστες το νέο του μυθιστόρημα, θα υπογράψει αντίτυπα και θα μοιραστεί με όλους μυστικά και σκέψεις για το βιβλίο.

Αστυνομικό δελτίο
Συνελήφθησαν 3 διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας 10 μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν προχθές (8-5-2018) το βράδυ, στην Εθνική Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, τρεις (3) αλλοδαποί διακινητές, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 30, 28 και 28 ετών, οι οποίοι προωθούσαν, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας, δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Πακιστάν.

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στην Κομοτηνή κατηγορούμενοι για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών
Συνελήφθησαν προχθές (8-5-2018) το πρωί, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 25 και 23 ετών, κατηγορούμενοι για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Καιρός
Αίθριος ο καιρός σήμερα με μικρή πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως τις μεσημβρινές κι απογευματινές ώρες Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς κελσίου.

www.ert.gr

Keywords
κομοτηνη, ενημερωση, live streaming, ΕΡΤ, συμμετοχή, σχολεια, μαΐου, ηλεκτρονική, κυπρος, σδιτ, εκλογες, ξανθη, καπη, αλεξανδρουπολη, διοδια, ερα, μεα, εσαμεα, αμεα, τθτ, live, ειδήσεις, fake, europe, news, βιβλιοπωλείο, βενιζελος, καιρος, ert, βιβλια, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010, σταση εργασιας, μετρο, ομαδα διας, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, κυβερνηση εθνικης ενοτητας, τελος ακινητων, Καλή Χρονιά, εκλογες 2012, δωρο πασχα 2012, θεμα εκθεσης 2012, τελος του κοσμου, ιταλια εκλογες, κυπρος εκλογες, αγγελικη, αστυνομικο τμημα, γλωσσα δ δημοτικου, γλωσσα στ δημοτικου, γλωσσα ε δημοτικου, δημος ξανθης, αυτοδιοικηση, τθτ, δημοκριτειο, ηλεκτρονική, το θεμα, αιτηση, αμεα, εθνικη, εργαλεια, θεμα, θρακη, ισπανια, ιταλια, κυπρου, μουσικη, οικονομια, πλαισιο, αγιο ορος, αγορα, αγχος, αισιοδοξια, αιτησεις, αφορμη, βιβλιο, βραδυ, βρισκεται, γεωργια, γινονται, γραφεια, διευθυνση, δημος, δηλωση, δωδεκα, δοθει, δομη, διαδικτυο, εγνατια οδος, εγνατια, εγγραφη, εγγραφες, αιθουσα, ειπε, εκθεση, εργα, εξετασεις, επα, επτα, επιτυχια, ερα, ερχεται, εσαμεα, ετων, ετος, τεχνολογια, υποθεση, ιδρυμα, καπη, εκδοσεις, κελσιου, κινηση, κικη, κτιριο, μαΐου, μακεδονια, μεα, μεριμνα, μαρια, μυθιστορημα, μυστικα, νοητικη υστερηση, ξενοδοχειο, οδος, οκτω, ορος, πακισταν, πανεπιστημιο κυπρου, πανεπιστημιο πατρων, παρουσιαση, πολωνια, πρωι, σαββατο, συζητηση, συμμετοχή, σκεψεις, σπιτι, σπιτια, σχολειο, σωματειο, τμημα, τουρκια, τοπικη αυτοδιοικηση, τριτη, υπουργος παιδειας, φωνη, χρηστος, ωρες, ασφαλεια, ενωση, europe, ευριπιδης, φυλακες, κωστας, κυριακη, σπυρος, θερμοκρασια, ωραιο
Τυχαία Θέματα