Κομοτηνή: Ονειρούπολη με πολλές εκπλήξεις

19:11 9/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο φιλόξενος κόσμος, οι πολλοί εθελοντές και η πίστη στην επιτυχία του εγχειρήματος κάνουν την Ονειρούπολη μια πολύ επιτυχημένη εκδήλωση σύμφωνα με τον δήμαρχο της Δράμας τον κ. Χριστόδουλο Μαμσάκο. «Στόχος μας η Δράμα να γίνει πόλος έλξης όλων των Ελλήνων για τις χριστουγεννιάτικες γιορτές » δηλώνει κι εξηγεί ότι ένα μεγάλο ποσοστό της επιτυχίας οφείλεται στους κατοίκους της Δράμας.

Δεκατρία χρόνια τώρα που πραγματοποιούνται

οι εκδηλώσεις της Ονειρούπολης έχουν προσφέρει τεχνογνωσία, εμπειρία και γνώση στους διοργανωτές . «Έχουμε όλον τον μηχανισμό για να στηρίξουμε μια διοργάνωση που διαρκεί 36 ολόκληρες μέρες με περισσότερες από 250 δράσεις . Όταν αγαπάς κάτι και το κάνεις με την καρδιά σου, τότε η επιτυχία δεν αργεί να έρθει» δηλώνει ο δήμαρχος Δράμας σημειώνοντας ότι και φέτος πολλές εκπλήξεις περιμένουν το κοινό. «Κάθε χρόνο η Ονειρούπολη θα γίνεται ακόμη καλύτερη για να προσελκύσει το ενδιαφέρον των μικρών παιδιών» υπόσχεται.

Οι προσπάθειες της Δράμας δεν σταματούν εδώ «πρέπει να επενδύσουμε στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής, στη φύση, στον κόσμο, στις γεύσεις, στην φιλοξενία. Θέλουμε να κάνουμε τη Δράμα τόπο επισκεπτών και τουριστών, δεν έχουμε κάτι άλλο να περιμένουμε» δηλώνει ο πρώτος πολίτης της Δράμας και εξηγεί: “Δημιουργούμε την γιορτή της Δραμοινογνωσίας. Έναν «δρόμο» που περνά μέσα από τα μοναδικά οινοποιεία της περιοχής. Στόχος να καταστεί η Δράμα τόπος έλξης τουριστών. Συν στις προσπάθειες αυτές αποτελεί και το Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους που φέρνει κόσμο από όλη την υφήλιο».

Κληθείς να σχολιάσει την εκλογή του Χρήστου Μέτιου στη θέση του Περιφερειάρχη Αν. Μ. Θ. ο κος Μαμσάκος εύχεται «Καλή επιτυχία στον νέο περιφερειάρχη» σημειώνοντας «Πιστεύω ακράδαντα ότι μπορεί να τα καταφέρει. Έχει την εμπειρία, την όρεξη, θα πρέπει να τον στηρίξουμε όλοι. Έχει όλα τα εχέγγυα να είναι ένας συνεχιστής του έργου του Γιώργου Παυλίδη που άφησε σπουδαία παρακαταθήκη. Θα είμαστε δίπλα του».
Φώτο: Χριστόδουλος Μαμσάκος Φωτογράφος:Μαρία Νικολάου

Keywords
Τυχαία Θέματα