Κομοτηνή: Η Πανσπουδαστική για την Χρυσή Αυγή

20:03 20/10/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

«Βρισκόμαστε αρκετές μέρες μετά την απόφαση του δικαστηρίου για το ύψος των ποινών στην ηγεσία και τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή», οι οποίες δεν ήταν οι ανώτατες δυνατές και την ίδια στιγμή, η Εισαγγελέας προτείνει την αναστολή της έκτισης της ποινής», αναφέρεται σε ανακοίνωση της Πανσπουδαστικής στα τμήματα της Κομοτηνής. 

Σύμφωνα με την συγκεκριμένη πρόταση της εισαγγελέως, «είναι αντίθετη με το αίσθημα της πλειοψηφίας του λαού μας, όπως συνέβαινε και με την περσινή της πρόταση για αθώωση των κατηγορουμένων. Τα θύματα των επιθέσεων και η συντριπτική πλειοψηφία του λαού

μας αναμένουν να δουν τους καταδικασμένους χρυσαυγίτες εκεί που πρέπει, στη φυλακή», τονίζεται στην ανακοίνωση και καταλήγει: «Η αναστολή της εκτέλεσης των, ήδη αποφασισμένων ποινών, θα ενθαρρύνει τη ναζιστική οργάνωση να συνεχίζει να τροφοδοτεί και να αναμοχλεύει τις πιο σκοτεινές ιδέες, το μίσος, τον ρατσισμό, την περιθωριοποίηση, την καταστολή των αγώνων, τον τραμπουκισμό και την τρομοκρατία. Σε κάθε περίπτωση επιβεβαιώνεται, για άλλη μια φορά, πως κανένας εφησυχασμός δεν δικαιολογείται. Η λαϊκή επαγρύπνηση και κινητοποίηση πρέπει να συνεχιστεί και να ενταθεί.»

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα