Κομοτηνή: ΕΡΤ Ειδήσεις 6-5-2017

08:36 6/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ


Πολιτική
Δήλωση του συντονιστή της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης για την αξιολόγηση

Δριμεία επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση εξαπολύει ο συντονιστής της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης κ. Σταμάτης Σακελίων με αφορμή το κλείσιμο της αξιολόγησης.

« Όσοι πόνταραν στην καταστροφολογία σχετικά με την δεύτερη αξιολόγηση διαψεύστηκαν για μια ακόμη φορά. Η Ν.Δ. μένει στάσιμη ευρισκόμενη σε στρατηγικό αδιέξοδο.» αναφέρεται στη δήλωση και σημειώνεται

« Αίφνης ο κ. Μητσοτάκης θυμήθηκε τα θύματα της κρίσης και των πολιτικών του κόμματός του και ζητά να δοθεί μέρος του πλεονάσματος σε αυτά. Λησμονεί ότι ήδη δόθηκε το δώρο των Χριστουγέννων. Αυτό που αυτός αρνήθηκε να ψηφίσει. Αρνείται να ψηφίσει και τα αντίμετρα. Οποία υποκρισία. Γιατί αρνείται; Μα είναι απλό, ειρωνεύεται την διεύρυνση των δικαιούχων για τα μαθητικά γεύματα, αρνείται την μείωση των φορολογικών συντελεστών σε επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα. Αρνείται την μείωση της συμμετοχής στην φαρμακευτική δαπάνη, την επιδότηση του ενοικίου σε 600.000 ανθρώπους, αρνείται την μείωση του ΕΝΦΙΑ, και τέλος ζητά διά της τηλεόρασεως μείωση του ΕΝΦΙΑ, αυτήν που αρνείται να ψηφίσει. Οπότε γίνεται αντιληπτό σε όλους και όλες τι στ’ αλήθεια σκέφτεται ο πρόεδρος της Ν.Δ. και τι μέλλον θέλει για τον λαό. Ασφαλώς η συμφωνία που επετεύχθη έχει και δύσκολα σημεία. Αλλά πρώτη φορά έχει και αντίμετρα. Η συμφωνία αυτή έχει ακόμη το στάδιο της απομείωσης του χρέους και την ένταξη της χώρας στην ποσοτική χαλάρωση. Πράγματα εξαιρετικά σημαντικά για την οριστική απελευθέρωση μας από την επιτροπεία στην οποία μας έβαλαν τα χρεοκοπημένα κόμματα της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ».

Και η δήλωση του συντονιστή της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης για την αξιολόγηση καταλήγει «Ο λαός και μνήμη έχει και γνώση. Γνωρίζει καλά ποιοι μας έφεραν στην αθλιότητα και ποιοι προσπαθούν να μας βγάλουν. Σε κάθε περίπτωση η Ν.Δ. και ο κ. Μητσοτάκης μπορούν να ζητούν την καταγγελία της κυβέρνησης και όταν το 2018 θα βγαίνουμε στις αγορές και δεν θα χρειαζόμαστε δεκανίκια. Μπορούν να συνεχίσουν να ζητούν εκλογές και να εκτίθενται όλο και περισσότερο. Αλλά θα καταγραφούν στην ιστορία ως οι απόντες από την προσπάθεια και ως οι προβοκάτορες της ίδιας της χώρας. Αυτό διάλεξαν, «άξιοι» των επιλογών τους.»
Παιδεία

Απόφαση Συγκλήτου

Η Σύγκλητος στην 39η συνεδρίασή της (την Πέμπτη 04 Μαΐου 2017), με μοναδικό θέμα το έγγραφο του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Κωνσταντίνου Γαβρόγλου, με το οποίο ζητείται η γνώμη της Συγκλήτου σχετικά με την έκδοση απόφασης από τον ίδιο για την αποχή από την άσκηση των καθηκόντων του Πρύτανη του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Καθηγητή κ. Αθανάσιου Καραμπίνη, λόγω της παραπομπής αυτού στο Πειθαρχικό Συμβούλιο των μελών του Δ.Ε.Π. των Α.Ε.Ι. αποφάσισε ότι δεν προκύπτει κανένας λόγος από πράξεις και παραλείψεις του Πρύτανη που να δικαιολογεί την αποχή από την άσκηση των καθηκόντων ενός εν ενεργεία Πρύτανη που τυγχάνει της αμέριστης στήριξης της Ακαδημαϊκής και Διοικητικής κοινότητας του Πανεπιστημίου.
Ειδικότερα :
Παράλληλα, προτείνει στον Υπουργό να μην προβεί σε έκδοση πράξης για την αποχή του Καθηγητή κ. Αθανάσιο Καραμπίνη από την άσκηση των καθηκόντων του ως Πρύτανη του ΔΠΘ και περαιτέρω να προχωρήσει, στην άρση της πειθαρχικής διαδικασίας.

Οικονομία

Κλειστά τα καταστήματα

Με απόφαση της Αντιπεριφέρειας Ροδόπης τα τοπικά καταστήματα – πολυκαταστήματα – αλυσίδες – franchise, δεν θα είναι ανοιχτά την Κυριακή 7 Μαΐου 2017 ,κάτι το οποίο πρόκειται να διασφαλίσουν με κάθε τρόπο οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του ελληνικού κράτους.

Περιφέρεια
Αυλαία για τη φετινή ΑΚΑΔΗΜΙΑ – Δομή δια Βίου Μάθησης της Περιφέρειας Α.Μ.Θ.

Ταυτόχρονα σε έξι πόλεις της Περιφέρειας πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης των διαλέξεων της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ – Δομής δια Βίου Μάθησης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, για την περίοδο 2016-2017.
Χρησιμοποιώντας ειδική εφαρμογή βιντεοκλήσεων, οι έξι πόλεις που φιλοξένησαν την ΑΚΑΔΗΜΙΑ, Ορεστιάδα, Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Ξάνθη, Καβάλα και Δράμα, συνδέθηκαν διαδικτυακά για την ολοκλήρωση των φετινών διαλέξεων και την απονομή των βεβαιώσεων παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.
Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ – Δομή διά Βίου Μάθησης έδωσε φέτος τη δυνατότητα σε 500 πολίτες της Περιφέρειας να παρακολουθήσουν σε διάστημα 14 εβδομάδων 100 διαλέξεις, σε εφτά διαφορετικές θεματικές ενότητες, ταυτόχρονα σε έξι πόλεις της Περιφέρειας, αλληλεπιδρώντας με 80 καθηγητές του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου και του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Α.Μ.Θ.

Σχολείο ζητούν στην Ξάνθη

«ΕΝΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΚΤΙΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΣ» ζητά ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΜΟ ΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ «είναι καιρός να καθίσουν όλοι οι αρμόδιοι (Δήμοι , Περιφέρεια, Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης, Βουλευτές του Νομού) γύρω από ένα τραπέζι και με αποφασιστικότητα, θέληση και ειλικρίνεια να βρουν μια άμεση λύση για το πρόβλημα στέγασης που βασανίζει το Μουσικό Σχολείο Ξάνθης 20 ολόκληρα χρόνια» τονίζουν και σημειώνουν .
«Ελπίζουμε ότι οι τοπικοί μας Άρχοντες εννοούν αυτά που δηλώνουν και ότι επιτέλους η Ξάνθη -«μια πόλη μαγική», «ένα πολιτιστικό κέντρο», «η γενέτειρα του Μάνου Χατζιδάκι», «μια πόλη ονείρων»- θα αποκτήσει το Μουσικό Σχολείο που της αρμόζει.»

Τέχνες και Μαθηματικά

Επιμορφωτική εκδήλωση με θέμα «Τέχνες και Μαθηματικά» διοργανώνουν οι Διευθύνσεις Πρωτ/θμιας και Δευτ/θμιας Εκπ/σης ΠΕ Ροδόπης, δια των Γραφείων Σχολικών Δραστηριοτήτων, σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού Κομοτηνής, το Μουσείο Ηρακλειδών και την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία – Παράρτημα Ροδόπης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 08 Μαΐου 2017, ώρα 19:30, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης (Οδός Σαμοθράκης 12). Θα μιλήσουν ο Άρης Μαυρομμάτης, Διδάσκων στο Δια Βίου Τμήμα της Σχολής Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και η Σουζάνα Βουγιουκλή, μουσικός, μαθηματικός.


Κοινωνία

Εγκαίνια ανακαινισμένου προσκοπικού κέντρου

Το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων διοργανώνει τα εγκαίνια του ανακαινισμένου Προσκοπικού Κέντρου “ΑΛΚΥΩΝ ΡΟΔΟΠΗΣ”, την Κυριακή 7 Μαΐου στις 12:00. Στην τελετή εγκαινίων θα απευθύνει χαιρετισμό ο Δήμαρχος Μαρώνειας-Σαπών κ. Γιάννης Σταυρίδης και ο αγιασμός θα τελεστεί από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρώνειας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων.
Το Προσκοπικό Κέντρο «ΑΛΚΥΩΝ» είναι ένας Προσκοπικός χώρος κατασκήνωσης και βρίσκεται στην παραλία Προσκυνητών, 30 χλμ. νότια της πόλης της Κομοτηνής και 8 χλμ. ανατολικά της ιστορικής περιοχής της Μαρώνειας. Έχει έκταση περίπου 13 στρέμματα με περίφραξη και συνορεύει κατευθείαν με τη παραλία. Η «Αλκυώνα», όπως είναι γνωστή σε όλους, έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει 50 άτομα σε στεγασμένους χώρους και πάνω από 120 άτομα σε υπαίθρια κατασκήνωση.

Ημέρα της Ευρώπης

EPA/CHRISTOPHE KARABA

Φεστιβάλ γεύσεων την 9η Μαΐου και ώρα 12:00 στην Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής, με τίτλο «Αρώματα και Γεύσεις της Ευρώπης» διοργανώνουν, με αφορμή την 9η Μαΐου ως Ημέρα της Ευρώπης, το Europe Direct Κομοτηνής σε συνεργασία με το Σωματείο Ζυθεστιατόρων και Γαλακτοπωλών Καταστηματαρχών Κομοτηνής και Περιφέρειας και το Δημόσιο ΙΕΚ Κομοτηνής και με την υποστήριξη της Δ.Κ.Ε.Π.Π.Α.Κ. Σκοπός είναι, μέσα από αυτή τη διοργάνωση, να φέρουν σε επαφή την τοπική κοινωνία με μια καθημερινή συνήθεια όλων των πολιτών ανά την ήπειρο: οι μυρωδιές και οι γεύσεις αποτελούν κοινό παρονομαστή στην καθημερινότητα όλων των ευρωπαίων.
Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, οι καταρτιζόμενοι του ΔΙΕΚ Κομοτηνής και μέλη του Σωματείο Ζυθεστιατόρων και Γαλακτοπωλών Καταστηματαρχών Κομοτηνής και Περιφέρειας θα κληθούν, χωρισμένοι σε ομάδες να προετοιμάσουν επιτόπου ευρωπαϊκά πιάτα, τα οποία θα δοκιμάζονται από πολίτες που διέρχονται από την πλατεία, ενώ οι εθελοντές του Κέντρου θα μοιράζουν ενημερωτικό υλικό σχετικά με τα δικαιώματα του ευρωπαίου πολίτη. Στη διοργάνωση θα βρίσκονται μαζί μας μέλη από τα Α’ και Β’ ΚΑΠΗ Κομοτηνής, ενώ μαθητές από Δημοτικά Σχολεία της πόλης μας θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν για την Ευρωπαϊκή Ένωση με διασκεδαστικό τρόπο, μέσω των επιδαπέδιων παιχνιδιών μας.

Υγεία

Πρόσκληση σε ενημερωτική εκδήλωση κοινού για τις ρευματικές παθήσεις.

Η Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα θα πραγματοποιήσει ενημερωτική εκδήλωση, υπό την αιγίδα του Δήμου με θέμα «Ρευματικά Νοσήματα: Διάγνωση –συνολική θεραπευτική αντιμετώπιση –ανεπιθύμητες ενέργειες/κίτρινη κάρτα» , στις 7 Μαΐου και ώρες 10:30 π.μ.-13:30 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Πολυλειτουργικό Κέντρο.
Η εκδήλωση απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας, ασθενείς, φροντιστές και στο ευρύ κοινό με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση τους για τις χρόνιες ρευματικές παθήσεις.
Ομιλητές θα είναι ο Καθηγητής &Δ/ντης Εργαστηρίου Κλινικής Φαρμακολογίας ΑΠΘ και Ειδικός Γενικός Ιατρός, κος Δημήτριος Κούβελας, η Γενική Ιατρός, κα Στέλλα Αργυριάδου και ο Συντονιστής- Δ/ντης Ρευματολογίας, κος Νίκος Γαλανόπουλος. Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ρευματολογικής Εταιρείας (ΕΡΕ-ΕΠΕΡΕ)& Δ/ντης Ρευματολογικού Τμήματος 424 ΓΣΝΕ Θεσσαλονίκης, κος Χαράλαμπος Μπερμπερίδης. Η είσοδος και η παρακολούθηση είναι δωρεάν.

Πολιτισμός -Εκδηλώσεις

Επιστημονική Ημερίδα

Επιστημονική Ημερίδα Ποντιακού Πολιτισμού διοργανώνουν την Κυριακή 7 Μαΐου στις 17:00 το απόγευμα στο Αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής ο Μορφωτικός Σύλλογος Ποντίων Κομοτηνής και Περιφέρειας «Ο Εύξεινος Πόντος», σε συνδιοργάνωση με την ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής και τον Δήμο Κομοτηνής, στο πλαίσιο των Ελευθερίων Θράκης,. Η ημερίδα θα περιλαμβάνει εισηγήσεις σε τρεις άξονες του ποντιακού πολιτισμού, τον χορό, την ενδυμασία και την μουσική, μέσα από τις διαλέξεις καταρτισμένων επιστημόνων και ερευνητών του λαϊκού μας πολιτισμού.

Έκθεση φωτογραφίας

Στις εορταστικές επετειακές εκδηλώσεις των 97 χρόνων από την ενσωμάτωση της θράκης στον εθνικό κορμό συμμετέχει η Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής διοργανώνοντας έκθεση φωτογραφίας με θέμα το Άγιο Όρος. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη, 9 Μαΐου στις 7:00 μ.μ. στην καπναποθήκη του Δήμου Κομοτηνής.

Θεατρικές παραστάσεις

Το ΝΠΔΔ «Κέντρο Μέριμνας και Αλληλεγγύης Δήμου Κομοτηνής» σε συνεργασία με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κομοτηνής θα παρουσιάσουν τη θεατρική παράσταση με τίτλο: «Γιατί μαμά έχω μεγάλα αυτιά;» στο χώρο των 12 (δώδεκα) Δημοτικών Παιδικών Σταθμών. Το κείμενο, η σκηνοθεσία και η μουσική είναι της κα Χρύσας Ιωαννίδου,

Βιβλιοπαρουσίαση

Την παρουσίαση του Βιβλίου του Αργύρη Σπ. Τσαμπαζη « Το φιλί του Λύκου» διοργανώνει ο Σύλλογος Ηπειρωτών Νομού Ροδόπης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Μαΐου στις 20:30 στη Λέσχη Κομοτηναίων. Για το Βιβλίο θα μιλήσουν : ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ : Επίτιμος Πρόεδρος και Ιδρυτής της Εταιρείας Παιδαγωγικών Επιστημών της Κομοτηνής, Εκπαιδευτικός, Νομικός, Συγγραφέας και ΕΛΕΝΗ ΧΑΤΖΗ : Γενική Γραμματέας ΕΠΕΚ, φιλόλογος , Καθηγήτρια

Παρχάρια 2017

Την 16η συνεχή διοργάνωση των εκδηλώσεων «Παρχάρια 2017» στην Περιοχή του Οχυρού της Νυμφαίας διοργανώνει ο Σύλλογος Ποντίων Νομού Ροδόπης η Τραπεζούντα την Παρασκευή το Σάββατο και την Κυριακή 6 και 7 Μαϊου.

Μητρόπολη

Πανηγυρικός Εσπερινός

Μέγας Πανηγυρικός Ἑσπερινός μετ’ Ἀρτοκλασίας καί θείου κηρύγματος, Χοροστατοῦντος τοῦ Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαρωνείας καί Κομοτηνῆς κ. Παντελεήμονος θα τελεστεί την Δευτέρα στην Ιερά Μονή Χρυστοφόρου. Την Τρίτη 09 Μαϊου στις επτά το πρωϊ η ἀκολουθία τοῦ Ὄρθρου καί ἐν συνεχεία πανηγυρική Θεία Λειτουργία, στις έξι το απόγευμα Ἱερά Παράκλησις τοῦ Ἁγίου Χριστοφόρου

Εθελοντισμός

Διάσωση στο Υγρό Στοιχείο: Από τη Θεωρία στην Πράξη

Με την ενότητα: Διάσωση στο Υγρό Στοιχείο συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο το Σχολείο Βασικών Γνώσεων που πραγματοποιείται τους δύο τελευταίους μήνες από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Ροδόπης.
Το Σάββατο, θα πραγματοποιηθεί το θεωρητικό μέρος της Ενότητας, ενώ την Κυριακή, οι εν δυνάμει εθελοντές της ΕΟΔ Ροδόπης, θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν πράξη όλα όσα έμαθαν, στην πισίνα του Πανεπιστημιακού Κολυμβητηρίου.

Την πρώτη μέρα, στην αίθουσα του Πολυλειτουργικού Κέντρου Κομοτηνής, ο Εκπαιδευτής Υγρού Στοιχείου της κεντρικής διοίκησης της ΕΟΔ Νίκος Κυριακίδης, από τη 1 το μεσημέρι, έως τις 7 το απόγευμα, θα αναπτύξει όλα τα επιμέρους ζητήματα, που αποτελούν τη Βασική Εκπαίδευση.


Αστυνομικό Δελτίο
Συνελήφθη 21χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας 13 μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθη χθες (4-5-2017) το μεσημέρι, σε αγροτική περιοχή της Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 21χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος προωθούσε, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας, δεκατρείς (13) μη νόμιμους μετανάστες. Δώδεκα (12) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Συρίας και ένας (1) υπήκοος Παλαιστίνης.

Ειδικότερα, στην παλαιά Εθνική Οδό Σαπών – Κομοτηνής, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 21χρονο οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από αυτούς.

Ακολούθως, το όχημα κατευθύνθηκε σε παράδρομο του κάθετου άξονα Κομοτηνής – Ελληνοβουλγαρικών Συνόρων της Εγνατίας Οδού και στη συνέχεια σε παρακείμενη αγροτική οδό, όπου ο δράστης το εγκατέλειψε και διέφυγε πεζός, πλην όμως ακινητοποιήθηκε άμεσα και συνελήφθη.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του οχήματος διαπιστώθηκε ότι ο 21χρονος μετέφερε με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα δεκατρείς (13) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και δύο (2) κινητά τηλέφωνα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης.

Καιρός

Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος και από το μεσημέρι τοπικές νεφώσεις.
Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 10 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Keywords
κομοτηνη, ΕΡΤ, ειδήσεις, Τελετή Λήξης, συριζα, ενφια, ΠΑΣΟΚ, μνήμη, εκλογες, μαΐου, ζητείται, δπθ, franchise, αλεξανδρουπολη, ξανθη, καβαλα, δραμα, κτιριο, σχολειο, καιρος, ειλικρίνεια, λύση, εταιρεία, αρης, χλμ, europe, ιεκ, καπη, σχολεια, ΑΠΘ, κος, θεσσαλονικη, νπδδ, ελενη, εοδ, συλληψεις, εθνικη τραπεζα, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, δωρο χριστουγεννων, κλειστα επαγγελματα, Κορμός Χριστουγέννων, ομαδα διας, κλειστα σχολεια, φορολογικη δηλωση 2011, αλλαγη ωρας, τραπεζα της ανατολης, κυβερνηση εθνικης ενοτητας, τελος ακινητων, Καλή Χρονιά, εκλογες 2012, θεμα εκθεσης 2012, 600 δις, αλλαγη ωρας 2013, αξιολογηση, αστυνομικο τμημα, κοινωνια, κομματα, βουλευτες, ελενη, ζητείται, μνήμη, δημοσιο ιεκ, αυτοκινητο, γνωμη, γνωση, δπθ, δωρεαν, εθνικη, θεμα, θρακη, ιεκ, καθημερινη, κινητα, κινητα τηλεφωνα, μουσικη, νπδδ, πλαισιο, ωρα, αγιο ορος, αγροτικη, αξονες, αφορμη, βιβλιο, βρισκεται, γινεται, δευτερα, διαστημα, διευθυνση, δυνατοτητα, δημοσιο, δηλωση, δωδεκα, δοθει, δομη, δυτικη μακεδονια, δυτικη, δοθηκε, δωρο, εγγραφο, ευκαιρια, αιθουσα, ειλικρίνεια, εκθεση, εκπαιδευση, ενεργεια, ενημερωση, εξι, εοδ, επτα, εταιρεία, ευξεινος, ζητα, ιδιο, η τελετη, θεια λειτουργια, θεωρητικο, θεωρια, καπη, κελσιου, κειμενο, κος, κτιριο, λειτουργια, λεσχη, λύση, μαΐου, μαθηματικη εταιρεια, μακεδονια, μαμα, μηνες, μητσοτακης, μειωση, ομαδα, ορεστιαδα, ορος, οχημα, παρουσιαση, πεμπτη, πισινα, πιατα, σαββατο, συνεχεια, σκηνοθεσια, σωμα, σχολειο, σωματειο, τμημα, τριτη, υπηκοος, φιλι, φυσικα, φορα, χλμ, ωρες, αγορες, μποφορ, δημοτικα, δικαιωματα, εφαρμογη, ενωση, εθνικο, europe, franchise, γευσεις, ηπειρο, υγρο, κωνσταντινου, κυριακη, ομαδες, σημα, θεια, υγειας, υλικο
Τυχαία Θέματα