Κομοτηνή: 29-5-2018 Πρωινή Ενημέρωση

06:45 29/5/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Πολιτική-Οικονομία
Σε δημόσια διαβούλευση η Εθνική Στρατηγική για την Κυκλική Οικονομία
Το Κυβερνητικό Συμβούλιο Οικονομικής Πολιτικής (ΚΥ.Σ.ΟΙ.Π.) ενέκρινε το πλαίσιο της δημόσιας πολιτικής για την Κυκλική Οικονομία ως κομβικό στοιχείο της Αναπτυξιακής Στρατηγικής της χώρας θέτοντας σε δημόσιο διάλογο το Εθνικό Επιχειρησιακό Σχέδιο 2018-2019, το οποίο συντονίζει και υλοποιεί ειδική διϋπουργική ομάδα.

Στις δράσεις που προβλέπονται στο Εθνικό Επιχειρησιακό Σχέδιο 2018-2019 περιλαμβάνονται: 1. Κανονιστικές και νομοθετικές ρυθμίσεις για την ενίσχυση της Κυκλικής Οικονομίας και την

άρση γραφειοκρατικών εμποδίων. 2. Χρηματοδότηση και παροχή κινήτρων ενίσχυσης της Κυκλικής Οικονομίας. 3. Βελτίωση της γνώσης και διασύνδεση της επιχειρηματικότητας και της κοινωνικής οικονομίας με την τεχνολογική καινοτομία. 4. Διοίκηση και υποστήριξη του σχεδίου Ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος, καλεί όλους τους πολίτες και τους παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς να συμμετέχουν στη δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση επί του Σχεδίου, προκειμένου να καταθέσουν τις προτάσεις τους, μέχρι τις 26 Ιουνίου 2018 και ώρα 24.00.

Παιδεία –Δ.Π.Θ.
Διεθνή διάκριση για την Νομική Σχολή
Μια ακόμη διεθνή διάκριση για τη Νομική Σχολή της Κομοτηνής. H ομάδα που εκπροσώπησε τη Νομική Κομοτηνής και την Ελλάδα κατέκτησε την 1η θέση στον διαγωνισμό εικονικής δίκης διεθνούς δικαίου Telders International Law Moot Court Competition 2018 και τιμήθηκε με το βραβείο Max Huber! Επιπλέον έλαβε το βραβείο του Carnegie για το καλύτερο δικόγραφο για την πλευρά του ενάγοντος καθώς και το Finalist Award. Πρόκειται για τους φοιτητές: Χρύσα Κολόκα, Δημήτρης Καραγιάννης, Δέσποινα Χατζοπούλου, Κατερίνα Κοϊνάκη. Οι φοιτητές εργάστηκαν υπό την καθοδήγηση των προπονητριών τους Ελένης Γερασούδη και Μαρίας-Δέσποινας Ψαρομηλίγγου, υπό την εποπτεία της καθηγήτριας διεθνούς δικαίου δρ. Χαρά Αρώνη. Η ομάδα της Νομικής Κομοτηνής συμμετέχει σε αυτή την εικονική δίκη από το 1986. Τα τελευταία δέκα χρόνια βρίσκεται πάντα στην κορυφαία δεκάδα.

Βουλή
Ερώτηση για τα ακριβά καύσιμα
Με πρώτο υπογράφοντα το Γρηγόρη Στογιαννίδη, 36 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ανάμεσά τους και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης και Ξάνθης (Μουσταφά Μουσταφά, Αϊχάν Καραγιουσούφ και Χουσείν Ζεϊμπέκ) κατέθεσαν ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομίας για το γεγονός ότι δεν δίνεται στους καταναλωτές η δυνατότητα να αγοράζουν το φθηνότερο καύσιμο αλλά να υποχρεώνονται να βάζουν μόνο ντίζελ κίνησης με πρόσθετα, που είναι ακριβότερο. Eρωτάται ο αρμόδιος υπουργός: Σε ποιες ενέργειες προτίθεται να προβεί ώστε να αντιμετωπισθεί το παρατηρούμενο φαινόμενο κάποια πρατήρια υγρών καυσίμων να προμηθεύουν στον καταναλωτή ως καύσιμο ελάχιστων απαιτήσεων αυτό με την προσθήκη πρόσθετων (ενώ διαθέτουν οι αντίστοιχες εταιρείες εμπορίας πετρελαιοειδών και το απλό χωρίς πρόσθετα), με αποτέλεσμα να επιβαρύνουν οικονομικά τον καταναλωτή με ακριβότερο καύσιμο;

Τουρκία
Προεκλογική συγκέντρωση στην Κομοτηνή
Ομιλία στην Κομοτηνή θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 31 Μαΐου ο υποψήφιος πρόεδρος της Δημοκρατίας της αξιωματικής αντιπολίτευσης (CHP) Μουχαρέμ Ιντζέ. Σύμφωνα με δημοσίευμα στην εφημερίδα «Κ», ο κ. Ιντζέ θα επισκεφθεί στη 1 το μεσημέρι το τουρκικό προξενείο και στη συνέχεια θα μιλήσει σε συγκέντρωση ομοθρήσκων του. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, είναι πιθανό να μεταβεί και στην Ξάνθη, ενώ μετά την Θράκη θα περάσει μέσω του μεθοριακού σταθμού στη Νυμφαία, στη νότια Βουλγαρία και συγκεκριμένα στην πόλη Κρτζαλικ, όπου θα μιλήσει σε τουρκικής καταγωγής πολίτες.

Τοπική Αυτοδιοίκηση
Επιστολή στον Πρωθυπουργό
Επιστολή στον Πρωθυπουργό απέστειλε η Δημοτική Παράταξη Μαρώνειας Σαπών Αλληλεγγύη – Ανάπτυξη – Ανανέωση με Θέμα την Ενεργειακή Αναβάθμιση δήμου Μαρωνείας-Σαπών. «Από τον δήμο Μαρώνειας -Σαπών διέρχονται περίπου 22 χιλιόμετρα του Αγωγού ΤΑΠ, το μεγαλύτερο τμήμα που διέρχεται από το νομό Ροδόπης. Δυστυχώς όμως δεν έχει προβλεφθεί η κατασκευή μίας αναμονής, εντός του δήμου, που θα βοηθήσει πάρα πολύ στην ανάπτυξη της υποβαθμισμένης περιοχής μας.» τονίζεται στην ανακοίνωση και σημειώνεται ότι «ο δήμος Μαρώνειας Σαπών έχει από τους χαμηλότερους δείκτες ευημερίας των κατοίκων σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση, έχει τρομακτικά ποσοστά ανεργίας, από τα μεγαλύτερα της χώρας και πολύ μεγάλο ποσοστό μετανάστευσης. Διαβιούν σε αυτό αρμονικά ντόπιοι χριστιανοί, πόντιοι πρόσφυγες από τις δημοκρατίες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και Μουσουλμάνοι, έχοντας τα ίδια προβλήματα με κυριότερο αυτό της ανεργίας.»
Ζητείται η παρέμβαση του Πρωθυπουργού, ώστε να κατασκευαστεί μια αναμονή του Αγωγού Φυσικού Αερίου ΤΑΠ, εντός του δήμου Μαρώνειας Σαπών, μεταξύ των οικισμών Αρσακείου και Βελκίου, η οποία θα συνδεθεί• μελλοντικά με το Βιοτεχνικό Πάρκο των Σαπών, το οποίο απέχει μόλις ενάμιση χιλιόμετρο. Την επιστολή υπογράφουν, για την Δημοτική παράταξη Μαρώνειας – Σαπών Αλληλεγγύη – Ανάπτυξη – Ανανέωση, οι δημοτικοί σύμβουλοι: Ντίνος Χαριτόπουλος και Μαυρίδης Μίλτος, Μουζαλιώτης Σωτήρης.

Σύλλογοι
Το άνοιγμα του αναγνωστηρίου ζητούν οι φοιτητές της Ξάνθης
Το άνοιγμα του αναγνωστηρίου για την περίοδο της εξεταστικής ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους φοιτητές ζητά με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Οικοτρόφων Ξάνθης. Αλλά και την επαναφορά του αναγνωστηρίου στην αρχική του κατάσταση μετά το πέρας της εξεταστικής περιόδου. Σημειώνοντας πως ο Σ.Φ.Ξ. θα κινητοποιηθεί στην επομένη σύγκλητο με βάση τα αιτήματα αυτά.

Εκδηλώσεις
Βιώσιμη αποτελεσματική εθνική στρατηγική
Εκδήλωση με θέμα: “Για μια βιώσιμη-αποτελεσματική εθνική Στρατηγική” θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Μαΐου στη Λέσχη Κομοτηναίων στις 20:45. Την εκδήλωση διοργανώνει ο Όμιλος Συνεύρεσης Ιδεών “ΕΑΝΟΣ” σε Συνεργασία με το ΕΛΙΣΜΕ . Η ημερίδα θα ξεκινήσει με χαιρετισμό μέσω σύνδεσης του πρ. Πρωθυπουργού κ.κ. Αντώνη Σαμαρά και θα ακολουθήσει χαιρετισμός-τοποθέτηση μέσω σύνδεσης της Πρέσβεως του κράτους του ΙΣΡΑΗΛ στην Ελλάδα κ.κ. Ιρίτ Μπεν Άμπα. Τον λόγο θα λάβουν στη συνέχεια οι προσκεκλημένοι που θα παρευρίσκονται εντός του χώρου της ημερίδας. Συγκεκριμένα: Χαιρετισμός- τοποθέτηση κ.κ. Βασίλειος Μαρτζούκος, αντιναύαρχος ε.α., Πρόεδρος του ΕΛΙΣΜΕ “Η ασφάλεια και ανάπτυξη στη Θράκη ως καταλύτης εθνικής Στρατηγικής” κ.κ. Βούλα Ελευθεριάδου, Ιατρός-Παθολόγος, Πολιτευτής Ροδόπης. «Ζωντανά» από τις Βρυξέλλες θα τοποθετηθεί επίσης στην Ημερίδα η Ευρωβουλευτής κ.κ. Εύα Καϊλή. Η συνέχεια θα δοθεί, σε συνεργασία με τις Εκδόσεις «Σιδέρη», με την παρουσίαση του Βιβλίου του διακεκριμένου Υποστράτηγου ε.α. κ.κ. Γιώργου Χατζηθεοφάνους, με τίτλο: «Εθνική Στρατηγική, Πρόταση για ένα νέο θεσμικό πλαίσιο» μαζί του στο ΠΑΝΕΛ: -κ.κ. Κωνσταντίνος Υφαντής, καθηγητής Διεθνών Σχέσεων. -κ.κ. Παντελής Σαββίδης, Δημοσιογράφος, Αναλυτής.

Πρωτογενής τομέας
Ενημερώσεις κτηνοτρόφων σε Ροδόπη και Ξάνθη
Οι συνέπειες για την Ελληνική Κτηνοτροφία από τη ραγδαία πτώση των τιμών παραγωγού στο αιγοπρόβειο γάλα και κρέας θα είναι το θέμα της σημερινής ενημέρωσης που θα έχουν οι κτηνοτρόφοι της Ξάνθης στις δώδεκα το μεσημέρι στο Επιμελητήριο Ξάνθης, Στην ίδια συνάντηση θα εξεταστούν οι αιτίες και οι αφορμές της πτώσης, αλλά και οι τρόποι και προτάσεις για την αντιμετώπισή της. Παρόμοια ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί στις 11 στο Εργατικό Κέντρο Κομοτηνής.

Περιβάλλον- θάλασσα
Δύο νεκρά δελφίνια στο Θρακικό Πέλαγος
Δύο ακόμη νεκρά δελφίνια στο Θρακικό Πέλαγος. Το πρώτο εντοπίστηκε στην παραλία Πετρωτών και το δεύτερο δύο μέρες μετά σε παραλία της Μαρώνειας. Και στις δύο περιπτώσεις ειδοποιήθηκε το Λιμενικό Σώμα και στελέχη του Λιμενικού Σταθμού Μαρώνειας, ενημερώθηκε η αρμόδια αρχή – ο δήμος Μαρώνειας Σαπών – για την υγειονομική ταφή των νεκρών δελφινιών.

Ενημέρωση MEDIA
Απεργούν την Τετάρτη οι δημοσιογράφοι
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης, σε συντονισμό με την ΕΣΗΕΑ και τις άλλες Ενώσεις της χώρας, κηρύσσει 24ωρη απεργία σε όλα τα Μέσα την Τετάρτη 30 Μαΐου 2018, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων που εξήγγειλε η ΓΣΕΕ. Η απεργία του κλάδου θα αρχίσει στις 06.00 της Τετάρτης 30/5/2018 και θα λήξει την ίδια ώρα της Πέμπτης 31/5/2018. Στην απεργία συμμετέχουν οι δημοσιογράφοι σε εφημερίδες, περιοδικά, δημόσια, δημοτικά και ιδιωτικά ραδιοτηλεοπτικά Μέσα, ΑΠΕ-ΜΠΕ, Γραφεία Τύπου (και των ΟΤΑ), διαδικτυακά Μέσα και σε κάθε άλλο χώρο εργασίας. Ο δημοσιογραφικός κλάδος, συντασσόμενος με όλους τους εργαζόμενους, απεργεί και διεκδικεί: Σταθερή και πλήρη εργασία για όλους, με ίσα δικαιώματα • Αξιοπρεπείς μισθούς και συντάξεις. Ουσιαστικά και αποτελεσματικά μέτρα αντιμετώπισης της ανεργίας.Υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας. Στήριξη του ΕΔΟΕΑΠ, ως αυτόνομου και αυτοδιοίκητου Ταμείου που καλύπτει το σύνολο των εργαζομένων στο χώρο του Τύπου σε όλη τη χώρα. Να σταματήσουν οι εμφανείς και αφανείς προσπάθειες των θεσμών, της Eurostat και των εργοδοτών για την υπονόμευση της αυτοτέλειας του ΕΔΟΕΑΠ. Η Κυβέρνηση να πάψει να παριστάνει τον Πόντιο Πιλάτο στο θέμα του ΕΔΟΕΑΠ.

Δ’ Σ.Σ.
Σπουδαστές της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων
Από αύριο έως και την 01 Ιουνίου , σπουδαστές της IV Τάξης της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, θα βρίσκονται στην Περιοχή Ευθύνης του Δ’΄Σ. Στρατού, στο πλαίσιο εκπαιδευτικού τους ταξιδιού. Αύριο και την Πέμπτη 31 στην πόλη της Αλεξανδρούπολης, της Ορεστιάδας και του Διδυμοτείχου και την Παρασκευή 01 Ιουνίου στην πόλη της Ξάνθης. Κατά τη διάρκεια των επισκέψεών τους στις πόλεις της Θράκης, οι Ευέλπιδες θα επισκεφτούν Στρατιωτικές εγκαταστάσεις και ιστορικά μνημεία της περιοχής.

Εθελοντισμός
60 εθελοντές στο Ν. Σιδηροχώρι έδωσαν το αίμα τους
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε για ακόμα μια φορά ο Μορφωτικός Όμιλος Ν. Σιδηροχωρίου. Ήταν η 15ηεθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε η χθεσινή με την οποία συλλέχθηκαν 60 Μονάδες Αίματος. Για μια ακόμη φορά «ψυχή » της προσπάθειας ήταν η Εύα Τσουρπουδή, που ήρθε από την Αθήνα γι αυτό το σκοπό.

Μητρόπολη
Ο θρύλος του Μυστρά
Η Ιερά Μητρόπολις Μαρωνείας και Κομοτηνής την Τρίτη 29 Μαΐου, ημέρα μνήμης της Αλώσεως της Πόλης, στις 9 το βράδυ στο Εκκλησιαστικό Μουσείο παρουσιάζει την τραγωδία του Άγγελου Τερζάκη «Ο Θρύλος του Μυστρά». Στο πρώτο μέρος ο μαντατοφόρος και ένας χορός γυναικών ζωντανεύουν το μεγαλείο της βυζαντινής καστροπολιτείας, προβάλλουν τη στέψη του τελευταίου αυτοκράτορα και εξυμνούν τη θυσία του κατά την ύστατη στιγμή της Βασιλεύουσας. Στο δεύτερο μέρος θα ακουστούν με φλάουτο, βιολί και βιολοντσέλο μουσικά κομμάτια από έργα που γράφτηκαν για την Άλωση της Κωνσταντινούπολης.

Πολιτισμός
Η Συμφωνική Ορχήστρα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στην Κομοτηνή
Η Συμφωνική Ορχήστρα και η χορωδία του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας θα εμφανιστεί στην Κομοτηνή στις 2 Ιουνίου. Επί σκηνής θα παρουσιαστεί πλήρης η συμφωνική Ορχήστρα με όλα τα μουσικά όργανα και η χορωδία με σύνολο 130 ατόμων. Η πολυπληθής χορωδία του Πανεπιστημίου Μακεδονίας διευθύνεται από την Δρ. Μαρία Έμμα Μελιγκοπούλου. Την καλλιτεχνική διεύθυνση της ορχήστρας του ΜΑΜΑΚ έχει ο καθ. Γεώργιος Βράνος, ενώ την οργάνωση έχει αναλάβει ο Δήμος Κομοτηνής με την αεικίνητη πρόεδρο της ΔΕΚΚΕΠΑΚ Νατάσα Λιβεριάδου. Μοναδική παραφωνία το γεγονός ότι το Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής εξακολουθεί να παραμένει κλειστό. Γι αυτό το λόγο θα παρουσιαστεί στο Αμφιθέατρο της Πανεπιστημιούπολης στις επτά και μισή το απόγευμα.

Ο φίλος μου ο Λευτεράκης αύριο στη σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ
«Ο Φίλος μου ο Λευτεράκης» η πασίγνωστη κωμωδία του Αλέκου Σακελλάριου ανεβαίνει στο θέατρο της Κομοτηνής από αύριο έως τις 3 Ιουνίου σε σκηνοθεσία της Άννυς Μαχαιροπούλου. Μετά τον αγαπημένο μας «Μπακαλόγατο» τον ήρωα της γνωστής ταινίας με τίτλο «Της κακομοίρας», το εργαστήρι θεατρικής παιδείας του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κομοτηνής επέλεξε ακόμη μια πολυαγαπημένη από το κοινό ελληνική ταινία. Πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά του θεατρικού έργου του Αλέκου Σακελλάριου «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης».

Δέκα χρόνια latin δημιουργίες
Το εργαστήρι latin της ΦΕΞ γιορτάζει τα 10 του χρόνια με πάρτι το Σάββατο 2 Ιουνίου, στις 20.30 στο ξενοδοχείο «Ελισσώ». Θα παρουσιαστούν: 8 + 2 χορογραφίες, δεκάδες χορευτές, από την Ξάνθη και τη Θεσσαλονίκη. Μαζί τους χορεύουν Πωλίνα Ρούλα-Βασίλης Ιωαννιδης-Κατερίνα Μαλούση-Βασιλική Κυριακίδου-Μαρίνος Καταφωτίου και ο Dj Chico Latino.

Αστυνομικό δελτίο
Επιστολή προς την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων η Ένωση
Με ανοιχτή επιστολή προς την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης εκφράζει την διαμαρτυρία και δηλώνει την αλληλεγγύη της σε συναδέλφους μέλη της της 4251Μ.Π.Υ. «δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας και την αλληλεγγύη μας στους συναδέλφους μέλη της Ένωσής μας που υπηρετούν στην 4251 Μ.Π.Υ. – Θράκης, των οποίων την τιμή και την υπόληψη έθιξαν δημοσιεύματα κάποιων εφημερίδων τα οποία ανέφεραν ψευδώς ότι οι συνάδελφοί μας «ξηλώθηκαν» από την Υπηρεσία τους. Η αλήθεια είναι ότι οι συνάδελφοι – μέλη μας αυτοβούλως υπέβαλαν αιτήσεις διακοπής της απόσπασής τους από την συγκεκριμένη Υπηρεσία, για προσωπικούς λόγους.» αναφέρεται στην επιστολή και σημειώνεται ότι « Η επιθυμία τους για διακοπή της απόσπασης είναι αναφαίρετο δικαίωμα τους και πρέπει να γίνεται σεβαστή από οποιονδήποτε Διοικούντα, οποιασδήποτε Υπηρεσίας. Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να «παίζει παιχνίδια» σε βάρος της τιμής και της υπόληψης των συναδέλφων μας. Θα μας βρει σθεναρά απέναντί του όποιος με οποιονδήποτε τρόπο και κάνοντας χρήση οποιασδήποτε μορφής εξουσίας που ίσως αυτός κατέχει, προσβάλει με έργο ή λόγο τους Αστυνομικούς.»

Συνελήφθη 26χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες
Συνελήφθη χθες (27-5-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 26χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας είκοσι έξι (26) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Ιράκ και Συρίας. Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα είκοσι έξι (26) μη νόμιμους μετανάστες. Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών.

Δικογραφία για κλοπή
Σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αβδήρων, σε βάρος 41χρονου ημεδαπού, διότι, όπως προέκυψε, την 24-5-2018 το βράδυ, αφαίρεσε από αποθήκη οικίας, σε χωριό της Ξάνθης, δύο βενζινοκίνητα εργαλεία. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα εργαλεία, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον δικαιούχο τους. Συνελήφθησαν την 26-5-2018 το μεσημέρι, στη Σκάλα Αβδήρων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αβδήρων, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 57 και 50 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες, διότι εντοπίστηκαν να εκτελούν οικοδομικές εργασίες, σε οικόπεδα ιδιοκτησίας τους, στερούμενοι των απαιτούμενων αδειών της αρμόδιας αρχής.

Καιρός:
Λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στη δυτική Μακεδονία.
άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 15 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

www.ert.gr

Keywords
κομοτηνη, ενημερωση, ευα καιλη, ηλεκτρονική, ιουνίου, ελλαδα, law, max, award, βουλη, συριζα, μαΐου, chp, ξανθη, ταπ, ζητείται, σαμαρας, ισραηλ, μπεν, βρυξέλλες, ΕΣΗΕΑ, απεργια, ΓΣΕΕ, απε-μπε, ΟΤΑ, εδοεαπ, eurostat, αθηνα, θεατρο, latin, θεσσαλονικη, σθεναρά, συλληψεις, καιρος, ert, εφημεριδες, δημοτικοι συμβουλοι, δημοτικοι συμβουλοι δημου αθηναιων, σταση εργασιας, εφημεριδα δημοκρατια, απεργια μμμ, απεργια οσε, απεργια μετρο, απεργια υπα, απεργιες αυριο, ομαδα διας, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, αλλαγη ωρας, απεργια μμε, απεργια 9 ιουνιου, απεργια 15 ιουνιου, απεργια 28 ιουνιου, απεργια 29 ιουνιου, απεργια ταξι, απεργια βενζιναδικα, κυβερνηση εθνικης ενοτητας, νεα κυβερνηση, απεργια 1 δεκεμβριου, Καλή Χρονιά, η ημέρα της γης, αποτελεσματα πανελληνιων 2012, απεργια γσεε, σχεδιο αθηνα, αλλαγη ωρας 2013, αστυνομικο τμημα, αυτοδιοικηση, βουλευτες, ηλεκτρονική, το θεμα, αιμοδοσια, αυτοκινητο, βουλγαρια, εδοεαπ, εθνικη, εργασια, εργαλεια, θεμα, θρακη, θρυλος, ιρακ, ισραηλ, οικονομια, περιοδικα, πλαισιο, σωκρατης, υφαντης, χορος, ωρα, αιμα, αιτησεις, αλληλεγγυη, αλωση, απε, απε-μπε, βραδυ, βρισκεται, βρυξέλλες, γαλα, γεγονος, γινεται, γραφεια, δευτερο, δελφινια, δεσποινα, διευθυνση, δυνατοτητα, δημος, δημοσιο, δυστυχως, διοικηση, δικη, δωδεκα, δοθει, δυτικη μακεδονια, δυτικη, εγνατια, ευα, εθελοντικη αιμοδοσια, ευρω, εργα, εξι, επτα, επιτυχια, επιθυμια, ετων, ευελπιδων, εφημεριδα, ζητα, ιδια, ιδιο, εικοσι, υπηρεσια, θυσια, ιωαννιδης, εκδοσεις, κελσιου, κυβερνηση, κλοπη, κωμωδια, λεσχη, λιμενικο σωμα, λιμενικο, λογο, μαΐου, μακεδονια, μεγαρο μουσικης, μνημεια, μουσικα οργανα, μπεν, μαρια, νομικη, μπε, ντιζελ, ξενοδοχειο, ομαδα, παντα, ομιλος, οικοπεδα, ουσιαστικα, οχημα, παρουσιαση, πεμπτη, υπογραφη, προβληματα, κτηνοτροφια, ρυθμισεις, σαββιδης, σαββατο, συγκεκριμενα, συνεχεια, συγκεντρωση, σθεναρά, σκηνοθεσια, σωμα, σχεδιο, ταπ, τιμη, τμημα, τριτη, υπηκοος, φαμελλος, φλαουτο, φορα, χαρα, βιολι, κωνσταντινος, ωρες, αφανεις, αφορμες, award, ασφαλεια, μποφορ, δημητρης, δημοτικα, δικαιωμα, δικαιωματα, eurostat, ενωση, εθνικο, χωρα, ιουνίου, κλειστο, κρεας, latin, law, max, μια φορα, οργανα, ορχηστρα, πωλινα, σκηνη, σωτηρης, χορογραφιες, κρεας αλογου
Τυχαία Θέματα