Κομοτηνή: Χτυποκάρδια στα θρανία

17:41 7/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο Τάσος και η Αλίκη , 15χρονοι μαθητές και οι δύο, κρατιούνται χέρι –χέρι κι ετοιμάζονται για τη νέα σχολική τους χρονιά.

«Τη μεταξύ μας γνωριμία την έκανε ένας κοινός μας φίλος» δηλώνει ο Τάσος σημειώνοντας πως τέσσερις μήνες τώρα περνά με την σκέψη του σε εκείνη. «Είμαι πολύ ευτυχισμένη» δηλώνει από την πλευρά της η Αλίκη και προσθέτει πως μοιράζονται τον κοινό τους χρόνο στην πλατεία, στη Βενιζέλου, με μεγάλες βόλτες που περνούν ευχάριστα.

Όσον αφορά στις αντιδράσεις των δικών τους η Αλίκη και ο Τάσος είναι αποκαλυπτικοί, «λένε να προσέχουμε, αυτό μόνο».

Όσον αφορά στο άνοιγμα των σχολείων ήδη ένα μικρό άγχος έχει κάνει την εμφάνισή του. «Ειδικά σε μεγάλη πόλη είναι πολύ δύσκολα. Μπαίνεις στο άγχος και ξεχνάς τα πάντα. Δυστυχώς, δεν μπορείς να συνεννοηθείς με τους καθηγητές, ο κάθε ένας ζητά τα δικά του» λέει ο Τάσος και η Αλίκη να προσθέτει πως εκείνη στάθηκε πιο τυχερή στο θέμα αυτό, πρόβλημα για εκείνη, ωστόσο, είναι τα μαθηματικά. «Θα έλεγα να ακούνε περισσότερο τα παιδιά και οι ασκήσεις, η δουλειά για το σπίτι, να είναι λιγότερες» προτείνει ο Τάσος ζητώντας να υπάρχει ελεύθερος χρόνος. «Όταν ξεκινήσει το σχολείο ο ελεύθερος χρόνος περιορίζεται το πολύ σε μια- δύο ώρες.»

Νιώθουν ερωτευμένοι, απολαμβάνουν τις πρώτες μέρες του γλυκού Σεπτέμβρη κι ονειρεύονται γνωρίζοντας καλά ότι στα 15 τους χρόνια η ζωή είναι ακόμη μπροστά τους με πολλές υποσχέσεις και για τους δύο.

Φώτο:Αρχείο ΕΡΤ

Keywords
Τυχαία Θέματα