Δ. Δολιανίτης: Επείγει η αεροπορική και ακτοπλοϊκή σύνδεση της Θράκης

17:52 4/8/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Η Θράκη θα πρέπει να συνδεθεί ακτοπλοϊκώς και αεροπορικώς με την υπόλοιπη Ελλάδα και με το Εξωτερικό. Θα πρέπει να επιδοτηθούν οι μεταφορές και το πρώτο βήμα για να σπάσουν τα μονοπώλια και να πέσουν οι τιμές μέσω του ανταγωνισμού, θα πρέπει να το κάνουν οι Δήμοι και η Περιφέρεια.

Αυτό τόνισε μιλώντας στην ΕΡΑ Κομοτηνής, ο πρώην πρόεδρος Συνδέσμου Τουριστικών Πρακτόρων ΑΜ-Θ, Δημήτρης Δολιανίτης, οποίος και εξήρε την πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη, Γιώργου Παυλίδη,

για τις συνδέσεις αεροπορικώς της Θράκης.
«Θα πρέπει επιτέλους στη Ροδόπη και στη Θράκη να ξεπεράσουμε τις όποιες αντιπαλότητες και ασυνεννοησία και να προχωρήσουμε σε μια κοινή τουριστική πολιτική 10ετίας, όπου θα πρέπει να κάνουμε απολογισμό των αποτελεσμάτων και περιορισμό των λαθών και ενίσχυση των αδύνατων σημείων», υποστήριξε ο κ. Δολιανίτης.
Στηλίτευσε το γεγονός ότι εδώ και χρόνια οι τοπικές αρχές αλλά και η κοινωνία της Ροδόπης επιτρέπουν τη συρρίκνωση του ομορφότερου κέντρου κατασκήνωσης των Βαλκανίων στο Φανάρι. Επί πλέον πρόσθεσε πως η περιοχή θα πρέπει να βρει τρόπους, δράσεις και εκδηλώσεις να συγκρατεί τους τουρίστες και όχι απλά να περνούν από τη Ροδόπη για άλλους προορισμούς.
Τέλος στάθηκε και σε θέματα υπέρογκων τιμών που θα πρέπει να περιορισθούν, γιατί αυτά διώχνουν τους τουρίστες.

Η φωτο είναι από την παραλία Καγκέλες στη Μαρώνεια

Keywords
Τυχαία Θέματα