Κομοτηνή: 10-12-2018 Πρωινή Ενημέρωση

07:30 10/12/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Επικαιρότητα
Ξεκινά σήμερα η υποβολή των δηλώσεων του Κτηματολογίου
Ξεκινά σήμερα η υποβολή των δηλώσεων του Κτηματολογίου στην Ροδόπη. Έως τις 11 Μαρτίου θα τρέξει η τρίμηνη προθεσμία υποβολής δηλώσεων κτηματολογίου στους κάτωθι οικισμούς του νομού Ροδόπης: Άγιοι Θεόδωροι, Αμαξάδες, Αμάραντα, Αμβροσία, Άρατος, Αρίσβη, Αρριανά, Ασώματοι, Γρατινή, Θρυλόριο, Ίασμος, Ίμερος, Κάλχας, Καρυδιά, Κέχρος, Κόσμιο, Κρωβύλη, Λοφάριο, Μαρώνεια, Μίρανα, Νέα Καλλίστη, Νέα

Σάντα, Νέο Σιδηροχώρι, Ξυλαγανή, Οργάνη, Πάνδροσος, Πελαγία, Πολύανθος, Προσκυνητές, Σάλπη, Σάπες, Στρύμη, Σώστης, Φανάρι, Φιλύρα.

Οικονομία
Σε γιορτινούς ρυθμούς κινείται ήδη δειλά –δειλά η αγορά της Κομοτηνής
Σε γιορτινούς ρυθμούς κινείται ήδη δειλά –δειλά η αγορά της Κομοτηνής, με τις στολισμένες βιτρίνες και τους φωτισμένους δρόμους να δίνουν τον τόνο. Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων ξεκινά την επόμενη εβδομάδα, Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου με τα καταστήματα να παραμένουν ανοικτά από τις οκτώ και μισή έως τις δύο και μισή και από τις πέντε και μισή το απόγευμα έως τις εννέα το βράδυ με τον εμπορικό σύλλογο να προτρέπει το κοινό να εμπιστευτεί την τοπική αγορά.

Δ.Π.Θ.
Παν θρακική συγκέντρωση διαμαρτυρίας
Παν – θρακική συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στην πλατεία Ειρήνης της Κομοτηνής, με αίτημα να μην ιδρυθεί Νομική Σχολή στην Πάτρα, όπως έχει εξαγγελθεί. Όλα τα τμήματα του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (Ξάνθη, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη) έβαλαν λουκέτο με απόφαση της Συγκλήτου. Στις αντιδράσεις συμμετέχει ο δικηγορικός σύλλογος Ροδόπης, με τους δικηγόρους της εφετειακής περιφέρειας να απέχουν ήδη τρεις μέρες από το έργο τους. Αυτοδιοικητικοί όπως ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Γκαράνης, η δημοτική σύμβουλος Σιμπέλ Μουσταφά Ογλού και η επικεφαλής της πόλη-τικής ανατροπής Ελένη Λαφτσή εξέφρασαν με δηλώσεις τους την αντίδρασή τους στην ίδρυση τέταρτης Νομικής. Κοινοβουλευτική ερώτηση έχει καταθέσει ο βουλευτής Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ . Ιδιαίτερη ήταν και η κινητοποίηση του Συλλόγου Φοιτητών Νομικής Κομοτηνής.

Αντιπεριφέρεια Ροδόπης
Συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης
Με σκοπό τη λήψη μέτρων πρόληψης και αντιμετώπισης των κινδύνων που προέρχονται από εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων, χιονοπτώσεων και παγετού στην περιοχή, συγκλήθηκε την Παρασκευή, το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ) της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, στην αίθουσα «Γ.Παυλίδης». Συντονιστές της συνεδρίασης ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ.Νίκος Τσαλικιδης, ο Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Ροδόπης κ.Δημήτρης Παπαλεξίου κι ο κ. Αλέξιος Αναστασίου, Διευθυντής Πολιτικής Προστασίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης. Στις εργασίες της σύσκεψης συμμετείχαν εκπρόσωποι των Δήμων της Ροδόπης, Οργανισμών, Υπηρεσιών, των Σωμάτων Ασφαλείας, εθελοντικών οργανώσεων και για πρώτη φορά εκπρόσωποι της Διοίκησης του Σωματείου ΑΜΕΑ της Περιφερειακής Ενότητας.

Παιδεία
Με επιτυχία συνεχίζεται το δωρεάν επιμορφωτικό σεμινάριο ψυχολογίας του Πανεπιστήμιου Αιγαίου
Με μεγάλη επιτυχία και εντυπωσιακή συμμετοχή συνεχίστηκε το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Νοεμβρίου 2018, στην αίθουσα του Πολυλειτουργικού Κέντρου του Δήμου Κομοτηνής, οι Επιμορφωτικές Συναντήσεις υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Σε αυτήν τη συνάντηση, εκπαιδεύτρια ήταν η κ. Αικατερίνη Βάσιου, Διδάκτορας Παιδαγωγικής Ψυχολογίας και Μεταδιδακτορική Ερευνήτρια Σχολικής Ψυχολογίας και Συμβουλευτικής. Συντονίστρια του προγράμματος είναι η κ. Δήμητρα Δελή. Το θέμα της εισήγησης που παρακολούθησε το κοινό στα τρία τμήματα της Κομοτηνής ήταν «Γνωσιακή-Συμπεριφοριστική Συμβουλευτική». Θα ακολουθήσουν κι άλλες θεματικές σχετικές με την Ψυχολογία, τη Συμβουλευτική και την Προπονητική Ζωής. Πρόκειται για ένα μοναδικό μορφωτικό και πολιτιστικό γεγονός που θα διαρκέσει όλον το χειμώνα. Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, το πρώτο σύμφωνα με διεθνείς αξιολογήσεις Πανεπιστημιακό Ίδρυμα της Ελλάδος, πάλι πρωτοπορεί, αφουγκραζόμενο τις ανάγκες των πολιτών σε αυτήν τη δύσκολη εποχή, προσφέροντας δωρεάν επιμορφώσεις σε 55 πόλεις σε όλη την Ελλάδα και στην Κύπρο, στις οποίες συμμετέχουν πάνω από 8.000 επιμορφούμενοι.

Οµιλία της Χρύσας Καραδήµα στο Επιστηµονικό Colloquium του Τµήµατος Ελληνικής Φιλολογίας του Δ.Π.Θ.
Η κ. Χρύσα Καραδήµα, Προϊσταµένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ροδόπης θα μιλήσει την Τετάρτη, 12 Δεκεµβρίου στο πλαίσιο του Επιστηµονικού Colloquium του Τµήµατος Ελληνικής Φιλολογίας, µε θέµα «Η παραγωγή και διακίνηση εµπορικών αµφορέων στο Βορειανατολικό Αιγαίο κατά τους 4ο και 3ο αι. π.Χ.: Η συµβολή των εργαστηρίων της Αίνου και της Σαµοθράκης». Η οµιλία θα πραγµατοποιηθεί στην Αίθουσα Σεµιναρίων του Προγράµµατος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τµήµατος (Νέο Προκάτ) από τις 18:00 έως τις 20:00, και είναι ανοικτή στα µέλη ΔΕΠ, τους µεταπτυχιακούς και προπτυχιακούς φοιτητές και υποψήφιους διδάκτορες του Δ.Π.Θ., και σε οποιονδήποτε ενδιαφερόµενο.

20 χρόνια του προγράμματος Εκπαίδευσης Μουσουλμανοπαίδων
Ημερίδα με τίτλο «Ένταξη και Εκπαίδευση Μουσουλμανοπαίδων: μια εικοσαετής παρέμβαση» θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Γαλάτεια Σαράντη του υπουργείου Παιδείας την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου. Το πρόγραμμα της ημερίδας αναλυτικά περιλαμβάνει: ομιλία από την Άννα Φραγκουδάκη, Ομότιμη Καθηγήτρια Κοινωνιολογίας της Εκπαίδευσης, Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Θάλεια Δραγώνα, Καθηγήτρια Κοινωνικής Ψυχολογίας, Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Επίσης, από την Νέλλη Ασκούνη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Κοινωνιολογίας της Εκπαίδευσης, Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών αναφορά στην Θετική διάκριση και μαθητική διαρροή, αλλά και στις αλλαγές στην εκπαίδευση της μειονότητας.

Βράβευση αριστούχων Σαρακατσάνων Μαθητών
Ο Μορφωτικός Σύλλογος των εν Θράκη Διαβιούντων Σαρακατσαναίων, καλεί τους αριστούχους μαθητές Σαρακατσάνικης καταγωγής (τουλάχιστον από τον ένα γονέα) Γυμνασίου, Λυκείου καθώς και τους επιτυχόντες στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της εκπαιδευτικής περιόδου 2017-2018. Να δηλώσουν μέχρι στις 20 Δεκεμβρίου 2018 στα γραφεία του Συλλόγου, Αγίου Γεωργίου 23 ή στο τηλέφωνο 2531026861. Για να συμπεριληφθούν στις καταστάσεις. Οι Βραβεύσεις θα γίνουν την 27 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 18:00, στην αίθουσα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου ( απέναντι από το σπαθί ).

Εθελοντισμός-Αλληλεγγύη
Τη χαρά της προσφοράς και αλληλοβοήθειας προς στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες θα νιώσουν οι συμμετέχοντες στην εθελοντική δράση του Santa Run Komotini 2018, χαρίζοντας για 3η συνεχόμενη φορά χαμόγελα στα πρόσωπα συμπολιτών μας και αυτά τα Χριστούγεννα. Περισσότεροι από 2.500 συμμετέχοντες θα τρέξουν και θα περπατήσουν στους δρόμους της πόλης φορώντας το σκούφο του Αϊ Βασίλη και προσφέροντας ελαιόλαδο για τους απόρους.H αφετηρία είναι το Πάρκο της Αγίας Παρασκευής και ο τερματισμός στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Επαγγελματίες
Συνάντηση στις Σέρρες
Συνάντηση ανταλλαγής απόψεων μελών της ΕΟΒΕΑΜΜ με την παρουσία του προέδρου της και του Γ. Γραμματέας του ¨Σωματείου Φανοβαφέων Θεσ/νικης¨ και των Δ.Σ. των σωματείων, ¨Ένωση Επισκευαστών Οχημάτων Ν. Σερρών¨, ¨Σωματείο Επισκευής Αμαξωμάτων & Βαφής Αυτοκινήτων Σερρών¨, ¨Σωματείο Μηχανοτεχνιτών Ροδόπης¨ πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες για την ενίσχυση τους και την καταγραφή των προβλημάτων τους.

Τοπική Αυτοδιοίκηση
Σκαλοπάτια – Κέντρα νεότητας
Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «STEPs Youth Center /Σκαλοπάτια – Κέντρα νεότητας» με ακρωνύμιο «STEPs, ο Δήμος Κομοτηνής διοργανώνει ημερίδα πληροφόρησης με σκοπό την διάδοση του έργου, αλλά και την ενημέρωση των δημοτών σχετικά με την δημιουργία και λειτουργία Κέντρου μη τυπικής μάθησης στην Κομοτηνή. Στην εκδήλωση θα μιλήσουν εκπρόσωποι του Δήμου Κομοτηνής, του επικεφαλής εταίρου του έργου, Ινστιτούτο Έρευνας και Κατάρτισης Ευρωπαϊκών Θεμάτων, αλλά και του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης – Europe Direct Κομοτηνής. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα στις 10.00 – 12.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, Β. Γεωργίου 2Β. Χρησιμοποιώντας την ταχύτατα αναπτυσσόμενη τεχνολογία, ο Δήμος Κομοτηνής θα δημιουργήσει ένα Κέντρο Νέων επί των ευρωπαϊκών θεμάτων και πολιτικών που προάγει η Ευρωπαϊκή Ένωση. Μέσω του Κέντρου θα δοθεί στους εκπαιδευόμενους η ευκαιρία να λάβουν πολύτιμες γνώσεις μέσω εκπαιδεύσεων μη τυπικής μάθησης και της e-learning πλατφόρμας CEREBRUM Online System που έχει αναπτύξει το Ινστιτούτο Έρευνας & Κατάρτισης Ευρωπαϊκών Θεμάτων.

Πολιτισμός
Βιβλιοπαρουσίαση στην Κομοτηνή

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΗΝ ΕΡΤ

Το νέο βιβλίο της Έλλης Λεμονίδου «Η Ιστορία στη Μεγάλη Οθόνη-Ιστορία, κινηματογράφος και εθνικές ταυτότητες» παρουσιάζουν το βιβλιοπωλείο Δημοκρίτειο και οι εκδόσεις Ταξιδευτής σήμερα στις 19.00 στο CaféBar Οχτώ (Λεωφόρος Βασ. Παύλου 8, Κομοτηνή.

Μαγεμένο πάρκο
Ξεκινούν σήμερα,Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου, οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του δήμου Κομοτηνής με τα παιδιά να επισκέπτονται το Μαγεμένο Δάσος. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την έναρξη του 3ου αγιοβασιλιάτικου αγώνα δρόμου, με τίτλο “Run Santa….Run”. Στις 7.00 μ.μ. το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου και στις 8 μ.μ. συναυλία με την Τάμτα.

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή
Χριστουγεννιάτικη Γιορτή για τα μέλη του, στην αίθουσα εκδηλώσεών του (Γρ. Μαρασλή 1), θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου στις 10.30 το πρωί, το 2ο ΚΑΠΗ του Κέντρου Μέριμνας και Αλληλεγγύης (ΚΕ.ΜΕ.Α) Δήμου Κομοτηνής. Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί με χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη χορωδία του 2ου ΚΑΠΗ υπό τη διεύθυνση της μουσικού κ. Μαρίας Κεφαλίδου. Επίσης θα υπάρχουν Χριστουγεννιάτικη έκθεση – Bazaar με χειροποίητες κατασκευές της ομάδας καλλιτεχνικών καθώς και χειροποίητα Χριστόψωμα και κουλούρες για τους καλαντάρηδες από μέλος του 2ου ΚΑΠΗ.

Αστυνομικό Δελτίο
Διαρροή τοξικού αερίου στην Ξάνθη
Περιστατικό διαρροής τοξικού αερίου σε παράδρομο της επαρχιακής οδού Ξάνθης – Πετεινού, πλησίον των σιδηροδρομικών γραμμών κλήθηκε να αντιμετωπίσει το Σάββατο η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης. Η Υπηρεσία επενέβη με συνολικά τέσσερα οχήματα και δέκα Υπαλλήλους. Διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για διαρροή αμμωνίας, από παλιά φιάλη, η οποία είχε απορριφθεί στο πρανές του παράδρομου από άγνωστο άτομο. Αποκλείστηκε προληπτικά η παρακείμενη περιοχή και στην συνέχεια αδρανοποιήθηκε η φιάλη με ενέργειες πυροσβεστών της 4 ης ΕΜΑΚ, οι οποίοι ήταν εφοδιασμένοι με ειδικές στολές χημικής προστασίας.

Συνελήφθησαν 3 αλλοδαποί, οι οποίοι εμπλέκονται σε υποθέσεις παράνομης μεταφοράς και διευκόλυνσης παράνομης διαμονής μη νόμιμων μεταναστών
Συνελήφθησαν το Σάββατο και την Κυριακή στους νομούς Ροδόπης και Ξάνθης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης και Ξάνθης, τρεις (3) αλλοδαποί, ηλικίας 30, 30 και 27 ετών, οι οποίοι εμπλέκονται σε υποθέσεις παράνομης μεταφοράς και διευκόλυνσης παράνομης διαμονής μη νόμιμων μεταναστών. Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το πρωί, στην Ξάνθη, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης εντόπισαν και συνέλαβαν τον έναν 30χρονο, διότι όπως προέκυψε, προμήθευσε τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες με εισιτήρια του ΚΤΕΛ, που είχαν προορισμό τη Θεσσαλονίκη, διευκολύνοντας με αυτόν τον τρόπο την παράνομη διαμονή τους. Στη δεύτερη περίπτωση, βραδινές ώρες της 8/9-12-2018, στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, συνέλαβαν τους άλλους δύο δράστες, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό του 30χρονο και συνοδηγό τον 27χρονο και να μεταφέρουν με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες. Κατασχέθηκαν 1 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, 4 εισιτήρια, το χρηματικό ποσό των 225 ευρώ και κινητά τηλέφωνα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου Ροδόπης.

Συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας
Συνελήφθη χθες τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Εγνατία Οδό Ξάνθης – Κομοτηνής, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου, 22χρονος αλλοδαπός, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.

Συνελήφθη 23χρονος αλλοδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες
Συνελήφθη προχθές το μεσημέρι, στη Ροδόπη, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 23χρονος αλλοδαπός, οι οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες. Ειδικότερα, στην Επαρχιακή Οδό Μέστης – Κρωβύλης, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 23χρονος, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς. Πλησίον του οικισμού της Κρωβύλης, το όχημα ακινητοποιήθηκε σε αγροτεμάχιο παρακείμενο της οδού και ο οδηγός – διακινητής επιχείρησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο 23χρονος κατηγορείται επίσης για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, διότι στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης. Κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών.

Αθλητικά
Χρυσή ισοπαλία για την Ξάνθη

C

Ισόπαλος με σκορ 1-1 αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός με την Ξάνθη στα «Πηγάδια» σε παιχνίδι για την 13η αγωνιστική της Super League.

Τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ’ εθνικής κατηγορίας:
Απόλλων Παραλιμνίου – Ορφέας Ξάνθης 3-1
Ασπίδα Ξάνθης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 3-1
ΠΑΟΚ Κοσμίου – Νέστος Χρυσούπολης 0-3
Καβάλα – ΑΕ Καλαμπακίου 3-0
Εθνικός Σιδηροκάστρου – Πανσερραϊκός 0-4
Κεραυνός Πέρνης – Αλέξανδρος Κιλκίς 1-0
Άρης Αβάτου – Αετός Ορφανού 0-0

Καιρός:
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα Δυτικά, τα Κεντρικά και τα Νότια. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα Ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα Βόρεια από Βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα Νότια Δυτικοί Βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ Η θερμοκρασία σε πτώση. Παγετός κατά τόπους τις πρωινές και βραδινές ώρες στα Βόρεια.

www.ert.gr

Keywords
κομοτηνη, ενημερωση, ωραριο καταστηματων, εορταστικο ωραριο, ιλχάν αχμέτ, super league, νέα, πατρα, ξανθη, αλεξανδρουπολη, αμεα, συμμετοχή, ελλαδα, κυπρος, αιγαιο, δεπ, αθηνα, αει, τει, προσφορες, δραση, run, Χριστούγεννα, σερρες, steps, youth, europe, online, system, βιβλιο, βιβλιοπωλείο, καπη, bazaar, φιάλη, εμακ, συλληψεις, εισιτήρια, κτελ, θεσσαλονικη, ολυμπιακος, super, league, ert, κινηση στους δρομους, τελη κυκλοφοριας, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , χριστουγεννιατικες βιτρινες, αλλαγη ωρας, Καλή Χρονιά, καιρος, θεμα εκθεσης 2012, αλλαγη ωρας 2013, τελη κυκλοφοριας 2014, τελη κυκλοφοριας 2015, τελη κυκλοφοριας 2016, αστυνομικο τμημα, γιορτη σημερα, αποτελεσματα, ελενη, χειροποιητα, super league, δημοκριτειο, το θεμα, αμεα, αυτοκινητο, δωρεαν, θεμα, θρακη, κινητα, κινητα τηλεφωνα, πλαισιο, προγραμμα, πυροσβεστικη, τηλεφωνο, ψυχολογια, ωρα, αγορα, αει, αετος, αικατερινη, ελαιολαδο, αλληλεγγυη, αννα, τει, ατομο, αχμετ, βιβλιο, βορεια, βραδυ, γεγονος, γεωργιου, δημητρα, γραφεια, δασος, δεπ, δευτερα, διευθυνση, δημος, δηλωσεις, δοθει, εγνατια, ευκαιρια, αιθουσα, ευρω, εισιτήρια, εκθεση, εκπαιδευση, εμακ, εβδομαδα, εποχη, επτα, επιτυχια, ετων, τεχνολογια, ζωης, ιδρυση, υπηρεσια, ιδρυμα, ιλχάν αχμέτ, ομιλια, καποδιστριακο, καπη, κατασκευες, εκδοσεις, κιλκις, λειτουργια, ληψη, λουκετο, νελλη, νεστος, νομικη, οδηγος, οθονη, οκτω, ορφεας, οχηματων, οχηματα, οχημα, παιδια, πανεπιστημιο αιγαιου, πανεπιστημιο αθηνων, πρωι, πυροσβεστικη υπηρεσια, σαπες, σαββατο, συνεχεια, συγκεντρωση, συμμετοχή, ταμτα, τμημα, τρια, φαναρι, φιάλη, φορα, χαρα, ωρες, αγνωστο, super, bazaar, μποφορ, δημητρης, εννεα, ενωση, εθνικο, europe, γιορτη, γνωσεις, ηπειρωτικα, κινηματογραφος, κυριακη, league, ομαδες, παιχνιδι, run, σημα, system, online, θερμοκρασια, youth
Τυχαία Θέματα