Κομοτηνή : ΕΡΤ Δελτίο ειδήσεων

09:18 20/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ειδήσεις ΕΡΤ Κομοτηνής 20-07-2016
ΔΠΘ

Αναβάλλεται για τον Οκτώβριο η προγραμματισμένη για την Πέμπτη 21 Ιουλίου εκδήλωση του Πανεπιστημίου με θέμα «Η Θράκη στο γεωπολιτικό κέντρο των εξελίξεων και η συμβολή του Δ.Π.Θ. στην ανάπτυξή της», με κεντρικό ομιλητή τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτη Κουρουμπλή.
Η αναβολή κρίθηκε αναπόφευκτη αφού τελικά παρατάθηκε

για μία ημέρα η συζήτηση στη Βουλή επί του νέου εκλογικού νόμου και αποφασίστηκε να γίνει την Πέμπτη η διεξαγωγή της ψηφοφορίας, αντί σήμερα Τετάρτη που είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Οικονομία-Επιχειρήσεις
Οι Ακριτικές επιχειρήσεις στα υπουργεία Οικονομίας και Εργασίας
Άσκηση προετοιμασίας για την καθορισμένη συνάντηση με τους Υπουργούς Οικονομίας και Εργασίας, θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τρίτη, έκαναν οι Σύνδεσμοι Βιομηχανιών-Βιοτεχνιών Θράκης, προχθες στην Κομοτηνή.
Σύμφωνα με δηλώσεις στην ΕΡΑ Κομοτηνής του προέδρου του Συνδέσμου των Βιομηχανιων-βιοτεχνιών Έβρου, αλλά και υπεύθυνου του δικτύου των ακριτικών επιχειρήσεων της Ελλάδας, Χρήστου Γεωργανλή, δύο είναι οι στόχοι των επιχειρήσεων:
Η Διατήρηση και η Επιβίωση τους. Ωστόσο, για να γίνει αυτό θα πρέπει οι επιχειρήσεις να τύχουν ιδιαίτερης στήριξης από την πολιτεία, ειδικά μετά την κατάργηση της επιδότησης κόστους Εργασίας 12% του ΟΑΕΔ.
«Εδώ και τόσα χρόνια απευθύνουμε εκκλήσεις για την μείωση του μεταφορικού κόστους, τη γραφειοκρατία, αλλά και την ποιότητα και το κόστος της ενέργειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα