Κομοτηνή : ΕΡΤ Αθλητική ενημέρωση 2-4-2018

10:00 2/4/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Στην Α1 βόλεϊ η ΑΕΚομοτηνής μετά από 20 χρόνια
Μεγάλες στιγμές ζει το βόλεϊ της Κομοτηνής από χθες, καθώς η ΑΕΚομοτηνής επέστρεψε ύστερα από 20 χρόνια την Α1 κατηγορία ανδρών. Η ομάδα της Κομοτηνής κέρδισε το Σάββατο με ανατροπή 3-2 σετ το Νέστορα Θεσσαλονίκης και χθες στον τελικό των μπαράζ στην Αλεξανδρούπολη, επιβλήθηκε με 3-1 της ΧΑΝΘ.
Η

ΑΕΚ προηγήθηκε με 2-0 σετ , η ΧΑΝΘ μείωσε σε 2-1 σε ένα συγκλονιστικό 3ο σετ , όμως η ομάδα της Κομοτηνής πήρε το 4ο σετ και μαζί την άνοδο για την Α1.

Πήρε αυτό που ήθελε η Ξάνθη
Ισόπαλη χωρίς τέρματα αναδείχθηκε χθες η Ξάνθη στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο, σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι . Με το αποτέλεσμα αυτό παρέμεινε στην 5η θέση της σούπερ λιγκ , έχοντας και το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον Πανιώνιο, καθώς τον είχε κερδίσει με 2-0 στο παιχνίδι του 1ου γύρου.

Εξασφάλισε την παραμονή του ο Ορφέας Ξάνθης

Την παραμονή του για άλλη μία χρονιά στην Γ΄ Εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου εξασφάλισε ο Ορφέας Ξάνθης. Η ομάδα της Ξάνθης κέρδισε με 1-0 στην έδρα της Ελπίδας Σκουτάρεως, μετά από πολύ καλή εμφάνιση και θα είναι για 3η συνεχόμενη χρονιά στην Γ΄ Εθνική.
Με νίκες ολοκλήρωσαν την παρουσία τους και οι ομάδες του νομού Ροδόπης . Η Δόξα προσκυνητών κέρδισε με 3-1 τον Μ. Αλέξανδρο Καρπερής, ενώ η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου νίκησε με 3-0 μέσα στη Φελώνη Ξάνθης τον Άρη Αβάτου.

Νίκες για Ασπίδα και ΓΑΣ Κομοτηνή.
Σημαντική νίκη πήρε η Ασπίδα Ξάνθης στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στη Β΄ Εθνική κατηγορία , κερδίζοντας με 87-66 τον ουραγό Παλαμά.
Για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, ο ΓΑΣ Κομοτηνή ύστερα από 5 συνεχόμενες ήττες , επέστρεψε στις νίκες κερδίζοντας με 77-69 τον Πολύγυρο, ενώ η ΑΕΚομοτηνής γνώρισε την 8η συνεχόμενη ήττα της, αυτή τη φορά στην Καλλικράτεια από τον τοπικό Κένταυρο με 85-82

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα