Κόκκινος ο Οκάν Χατζητερζόγλου

18:29 30/1/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Με στόχο να θωρακίσει ακόμα περισσότερο την αμυντική γραμμή του ο Πανσερραϊκός προχώρησε σήμερα στην απόκτηση με τη μορφή δανεισμού του Οκάν Χατζητερζόγλου.

Ο 21χρονος διεθνής αμυντικός (05/03/96) ακολουθεί τον Λάζαρο Ορφανίδη από τη Ξάνθη στις Σέρρες και τον Πανσερραϊκό. Ο Οκάν αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στη Ξάνθη ως στόπερ αλλά και ως δεξί μπακ κι έχει 11 συμμετοχές

στη Σούπερ Λιγκ (οι δέκα στο περσινό πρωτάθλημα).

Βασικός στο παιχνίδι στις 25/09/16 ΠΑΟΚ-Ξάνθη 0-0 (εδώ με αντίπαλο τον Πέλκα)

Μάλιστα ο Ραζβάν Λουτσέσκου του είχε δώσει φανέλα βασικού ενώ τον Δεκέμβριο του 2016 και σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Χατζητερζόγλου βρισκόταν πολύ ψηλά στη λίστα ταλέντων που είχε ξεχωρίσει ο προπονητής του ΠΑΟΚ Βλάνταν Ίβιτς και τον παρακολουθούσαν άνθρωποι της ομάδας. Μάλιστα γινόταν αναφορά πως οι απαιτήσεις της Ξάνθης κυμαίνονταν περίπου στις 500.000 ευρώ (και φυσικά δεν έφταναν σε καμία περίπτωση στη πολύ υψηλή ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του και όπως ακούγεται είναι 4 εκατομμύρια ευρώ).

Ο Χατζητερζόγλου με αντίπαλο τον Χουλτ

Ο τραυματισμός του νεαρού αμυντικού στο μετατάρσιο που τον άφησε για αρκετό καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης και αλλά και η στράτευση του στάθηκαν εμπόδιο στη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ. Ο νεαρός αμυντικός έπαιξε φέτος μόνο σε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος (βασικός κόντρα στον Απόλλωνα) κι ένα κυπέλλου (στις Σέρρες με αντίπαλο την νέα του ομάδα).

Ο Χατζητερζόγλου πανηγυρίζει γκολ της Ξάνθης στις Σέρρες (στις 28.11.17 Πανσερραϊκός-Ξάνθη 1-2 για το κύπελλο)

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός είναι:

«H ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει τον δανεισμό από τον ΑΟ Ξάνθης του ταλαντούχου, εν ενεργεία διεθνής με την εθνική ελπίδων, στόπερ Οκάν Χατζητερζόγλου μέχρι το καλοκαίρι».

Στο μοναδικό παιχνίδι που έπαιξε φέτος για τη Σούπερ Λιγκ Απόλλων-Ξάνθη 2-0

Keywords
Τυχαία Θέματα