Κλειστός ο δήμος Καλύμνου έως τις 10/2 λόγω κρούσματος

15:01 5/2/2021 - Πηγή: ΕΡΤ

Κλειστός θα παραμείνει ο δήμος Καλύμνου από σήμερα μέχρι και την Τετάρτη 10/2/2021 επειδή βρέθηκε υπάλληλος του θετικός στον κορονοϊό. Η ανακοίνωση έγινε πριν από λίγο από την δημοτική αρχή με ανάρτηση της στο Facebook.
Στην ανακοίνωση μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής: «Οι κεντρικές Υπηρεσίες του Δήμου της Καλύμνου, μετά την εμφάνιση θετικού κρούσματος του ιού covid-19 σε υπάλληλο του Δήμου ο οποίος είχε επαφή λόγω

της φύσεως της εργασίας του με τα περισσότερα τμήματα του, θα παραμείνουν σε αναστολή λειτουργίας από σήμερα 5/2/2021 και έως την Τετάρτη 10/2/2021. Ο Δήμαρχος της Καλύμνου και η εκτελεστική επιτροπή του Δήμου, μετά από έκτακτη συνεδρίαση, εφαρμόζοντας το υγειονομικό πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ για την εμφάνιση κρούσματος στις δημόσιες υπηρεσίες, συναισθανόμενοι την κρισιμότητα της κατάστασης και σε μια προσπάθεια προστασίας της δημόσια υγείας και αποφυγής της περαιτέρω εξάπλωσης του ιού, αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας των υπηρεσιών που στεγάζονται στο κεντρικό κτίριο του Δήμου για το διάστημα των 5 πέντε ημερών».

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από λίγες εβδομάδες το νησί της Καλύμνου είχε συμπεριληφθεί στις «κόκκινες περιοχές». Η καραντίνα του νησιού έληξε στις 25 Ιανουαρίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κλειστός, Καλύμνου, 102,kleistos, kalymnou, 102