Κλειστοί μέχρι τις 20 Νοεμβρίου παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί στη Σάμο

12:19 14/11/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Την αναστολή λειτουργίας ως τις 20 Νοεμβρίου των Δομών των Δημοτικών Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών καθώς και των Ιδιωτικών Μουσικών Ιδρυμάτων, Ωδείων, Μουσικών Σχολών, Χορωδιών, Ορχηστρών και μουσικής δωματίου, της Ανατολικής Σάμου αποφάσισε ο Δήμαρχος Γιώργος Στάντζος.

Εξάλλου σε δεύτερη ανακοίνωση διευκρινιστική προχώρησε ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου Β. Πανουράκης σχετικά με την απόφαση που έλαβε χθες για το κλείσιμο των σχολείων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Π.Ε. Η απόφαση, αναφέρει

ο κ. Πανουράκης, πάρθηκε σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία που αφορά την διδασκαλία εντός των κτιρίων που φοιτούν οι μαθητές των γυμνασίων και λυκείων , έως την 20η Νοεμβρίου και αφορά την εξασφάλιση της σωματικής ακεραιότητας των μαθητών και καθηγητών σε περίπτωση συνεχιζόμενης μετασεισμικής δραστηριότητας και για χρονικό διάστημα που προβλέπει ο νόμος στην αρμοδιότητα του χωρικού Αντιπεριφερειάρχη.

«Διευκρινίζουμε ότι σε καμία περίπτωση δεν αφορά την διακοπή της εκπαιδευτικής διαδικασίας με τον σύγχρονο τρόπο τηλεκπαίδευσης, σύμφωνα με τις κατευθυντήριες οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας» τόνισε με έμφαση ο Αντιπεριφερειάρχης Β. Πανουράκης.

 

 

The post Κλειστοί μέχρι τις 20 Νοεμβρίου παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί στη Σάμο appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα