Κέρκυρα: Ποδηλάτες αστυνομικοί βραβεύθηκαν για τη σωτηρία Ισπανίδας τουρίστριας

14:24 12/8/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ιδιαίτερα θερμή υπήρξε η εκδήλωση στο Αστυνομικό Μέγαρο Κέρκυρας προς τιμή των αστυνομικών που υπηρετούν στο πρόγραμμα των περιπολιών με ποδήλατα, και οι οποίοι βραβεύθηκαν από τον Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτρη Αναγνωστάκη για τη σωτήρια παρέμβασή τους στο κόλπο της Γαρίτσας που είχε ως αποτέλεσμα να σωθεί η ζωή μιας 30χρονης Ισπανίδας.
Στην εκδήλωση, στην οποία παρεβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Θ. Γαλιατσάτος, η Αντιπεριφερειάρχης Ν. Πανδή, ο Δήμαρχος Κ. Νικολούζος, ο πρόεδρος και μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Κέρκυρας, οι εκπρόσωποι του εμπορικού κόσμου τιμήθηκαν για τη δωρεά

ενός ηλεκτροκίνητου ποδήλατου προς τη Διεύθυνση Αστυνομίας Κέρκυρας.

Τόσο ο κ. Αναγνωστάκης όσο και οι εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης και του εμπορικού συλλόγου, επισήμαναν την ανάγκη η ελληνική αστυνομία να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα που απαιτούν ευελιξία στην παρουσία και την παρέμβαση των υπηρεσιών της. Υπηρεσιών που πρέπει να είναι φιλικές προς τον πολίτη και ταυτόχρονα αποτελεσματικές. Η διαχείριση ιστορικών κέντρων όπως αυτό της Κέρκυρας, απαιτεί νέα δεδομένα, τόνισε ο κ. Αναγνωστάκης στη θητεία του οποίου έχει ξεκινήσει η εφαρμογή του θεσμού των ποδηλατικών περιπολιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα