Κέρκυρα: Ο ΝΑΟΚ ανησυχεί για την καθιστέρηση της παραχώρησης των εγκαταστάσεων

13:33 21/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θεόδωρο Γαλιατσάτο επισκέφθηκαν ο πρόεδρος Τηλέμαχος Γαβαλάς και τα μέλη του Δ.Σ. του ΝΑΟΚ, προκειμένου να ζητήσουν τη στήριξή του και την ενεργή βοήθειά του στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Όμιλος, κυρίως από την εμπλοκή του ΤΑΙΠΕΔ στη λειτουργία των εγκαταστάσεών του.
Ο κ. Γαβαλάς ενημέρωσε τον περιφερειάρχη ότι η ασφυκτική οικονομική κατάσταση από την μια πλευρά και οι διαρκείς πιέσεις του ΤΑΙΠΕΔ, δια του ΟΛΚΕ, έχουν φτάσει την κατάσταση στον Όμιλο προ αδιεξόδου.
Οι άνθρωποι του ΝΑΟΚ ζητούν άμεσες λύσεις και βοήθεια,

επσήμανε ο Μαχος Γαβαλάς εξηγώντας στον Περιφερειάρχη ότι έχουν πάρει υποσχέσεις από το ΤΑΙΠΕΔ (επί προεδρίας Πιτσιόρλα) και από το Υπουργείο Ναυτιλίας, ότι θα προχωρήσει άμεσα το θέμα παραχώρησης των εγκαταστάσεων στο Δήμο Κέρκυρας. “Περιμένουμε επί μήνες και δεν έχει γίνει τίποτα”, δήλωσαν.
“Γνωρίζω πολύ καλά το ρόλο του ΤΑΙΠΕΔ” δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θ. Γαλιατσάτος, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του ΝΑΟΚ, ώστε να υπάρξει άμεση εξέλιξη για τα θέματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα κι απασχολούν το Δ.Σ ενώ απάντησε θετικά στο αίτημα του Ομίλου για την πραγματοποίηση σύσκεψης, με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων και την αποστολή επιστολής προς το ΤΑΙΠΕΔ και το Υπουργείο Οικονομικών.
Ρεπορτάζ: Μαρίνα Μοσχάτ

Keywords
Τυχαία Θέματα