Κέρκυρα: Νέος διαγωνισμός για νοσηλευτές στο Νοσοκομείο

14:17 3/8/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Μετά την έγκριση από το υπουργείο Υγείας ξεκινάει από σήμερα 3/8/2016 η υποβολή αιτήσεων για 7 νέες θέσεις νοσηλευτικού προσωπικού για το νοσοκομείο της Κέρκυρας.Οι αιτήσεις θα γίνονται έως 21/8 μόνο ηλεκτρονικά. Συγκεκριμένα για το νοσοκομείο Κέρκυρας εγκρίθηκαν 4 θέσεις νοσηλευτών ΔΕ, και 3 θέσεις βοηθητικού προσωπικού ΥΕ, 12μηνης διάρκειας ,μέσω του προγράμματος του Υπ.Υγείας. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα 12μηνων συμβάσεων για ακόμα 1135 ανέργους, αποτελεί τη συνέχεια

του προγράμματος του περασμένου Φεβρουαρίου, μέσω του οποίου προσλήφθηκαν στο νοσοκομείο μας ακόμα 16 άτομα διαφόρων ειδικοτήτων. Μόνη διαφορά ότι πλέον δεν είναι απαραίτητη η δωδεκάμηνη παραμονή στην ανεργία, αλλά αρκεί μόνο η κατοχή κάρτας ανεργίας. Αιτήσεις και περισσότερες πληροφορίες στο site του ΟΑΕΔ.

Καθαρίστριες – τραπεζοκόμοι

Νέα προκήρυξη μέσω ΑΣΕΠ για την πρόσληψη 41 καθαριστών και τραπεζοκόμων στο νοσοκομείο, αναρτήθηκε για δεύτερη φορά, μετά την ακύρωση του πρώτου διαγωνισμού. Με τις προσλήψεις αυτές, το Νοσοκομείο θα βάλει τέλος στη συνεργασία του με εξωτερικά συνεργεία καθαριότητας. Η σειρά κατάταξης μεταξύ των υποψηφίων καθορίζεται με βάση το χρόνο ανεργίας, τα ανήλικα τέκνα, το βαθμό του βασικού τίτλου σπουδών, εμπειρία κ.α.

Keywords
Τυχαία Θέματα