Κέρκυρα: Κατάμεστο το Δημοτικό θέατρο στην εκδήλωση Σ. Γκίκα

13:49 18/2/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού θεάτρου πραγματοποιήθηκε χθες η εκδήλωση για την κοπή της πίττας του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ Στέφανου Γκίκα. Η εκδήλωση πήρε χαρακτηριστικά μεγάλης προεκλογικής συγκέντρωσης της Νέας Δημοκρατίας τόσο εξαιτίας του πλήθους που κατέκλυσε την πλατεία, τον εξώστη, τα θεωρεία, και τους διαδρόμους του Δημοτικού θεάτρου όσο και επειδή συγκέντρωσε τις παρουσίες όλων των προερχόμενων από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας υποψηφίων στην Περιφέρεια και το Δήμο. Παρόντες ήταν δηλαδή, οι υποψήφιοι για το Δήμο Μ. Υδραίου και Γ. Τρεπεκλής για την Περιφέρεια

Ρόδη Κράτσα και Σπύρος Σπύρου, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Γιάννης Κοντός και πολλοί πρώην Δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι.
Θερμά λόγια για το Σ. Γκίκα περιείχαν τα μηνύματα του Αντώνη Σαμαρά και του Βαγγέλη Μειμαράκη που διαβάστηκαν στην εκδήλωση.
Επίσημος προσκεκλημένος του Στέφανου Γκίκα ήταν ο τομεάρχης Αμυνας Βασίλης Κικίλιας ο οποίος εξέφρασε το σεβασμό του και την αγάπη του για το πρόσωπο του υποψήφιου βουλευτή της Κέρκυρας. Τόνισε ότι ο κος Γκίκας εργάζεται αδιάκοπα για τη ΝΔ, τα τελευταία 12 χρόνια, παρά το γεγονός ότι έχει εκλεγεί βουλευτής για μικρό χρονικό διάστημα και δεν εργάζεται από την «καρέκλα».

Ο ίδιος ο κος Γκίκας εξέφρασε την μεγάλη του ικανοποίηση για την παρουσία του κόσμου, την οποία δεν περίμενε σε τόσο μεγάλο βαθμό, όπως είπε στην ομιλία του ενώ σε σημερινή του ανάρτηση στο Φ/Β την χαρακτηρίζει ως τη μεγαλύτερη συγκέντρωση των τελευταίων χρόνων στην Κέρκυρα!! Ο κος Γκίκας στην ομιλία του κατέκρινε την κυβερνητική πολιτική και σε κεντρικό επίπεδο κάνοντας ιδιαίτερα αναφορά στην συμφωνία των Πρεσπών την οποία χαρακτηρίζει απαράδεκτη αλλά και σε τοπικό επίπεδο τονίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει και δύο βουλευτές στην Κέρκυρα και την πλειοψηφία στο Δήμο και την Περιφέρεια αλλά κανείς δεν θα θυμάται ένα εμβληματικό έργο για τον τόπο μας, όταν θα έχει τελειώσει η θητεία τους.

www.ert.gr

Keywords
Αναζητήσεις
κεντρικη ομιλια στεφάνου γκικα
Τυχαία Θέματα