Κέρκυρα: Η Μαρίζα Κωχ προσκεκλημένη του Ιονίου Πανεπιστημίου

13:55 7/11/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Το Ιόνιο Πανεπιστήμιο – Τμήμα Μουσικών Σπουδών, το βιβλιοπωλείο Πλους, και οι Εκδόσεις Μεταίχμιο διοργανώνουν παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίζας Κωχ: «Το ξανθό κορίτσι της Σαντορίνης», την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018, στις 8.00 μ.μ. στην Ιόνιο Βουλή (Mουστοξύδη 3, Κέρκυρα).
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι Μαρίζα Κωχ, ο Κυριάκος Κωλέσης, κοινωνιολόγος και η Ζωή Διονυσίου, Επίκουρη Καθηγήτρια Μουσικής Παιδαγωγικής Ιονίου Πανεπιστημίου. Συντονίζει η δημοσιογράφος Νικολέτα Δουκάκη.
Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα από την Ομάδα Μουσικοπαιδαγωγικών Δράσεων του Ιονίου Πανεπιστημίου «Ανέβα μήλο – Κατέβα ρόδι».
Η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα απαντήσει στις ερωτήσεις του κοινού και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.
Την επόμενη μέρα Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 στις 6.00 μ.μ. στο Αμφιθέατρο Ι του Ιονίου Πανεπιστημίου (Τμήμα Ιστορίας & Τμήμα Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας & Μουσειολογίας, Ιωάννου Θεοτόκη 72, Κέρκυρα), το Ιόνιο Πανεπιστήμιο – Τμήμα Μουσικών Σπουδών, το 9ο Δημοτικό Σχολείο Κέρκυρας, το Βιβλιοπωλείο Πλους, και οι Εκδόσεις Μεταίχμιο διοργανώνουν ανοιχτό εργαστήριο – διάλεξη της Μαρίζας Κωχ για εκπαιδευτικούς, μουσικοπαιδαγωγούς και μουσικούς, με τίτλο: «Η Μαρίζα των παιδιών και των τραγουδιών».
Η Μαρίζα Κωχ θα μιλήσει για τα τραγούδια της που απευθύνονται σε παιδιά, και για τη μουσικοπαιδαγωγική της προσέγγιση.
Στο εργαστήριο συμμετέχουν παιδιά του 9ου Δημοτικού Σχολείου Κέρκυρας.

www.ert.gr

Keywords