Κέρκυρα: Επιμένει στην καύση των απορριμμάτων η παράταξη Υδραίου

12:18 4/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Στο θέμα της καύσης των απορριμμάτων αντί της δεματοποίησης επιμένει η παράταξη Υδραίου. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε την περασμένη Παρασκευή αναφέρθηκε αναλυτικά στην πρόταση, χαρακτηρίζοντάς την ρεαλιστική και υλοποιήσημη.

Μεταξύ άλλων, η κυρία Υδραίου ανέφερε τα εξής:
«Η κατάσταση απαιτεί κατά την άποψη μας πολιτικό ήθος ,σοβαρότητα και μεθοδικότητα».
Στη βάση αυτή αναφέρθηκε στην πρόταση που κατέθεσε η «ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ ΔΗΜΟΣ» προ διμήνου για κήρυξη του χώρου του Τεμπλονίου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, πρόταση

που αν είχε υιοθετηθεί θα είχε αποφευχθεί η κόλαση που ζούμε τις τελευταίες ημέρες!!. Όσο για όλους αυτούς που δεν έχουν αντιληφθεί ακόμα και μέχρι σήμερα το πνεύμα της πρότασης μας αλλά κάνουν φτηνή κριτική, επιμένουμε ότι «αν είχε τεθεί ο ΧΥΤΑ Τεμπλονίου υπό έκτακτη ανάγκη,θα είχε εκκινηθει μια εσωτερική διοικητική διαδικασία προκειμένου ο χώρος να είχε προστατευτεί από την πολιτική προστασία και άλλες συναρμόδιες αρχές. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να δημοσιευθεί αυτό σε καμία τουριστική οδηγία ή να δημοσιοποιηθεί ευρύτερα με όποια αναφορά προς τα «έξω»!!. Η τωρινή δυσφήμιση ανά τον κόσμο και κυρίως ο κίνδυνος για την υγεία μας είναι σημαντικότερο από κάθε τι άλλο και ας πάψουμε να κρυβόμαστε πίσω από το δαχτυλό μας!! Για εμάς η πρόβλεψη και η μελέτη των πραγμάτων πρέπει να είναι γνώρισμα κάθε ηγέτη και της ομάδας του. Προβλέψαμε την καταιγίδα και χτυπήσαμε τις καμπάνες εγκαίρως, αλλά μάλλον τα μυαλά, τα αυτιά και τα μάτια ήταν ερμητικά κλειστά!!
Keywords
Τυχαία Θέματα