Κέρκυρα: Έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου για τις αλλαγές στον ΦΟΣΔΑ

10:20 29/4/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε έκτακτη σύσκεψη συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων με τη διαδικασία της τηλεδιάσκεψης, την Τετάρτη 29 Απριλίου 2020. Ώρα έναρξης 16.00 και ώρα λήξης 20.00, με μοναδικό θέμα:

«Συζήτηση και λήψη απόφασης επί του άρθρου 93 του σχεδίου Νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας με θέμα: «Εκσυγχρονισμός περιβαλλοντικής νομοθεσίας, ενσωμάτωση στην ελληνική νομοθεσία των Οδηγιών 2018/844 και 2019/692 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου και λοιπές διατάξεις».

Με επιστολή του εξάλλου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Δημήτρης Μεταλληνός, απαντά στο αίτημα που διατύπωσε χθες ο κ. Χρ. Μπούκας, ζητώντας τη σύγκληση του οργάνου στο Δημοτικό Θέατρο, στο οποίο θα μπορούσαν να καθίσουν σε απόσταση οι Δημοτικοί Σύμβουλοι με το προεδρείο και το βήμα των ομιλητών να βρίσκεται στη σκηνή. Ο κ. Μεταλληνός αφού αναφέρει ότι η πρόταση του κ. Μπούκα θα έπρεπε να κατατεθεί πριν ή κατά τη διάρκεια της προχθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ώστε να συζητηθεί στο σώμα, τον καλεί να αξιοποιήσει την ιδιότητά του γιατρού και να έλθει σε συνεννόηση με τους συναδέλφους του στον ΕΟΔΥ – ο οποίος απαγορεύει και τις δημόσιες συναθροίσεις – προκειμένου να υπάρξει εξαίρεση και στη συνέχεια να ενημερώσει το σώμα.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα