Κέρκυρα: ΕΔΕ για τη μελέτη για το κυκλοφοριακό της πόλης

14:20 17/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ε.Δ.Ε. προανήγγειλε ο Δήμαρχος Κέρκυρας, προκειμένου να διαπιστωθεί αν οι προτάσεις κυκλοφορικών ρυθμίσεων που έχουν προετοιμαστεί προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο από την αρμόδια δημοτική υπηρεσία, διέρρευσαν σε γραφείο ιδιώτη. Το περιστατικό οφείλεται στην ομοιότητα που παρουσιάζουν, σύμφωνα με το δήμαρχο, οι προτάσεις παράταξης που κατεβαίνει στις εκλογές του ΤΕΕ Κέρκυρας με

την τεχνική έκθεση των υπηρεσιών του Δήμου.
«Ο Δήμαρχος έκανε το σοβαρό ατόπημα να εμπλακεί στις εκλογές του ΤΕΕ, πράξη που κανένας έως σήμερα παράγοντας της Τ.Α δεν έχει κάνει», υπογραμμίζεται στην απάντηση της παράταξης ΔΗΚΕΜ. “ Οφέιλουμε να τονίσουμε, συνεχίζει η ανακοίνωση, ότι οι ιδέες των συντακτών των προτάσεων δεν αποτελούν ιδιοκτησία πνευματική ή υλική κανενός άλλου πλην των ιδίων”.
«Ως Δήμαρχος δεν εμπλέκομαι στις εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου και, είναι αυτονόητο ότι θα συνεργαστώ με όποιον εκλεγεί. Πολύ περισσότερο, δεν πριμοδοτώ οποιαδήποτε υποψήφια παράταξη. Άλλωστε δεν είμαι εγώ αυτός που δημιούργησε το θέμα. Έχω, όμως, υποχρέωση να περιφρουρώ και να προφυλάσσω τη λειτουργία του Δήμου”, η ανταπάντηση του Κ. Νικολούζου.

Keywords
Τυχαία Θέματα