Κέρκυρα: Διαμαρτυρία της ΟΕΤΚ για την μη πρόσκληση σε σύσκεψη

15:43 28/8/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Τη διαμαρτυρία τους εκφράζουν οι ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων δωματίων για τον αποκλεισμό της Ομοσπονδίας τους, όπως αναφέρουν, από την σύσκεψη την οποία συγκάλεσε η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα, με την παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη.

Θεωρούν ότι η σημερινή Περιφερειακή αρχή ενδεχομένως ενοχλείται από την ακηδεμόνευτη και ανεξάρτητη διεκδικητική φωνή της Ομοσπονδίας και όπου μπορεί επιλέγει τον αποκλεισμό της.

Οι ιδιοκτήτες των τουριστικών καταλυμάτων σε ανακοίνωσή τους  ζητούν, «την αναβάθμιση της πορθμειακής γραμμής Κέρκυρας- Ηγουμενίτσας

και τη δημιουργία πορθμειακής γραμμής Κέρκυρας – Σαγιάδας, τη λειτουργική αναβάθμιση των τουριστικών καταφυγίων και των μικρών λιμανιών, να εισπραχθεί το μεταφορικό ισοδύναμο του 2020 και του 2019.

«Ο αποκλεισμός- τονίζει οι ιδιοκτήτες ενοικιαζομένων- βεβαίως δεν είναι προσωπικός, αλλά θα πρέπει να γνωρίζει η Περιφερειακή αρχή ότι αποκλείει ουσιαστικά 4.500 μέλη, Κερκυραίους επαγγελματίες, και τους στερεί το δικαίωμα, δια των εκπροσώπων τους, να εκφράσουν τις θέσεις, τις απόψεις και τις προτάσεις τους.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα