Κέρκυρα: Αύριο η συνάντηση εργολάβου – προέδρου του ΟΛΚΕ. Οι επαγγελματίες ανησυχούν

14:38 30/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Αύριο αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες να έρθει στην Κέρκυρα και να συναντηθεί με τον πρόεδρο του ΟΛΚΕ ο εργολάβος του κόμβου στο τελωνείο προκειμένου να βρεθεί λύση για την ολοκλήρωση του έργου. Στο μεταξύ με ανακοίνωση του ο ΟΛΕ υπογραμμίζει ότι θα πράξει ότι είναι απαραίτητο για την ομαλή διευθέτηση του ζητήματος της εμπλοκής του έργου που εκτελείται στον νέο Κόμβο του Λιμένα Κέρκυρας.
Η ομαλή αποκατάσταση της κυκλοφορίας

στο συγκεκριμένο σημείο εισόδου προς την πόλη της Κέρκυρας αποτελεί πρώτη και κύρια προτεραιότητα ενόψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα.

Χθες η επικεφαλής της παράταξης «Κερκυραίων Δήμος» Μερόπη Υδραίου συνοδευόμενη από το δημοτικό σύμβουλο της παράταξης Νίκο Καλόγερο, επισκέφθηκε τον Πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Κέρκυρας, ζητώντας διευκρινίσεις και εξηγήσεις για το γεγονός ότι εδώ και μέρες έχει σταματήσει το ζωτικής σημασίας, για την εύρυθμη λειτουργία της πόλης, έργο του κυκλικού κόμβου στο λιμάνι. Επίσης, τέθηκαν προβληματισμοί και προτάσεις, προκειμένου να μπορέσει να βρεθεί μια άμεσα εφαρμόσιμη λύση, καθώς η κ. Υδραίου και ο κ. Καλόγερος τόνισαν ότι είναι επιτακτική ανάγκη να δοθεί ο κόμβος σε κυκλοφορία, τόσο για τις ανάγκες των ντόπιων κατοίκων όσο και για τους εκατοντάδες επισκέπτες που αναμένουμε για τις εορτές του Πάσχα. Τέλος, έλαβαν την διαβεβαίωση και δέσμευση του κ. Στεφανίδη και των συνεργατών του, ότι με κάθε τρόπο και μέσο θα εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του κόμβου για την περίοδο του Πάσχα.

Μετά την ανακοίνωση της ομοσπονδίας εμπορίου και επιχειρηματικότητας που καυτηρίαζε τα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν την κέρκυρα και επεσήμανε με ειρωνική διάθεση πως οι φόροι που πληρώνονται από Επαγγελματίες και Έμπορους του Νησιού μετουσιώνονται αποτελεσματικά σε Έργα Πνοής και μετατρέπουν την Κέρκυρα σε ένα νέο Μόντε Κάρλο έρχεται μια νεά καυστική ανακοίνωση αυτή τη φορά από τον ενιαίο εμπορικό και τουριστικό φορέα που συγχαίρει το δήμο για την έγκαιρη και καίρια κινητοποίηση τους εν όψει του Πάσχα και της τουριστικής περιόδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα