Κέντρο χωρίς ΙΧ θέλει η δημοτική αρχή Ηρακλείου

12:03 8/5/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

«Οι συνθήκες για να απομακρυνθούν οριστικά τα Ι.Χ. αυτοκίνητα από το κέντρο, έχουν πλέον ωριμάσει» δήλωσε ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, εκφράζοντας την πρόθεση της δημοτικής αρχής να δώσει μόνιμο χαρακτήρα στα μέτρα της απαγόρευσης της κυκλοφορίας των ΙΧ στην «καρδιά» της πόλης.
Μιλώντας σε ανοικτή συνάντηση για το θέμα, τόνισε, ωστόσο, ότι θα προηγηθεί διαβούλευση, από την οποία θα προκύψουν οι οριστικές αποφάσεις. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό κτίριο της οδού Ανδρόγεω, έγινε ακόμη γνωστό ότι το επόμενο διάστημα

θα είναι έτοιμη η ηλεκτρονική πλατφόρμα, στην οποία οι κάτοικοι του κέντρου θα μπορούν να καταθέτουν τα δικαιολογητικά τους, για να πάρουν την ειδική κάρτα στάθμευσης.
Στην συζήτηση συμμετείχαν, εκτός από τον δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιάννης Αναστασάκης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μανώλης Κουμαντάκης, ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Καλλέργος Βουλγαράκης, εκπρόσωποι φορέων, καταστηματάρχες, κάτοικοι του κέντρου κ.ά., ενώ την διηύθυνε ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ Νίκος Αγγελάκης.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα