Κεφαλονιά: Κινητοποίηση ΕΚΚΙ-ΕΛΜΕΚΙ-ΝΤ ΑΔΕΔΥ για την υγεία

18:19 11/3/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Το Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς – Ιθάκης παραχώρησε από κοινού με την ΕΛΜΕ-ΚΙ, την περασμένη Παρασκευή, συνέντευξη τύπου τόσο για τις εξελίξεις στην υγεία στο νομό όσο και για την κατάσταση στις υποδομές, τέσσερα χρόνια μετά στις σεισμούς, εκφράζοντας την αγανάκτηση των εργαζόμενων της Κεφαλονιάς.

Ο πρόεδρος του ΕΚΚΙ τόνισε όλα τα ζητήματα που παραμένουν ανοιχτά σε σχέση με τα δύο νοσοκομεία του νομού (Αργοστόλι-Ληξούρι), όπως υποχρηματοδότηση – υποστελέχωση κ.α. , ενώ αναφέρθηκε και στις ανοιχτές ‘’πληγές’’ των σεισμών

(εργατικές κατοικίες-δρόμοι-σχολεία) και την απαράδεκτη στάση κυβέρνησης-τοπικών διοικήσεων.

Το ΕΚΚΙ το επόμενο διάστημα θα προχωρήσει στις εξής δράσεις:
-Καλεί σε σύσκεψη την Τετάρτη 14 Μάρτη και ώρα 6 μ.μ. σε σύσκεψη όλα τα σωματεία ιδιωτικού και δημόσιου τομέα για τα ζητήματα υγείας στο νομό και την οργάνωση της πάλης.
-Σε παρέμβαση στην αντιπεριφέρεια την Τρίτη 20 Μάρτη στις 1 μ.μ. για τα ζητήματα των υποδομών του νομού συνολικά και ειδικότερα την αποκατάσταση των σεισμόπληκτων.

Να σημειωθεί ότι και το Νομαρχιακό Τμήμα (ΝΤ) Κεφαλονιάς-Ιθάκης της ΑΔΕΔΥ, καλεί τον λαό του νομού, να ενεργοποιηθεί και να διεκδικήσει την υγεία που δικαιούται.

The post Κεφαλονιά: Κινητοποίηση ΕΚΚΙ-ΕΛΜΕΚΙ-ΝΤ ΑΔΕΔΥ για την υγεία appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα