Καβάλα: Βράβευση νεαρού αθλητή

07:16 29/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο Δήμος Καβάλας στην έναρξη της χθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου βράβευσε το νεαρό Καβαλιώτη αθλητή του kick boxing Παναγιώτη Τσοχαταρίδη για τις μέχρι σήμερα διακρίσεις που κατέκτησε. Ο Παναγιώτης Τσοχαταρίδης, από τη Δημοτική Κοινότητα Κρηνίδων της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων του Δήμου Καβάλας, αναδείχθηκε επτά φορές πρωταθλητής Ελλάδος από το 2010 έως το 2016.

Αναδείχθηκε επίσης τρίτος σε παγκόσμιο πρωτάθλημα το 2014 και το 2016 και τρίτος σε πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα το 2015. Αξίζει να σημειωθεί

ότι ο νεαρός αθλητής παραβρέθηκε στη συνεδρίαση με τη μητέρα του και τον προπονητή του. Η δήμαρχος κ. Τσανάκα συνεχάρη το νεαρό αθλητή για τις επιτυχίες του και του ευχήθηκε και εις ανώτερα ενώ και ο ίδιος στο χαιρετισμό του υποσχέθηκε ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις για την Καβάλα και τη χώρα μας.
Η κ. Τσανάκα σε ότι αφορά τη Μονάδα Επεξεργασίας Αποβλήτων που θα γίνει στο Νομό Καβάλας διαβεβαίωσε ότι όποια απόφαση και αν ληφθεί θα γίνει μετά από διαβούλευση με την τοπική κοινωνία της Καρβάλης ή όπου αλλού και αν σχεδιαστεί, καθώς χρειάζεται η σύμφωνη άποψη των κατοίκων.

Keywords
Τυχαία Θέματα