Καβάλα: Σύσκεψη για την Αγία Μαρίνα

13:45 17/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Μία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Καβάλας υπό την αιγίδα και πρωτοβουλία του προέδρου του κ. Ευθύμιου Μακρογιάννη με τους 9 εργαζόμενους του Ιδρύματος για το Ειδικό Παιδί «Αγία Μαρίνα» με θέμα το μέλλον του Ιδρύματος μετά την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Διοικητήριο με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ. Θεόδωρου Μαρκόπουλου.

Η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα των εργαζομένων για ενημέρωση καθώς ανησυχούν για το επαγγελματικό τους μέλλον, δεδομένου ότι δεν υπάρχει κάτι το χειροπιαστό

για την επόμενη ημέρα του Ιδρύματος. Ο κ. Μακρογιάννης είχε ενημερωτική επικοινωνία με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας οι οποίοι την περασμένη Τετάρτη συναντήθηκαν με την Αναπληρωτή Υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Θεανώ Φωτίου για το θέμα του Ιδρύματος και της κατέθεσαν τον πλήρη φάκελο της κατάστασης του. Η λύση που εξετάζεται από την υπουργό είναι να ενταχθεί το Ίδρυμα στην Κοινωνική Πρόνοια και να μετατραπεί σε ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ με μορφή πλέον μίας δομής του Δημοσίου που θα λειτουργεί στον ίδιο χώρο, δηλαδή στο Περιγιάλι. Σε αυτή την περίπτωση οι εργαζόμενοι θα περάσουν στο δημόσιο και θα εργάζονται πλέον ως αορίστου χρόνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα