Καβάλα: Νέες συλλήψεις αλλοδαπών με πλαστά έγγραφα στο αεροδρόμιο

14:23 10/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Συχνές έχουν γίνει οι συλλήψεις αλλοδαπών στο αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» της Καβάλας, οι οποίοι επιχειρούν να ταξιδέψουν στην Γερμανία με πλαστά έγγραφα.
Χθες το πρωί (Κυριακή), στον Κρατικό Αερολιμένα Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος», συνελήφθησαν άλλοι πέντε αλλοδαποί, υπήκοοι Αφγανιστάν, ηλικίας 33, 30, 30, 25 (γυναίκες) και 16 (άντρας) ετών, οι οποίοι επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε πτήσεις με προορισμό τη Γερμανία.
Οι τρεις γυναίκες, ηλικίας 33, 30 και 25 ετών, πήγαν στο αεροδρόμιο, μαζί με

τα τρία ανήλικα παιδιά τους και επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Φραγκφούρτη Γερμανίας, κάνοντας χρήση πέντε παραποιημένων δελτίων ταυτότητας των αρχών της Ρουμανίας και της Γαλλίας, καθώς και ενός διαβατηρίου των γαλλικών αρχών, που ανήκει σε άλλο άτομο.
Η 30χρονη, μαζί με τα τρία ανήλικα παιδιά της, επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό το Μόναχο Γερμανίας, κάνοντας χρήση τεσσάρων πλαστών δελτίων ταυτότητας των ιταλικών αρχών.
Τέλος, ο 16χρονος χρησιμοποίησε παραποιημένο δελτίο ταυτότητας των ελληνικών αρχών προκειμένου να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Φραγκφούρτη Γερμανίας.
Δύο ακόμη άτομα, ένας άντρας 26 ετών και μια γυναίκα 21, υπήκοοι Αφγανιστάν είχαν συλληφθεί την προηγούμενη ημέρα στο Αεροδρόμιο της Καβάλας καθώς επιχείρησαν να ταξιδέψουν για Γερμανία με πλαστά ρουμανικά δελτία ταυτοτήτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα