Καβάλα: Με ΠΑΟΚ το πρώτο φιλικό του ΑΟΚ

12:06 9/8/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Με τον ΠΑΟΚ δίνει τον πρώτο του φιλικό αγώνα ο ΑΟΚ την Κυριακή, στο γήπεδο «Ανθή Καραγιάννη» κατά την προετοιμασία του για τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας. Πριν την έναρξη θα τιμηθεί για το ήθος και την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Κώστας Ιωσηφίδης.

Ο αγώνας
Για τον αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. την Κυριακή (13 Αυγούστου), στις 8 το βράδυ, στο γήπεδο «Ανθή Καραγιάννη» θα είναι ανοικτή η Θύρα 6 για τους φιλάθλους ενώ για τους φιλοξενούμενους η Θύρα 1 (θάλασσα). Θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια εισιτηρίων στις θύρες 2 (δυτική είσοδος σταδίου) και 6 (επίσημα).
Όπως είναι ήδη γνωστό, δεν ισχύουν τα διαρκείας για τους φιλικούς αγώνες ενώ οι τιμές των εισιτηρίων για όλες τις θύρες είναι 10 ευρώ για τους άνδρες και 5 ευρώ για τις γυναίκες και τους φοιτητές. Δωρεάν είσοδος ισχύει για τους ανέργους με αυστηρά υποχρεωτική την επίδειξη της βεβαίωσης ανεργίας του ΟΑΕΔ (αυστηρά με ημερομηνία έκδοσης Ιουλίου ή Αυγούστου 2017) και της ταυτότητας τους, καθώς και για τους μαθητές κάτω των 18 ετών με την επίδειξη της ταυτότητας ή της μαθητικής κάρτας.

Η βράβευση
Πριν την έναρξη του αγώνα, η διοίκηση του ΑΟΚ θα βραβεύσει τον Κώστα Ιωσηφίδη, έναν άνθρωπο που ήταν προπονητής της ομάδας στις περιόδους 1997-98, 2000-2001, 2004-2005, γνωστό για το ήθος του αλλά και την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα