Καβάλα: «Κλείνουν» σήμερα οι εγγραφές για το 3ο WAVE running

11:30 10/8/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ολοκληρώνονται σήμερα (Τετάρτη) οι εγγραφές για το 3ο WAVE running που θα πραγματοποιηθεί στην παραλία Αβδήρων – Κεραμωτής, την Κυριακή 21 Αυγούστου.

Τρεις αγώνες δρόμου 5, 10 και 28 km θα διεξαχθούν πλάι στο κύμα, σε μια περιοχή με πλούσιο ιστορικό, πολιτισμικό και περιβαλλοντικό ενδιαφέρον. Η απαιτητική διαδρομή των 28km ξεκινάει από τον αρχαιολογικό χώρο των Αβδήρων, διασχίζει τις εκβολές του Νέστου και καταλήγει στην Κεραμωτή. Οι δρομείς έχουν την ευκαιρία να τρέξουν ακόμη και με γυμνό πόδι, απολαμβάνοντας

την αίσθηση ελευθερίας και επαφής με τη φύση, που προσφέρει το περιβάλλον του Εθνικού Πάρκου Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης. Η παραλία Μοναστηρακίου αποτελεί την αφετηρία των 10 km και των 5km ενώ έχει προγραμματιστεί και παιδικός αγώνας, ενός χιλιομέτρου, για τους μικρούς φίλους έως 12 ετών. Για τα παιδιά οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν την ίδια ημέρα, 11:30-12:30, στο beach bar «Παραλία».
Να σημειωθεί πως η ευρύτερη περιοχή που πραγματοποιείται η διοργάνωση, αποτελεί μέρος της προστατευόμενης περιοχής του παραποτάμιου δάσους του Νέστου. Βασικοί στόχοι της είναι η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και η ανάδειξη του φυσικού πλούτου της περιοχής.

Keywords
Τυχαία Θέματα