Καβάλα: Ημερίδα με θέμα « Ο Πολιτισμός ως εργαλείο τουριστικής ανάπτυξης»

14:02 6/3/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Η πρώτη για εφέτος εκδήλωση-ημερίδα του Ομίλου κοινωνικού και πολιτικού προβληματισμού «Η Καβάλα Μπροστά» με θέμα «Ο Πολιτισμός ως εργαλείο τουριστικής ανάπτυξης» θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019, στη Δημοτική Καπναποθήκη Καβάλας στην πλατεία Καπνεργάτη στις 7.30 το απόγευμα.

Ομιλητές της ημερίδας θα είναι η δημοτική σύμβουλος Νυρεμβέργης, Αλίκη Alesik, ο σολίστ-καθηγητής του Ωδείου Αθηνών, ο Δημήτρης

Δεσύλλας, πρόεδρος του Ερευνητικού Κέντρου MOHA, η Άννα Μισσιριάν-Τζούμα και ο πρώην Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού ΑΜ-Θ, ιστορικός ερευνητής, Κωνσταντίνο Παπακοσμά. Στην εκδήλωση θα παρέμβουν ο εικαστικός, Θόδωρος Κοκκινίδης, ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Ομάδας Διάλογος των Νέων, Σπύρος Κατσικαρώνης και ο επικεφαλής της Ομάδας Διάλογος των Νέων, Παναγιώτης Μουμτσάκης. Την εκδήλωση θα προλογίσει η δημοσιογράφος, υπεύθυνη του δημοσιογραφικού τομέα του Ομίλου «Η Καβάλα Μπροστά», Χριστίνα Νεφραίμ, ενώ θα σχολιάσει ο δικηγόρος, πιανίστας και επικεφαλής του Ομίλου «Η Καβάλα Μπροστά», Γιάννης Εριφυλλίδης.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα